- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #447.481
Evet canım kaç gündür durmuyor ishali kusması yatırdılar hastanedeyizGeçmiş olsun kuzum hayırdır kızın mı rahatsIzlandı nesi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım kaç gündür durmuyor ishali kusması yatırdılar hastanedeyizGeçmiş olsun kuzum hayırdır kızın mı rahatsIzlandı nesi var
Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun kuzum Rabbim şifasını versin yavrumun
Tüh kıyamam kuzucuga çok geçmiş olsun canım doktordan sonra bizede yazTünaydın kızlar 6 gün oldu kızım hasta toparlanamadı eve geri dönüyoruz adam akıllı bi doktora götürelim toparlansın döneriz siz napıyorsunuz ?
Kızlar kayinvalidemdeyim
Biliyorsunuz kilo verdiğimi bilmiyorlardi
Görümcem görür görmez cok zayiflamissin dedi .kayinvalidem uzun uzun süzdü bekledi sonra sordu nasıl zayıfladın bu kadar diye.
2eltim süzmekle yetiniyor bakalım![]()
Rota gibi duruyor senin de dediğin gibi ins serumla falan çabucak toplar canim. Damar bulabildikleri bari zor buluyorlardı sanki senin kizinEvet canım kaç gündür durmuyor ishali kusması yatırdılar hastanedeyiz
İyi bayramlar canimKızlar selamlar iyi bayramlar, mutlulukla ve sağlıkla dolu sevdiklerimizle geçireceğimiz nice bayramlarımız olsun![]()
Haber ver hastaneden çıkınca muhakkak canımEvet canım kaç gündür durmuyor ishali kusması yatırdılar hastanedeyiz
ah şu kusması bi dursa keşkeTüh kıyamam kuzucuga çok geçmiş olsun canım doktordan sonra bizede yaz
Biraz zor oldu ama buldular şükür bu defa canım yani ilk defa bulundu hattaRota gibi duruyor senin de dediğin gibi ins serumla falan çabucak toplar canim. Damar bulabildikleri bari zor buluyorlardı sanki senin kizin
Tamam canım sağolasınHaber ver hastaneden çıkınca muhakkak canım
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bı an önce insAllah bişey demediler mi neden olduğuna dairTünaydın kızlar 6 gün oldu kızım hasta toparlanamadı eve geri dönüyoruz adam akıllı bi doktora götürelim toparlansın döneriz siz napıyorsunuz ?
Yok canım ama ben rota olduğunu düşünüyorum kaka örneği veremedik kanları temiz ama kusma durmuyorCanım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bı an önce insAllah bişey demediler mi neden olduğuna dair
İns durur kusması da canim ya.ah şu kusması bi dursa keşke
Biraz zor oldu ama buldular şükür bu defa canım yani ilk defa bulundu hatta
Tamam canım sağolasın
İnşallah canım hala hastanedeyiz demin bir şeyler yedirdik yine bakalım durursa kusma taburcu ederler yine kusarsa tedaviye devamİns durur kusması da canim ya.
Şu sıra sularda biseyler var herkesçe genel rahatsızlık kusma,ishal karın ağrısı.
Sabah rahatlar ins
Nasıl oldu kızın canim. Ciktinizmi hastanedenİnşallah canım hala hastanedeyiz demin bir şeyler yedirdik yine bakalım durursa kusma taburcu ederler yine kusarsa tedaviye devam
Günaydın canım yok daha hastanedeyiz en son 4 buçuk gibi bir şeyler yedirdik daha kusmadı uyuyor birazdan doktor kontrol eder o zamana kadar kusmazsa çıkarız inşallahNasıl oldu kızın canim. Ciktinizmi hastaneden
İnşallah canımGünaydın canım yok daha hastanedeyiz en son 4 buçuk gibi bir şeyler yedirdik daha kusmadı uyuyor birazdan doktor kontrol eder o zamana kadar kusmazsa çıkarız inşallah
Yeni geldik eve canım sağolasın 4 buçuktan sonra kusmadı şükür inşallah daha da kusmaz
Geçmiş olsun canım benim oğlumda çok hasta oldu daha yeni iyileşti korona testi yapmadı doktor gerek görmedi alerjik nezle dedi ama çocuk öksürükten uyyamadı çok şükür şu an iyi ondan sonra da benim astım atakları başladı alerji ilaçlarımı alınca iyi oldum biraz ama hala koronamı olduk acaba diye düşünüyorum ikimize de test yapmadılarYeni geldik eve canım sağolasın 4 buçuktan sonra kusmadı şükür inşallah daha da kusmaz
Ayy gecmıs olsun, aşısını olmamışmıydıKöye gitmeden önce kusmaya başladı canım ertesi gün kusması filan durdu sadece ateşi vardı kaç gündür de ateş yok kusması bazen duruyor bazen tekrarlıyor ishali de var şiddetli olmasa da antibiyotik kullandık fayda etmiyor muhtemelen rota virüsü diye düşünüyorum