• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bayramda tatile filan gidecek olan var mı tartı bildiriminde bulunamayacak olan ?23 Temmuzdaki bildirimler bayramın 4. Gününe denk geliyor eğer sizler için sorun olacaksa etapların birleştirilmesi düşünülüyor yani 16sından sonraki cuma 23ünde değil 30unda bildirim alıp ikiye böleceğiz özellikle listede olanlar ve liste adaylarının dönüşünü bekliyorum ona göre takım kararımızı belirteceğim
@Breeze96
Muzmus Muzmus
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z
@Ezogelin56
Çok iyi olur zehram birleşirse💕

İdeal bence dinlenirsin rahatlarsın.
Ay Allah kolaylık versin, ye baskısı mahvedıyo tüm emekleri. Ben de sevmuyorum o baskıyı , tüm emekler çöp oluyo. Eski insanlar yedirme delisi ya , zevk alıolar bundan😅
Annem de bilmiyor zayıfladığımı.Asıl o baskıya başlayacak öğrenince.
Ne kadar kalcaksın, bu hafta zorlu geccek desene
Bana kalsa merhaba der çıkarım😀
1hafta simdi sonra 1hafta daha gidecekmişiz😒
Aynen mutfağa sen geç canım kendin için öncelikle moral motivasyon düşürmekte üzerlerine yok

Bayıldım 😍
İnşallah bakalım Allah büyük💕

Evet canım uzun yıllardır devam ediyor ama ilaç kullanmama rağmen niye değerlerim düşmüyor anlamıyordum doktorun dediğine göre karbonhidrat kötü etkiliyormuş 🙈 ilacı düzenli kullanıp karbonu azaltmak gerek
Sen Karatay yapmıştın di mi yulaf var mıydı
Yok Karatay değildi karbonhidrat oldukça az yani bakliyatlardan alıyordum pirinç hariç ekmek un vs yok hazır gıda patates şeker yok şeklinde idi Karatay mıydı bilmiyorum
Çok iyi olur zehram birleşirse💕
Tamam canım 👍🏻

Kızlar bayramda tatile filan gidecek olan var mı tartı bildiriminde bulunamayacak olan ?23 Temmuzdaki bildirimler bayramın 4. Gününe denk geliyor eğer sizler için sorun olacaksa etapların birleştirilmesi düşünülüyor yani 16sından sonraki cuma 23ünde değil 30unda bildirim alıp ikiye böleceğiz özellikle listede olanlar ve liste adaylarının dönüşünü bekliyorum ona göre takım kararımızı belirteceğim
@Breeze96
Muzmus Muzmus
YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z
@Ezogelin56
Benim için problem yok canım

Şaka gibi Pnrrr-12 Pnrrr-12 60 lı kilolarda mezun olduğu sıra @Breeze96 yeni başlamıştı listeye 90larda şimdi rakipler bakalım kim önce mezun olacak çok heyecanlı :KK71:
Yaa sorma ya utandım suan kendimden:olamaz:
@Breeze96 senin icin cok seviniyorum cnm :KK36:
Kızlar tünaydın 🥰😘
Hafta başında bi sürü tahlil yaptırdım sürekli olan ödem kabızlık vs için
Bugün sonuçları aldım
Demir, d vitamini, çinko ve folik asit eksikliğim varmış
Ve tiroidim çok yüksek
Adam sürekli hareket etmem gerektiğini ve basit karbonhidratı hayatımdan çıkarmam gerektiğini söyledi 🙈
Karatay usulü beslenmeye geçişin yolları göründü bana anlayacağınız 🤣
Bir de karabuğday çok faydalıymış tadı nasıl bileniniz var mı
Bir de Karatay beslenmesinde yulaf var mıydı
Hmm hadi hayirlisi diyelm cnm sanada vesile olur saglik icinde en iyisi o sonucta basit karbonlari tuketmemek

@Breeze96
Muzmus Muzmus
YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z
@Ezogelin56
Canım tatil planı yok şimdilik. ama bayramda ne olacağını şu andan kestiremiyorum . etaplarin birleştirilmesi benim açımdan daha iyi olacak sanki.30 unda bildirim yapmak daha iyi

@Breeze96
Muzmus Muzmus
YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z
@Ezogelin56
ben bildirim yapabilirim

10 Temmuz menüm

Kahvaltı:8.30
1yumurta
Kk peynir

Ara:16üzüm tanesi
16kaju

Aksam:15.30
4yk taze fasulye
1yk pirinç pilavı
Salata
Avuç içi kadar kavurma

19.00
1bardak süt

Su:2litre
Spor:40dk zumba
22dk zumba class
248puan

Su:
Screenshot_2021-07-10-21-40-31.webp

U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen asliogretmen masal3487 masal3487

Daha önce yaptın yine yapacaksın canım
Insallah canim dogumdan sonra 2 kez hedefe ulasip tekrar aldım, motive olmak zaten zor ve sonrasi yeniden almak beni yipratti bu defa versemde hep diyet kafasinda olucam salmiycam karar verdm yoksa hemen geri aliniyor

Menum:

8:30 kahve, 1 hurma

12:00 2 dilim tb ekmek, 1 tavada yumurta, 1kk peynir, 2 dilim salam, 6zeytin

15:00 1 sütlü kahve, 1zuber (120kalori}

17:00 1 kase yogurtlu salata (tavukluydu, 3 yk kadar makarna)

19:00 tarcınlı turk kahvesi

2lt Su
20dk.leslie
9.000 Adım

Azı dislerimiz cıkıcak sanrm oglan elini sokup bagirdi bikackez bugun acıdı dedi :/ belki gece uyanip uyumamalarıda ondan.. Memeyi de ariyor bu aralar istemiyor ama uyandiginda vs gogsume vuruyor anliyorm boslugunu dolduramiyor ve suan agrisida varsa :( bazen uzuluyorm boyle olunca

Yaa sorma ya utandım suan kendimden:olamaz:
@Breeze96 senin icin cok seviniyorum cnm :KK36:

Hmm hadi hayirlisi diyelm cnm sanada vesile olur saglik icinde en iyisi o sonucta basit karbonlari tuketmemek
İnşallah kuzum
Tiroidim yıllardır var yıllardır da ilaç kullanırım ama bu kadar olumsuz etkilerini ilk defa yaşadım bunları anlatınca karbon kes dedi doktor direkt bakalım becerebilirim inşallah

Best life dan termal değil sıkıştırıcı tayt aldım.giydiğinde bayağı topluyor.o markanın termal taytlarina bakiyorum kararsızim çünkü kaliteli arıyorsan yamuna korse en iyisi. sanırım iki markada da indirim var.bestlife 2günde gönderdi insta dan sipariş veriliyor yamuna korsenin internet sitesi var.bir bak istersen bende almak istiyorum
Merhaba bende termal takim aldim sıkılastirma ozelligi oldugunu sizden duydum incelme ne kadar oldu acaba simdiden tesekkurler 🌷

İyi geceler kızlar
Dün yazamadım menüyü ama sıkıntı yoktu
Her zaman ki gibiydi
Bugünün menü bildirimi
Saçma sapan oldu temizlik falan yaptı

Kahvaltı
3-4 dilim salatalık
5 zeytin
7-8 erik

Akşam 15:30
Bir tabak sebze yemeği
İki küçük parça popeyes tavuk