Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyiyiz şükür korona olmadığımız kesin gibi çünkü bizimle temas halinde olan kimse hasta olmadı oğlumda hafif bir öksürük kaldı bende öksürük var ama alıştım zaten kaç aydır rahattım korkuyordum astımın sesi çıkmıyor bir yerde ortaya çıkacak diye çıktı işte . inşallah kuzucuğun bir an önce toparlanır hamile halinle stres sıkıntı yorgunluk epey çekmişsindir selamete çıkarsın inşallah
Öyle kuzum yorucu, üzücü oldu yeter ki iyi olsun da ne yapayım inşallah siz de toparlanırsınız canım benim

Daha iyi şükür canım en azından kusmuyor artık

İyi bayramlar canım biz de seni çok özledik

Ah canım size de geçmiş olsun bizimkini 6. Gün yatırdılar şükür kusması durdu ama ishal halsizlik devam ediyor
Çok geçmiş olsun Zehracığım. Rabbim acil şifalar versin . 🤲🏻
İyiyiz şükür korona olmadığımız kesin gibi çünkü bizimle temas halinde olan kimse hasta olmadı oğlumda hafif bir öksürük kaldı bende öksürük var ama alıştım zaten kaç aydır rahattım korkuyordum astımın sesi çıkmıyor bir yerde ortaya çıkacak diye çıktı işte . inşallah kuzucuğun bir an önce toparlanır hamile halinle stres sıkıntı yorgunluk epey çekmişsindir selamete çıkarsın inşallah
Leylağım size de çok geçmiş olsun. 😔

Ah canım size de geçmiş olsun bizimkini 6. Gün yatırdılar şükür kusması durdu ama ishal halsizlik devam ediyor
Sağol canim benim.
Bizim de ilk bı kaç gün kusma devam etti. Sonrasında 10 güne kadar ishal vardı. Aşırı değildi günde 4,5 bez degisiyordum.
Daha dün biraz iyi olduğunu farkettim.
İnşallah iyi olursunuz sizde. Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun Zehracığım. Rabbim acil şifalar versin . 🤲🏻

Leylağım size de çok geçmiş olsun. 😔
Çok sağol canım Allah razı olsun
Sağol canim benim.
Bizim de ilk bı kaç gün kusma devam etti. Sonrasında 10 güne kadar ishal vardı. Aşırı değildi günde 4,5 bez degisiyordum.
Yok canım keşke kusma kesilseydi kusma kesilmediği için beslenemiyordu inşallah toparlanır yavrularımız

Merhaba arkadaşlar
Bu hafta 57.8
Geçen hafta 58.25
Fark - 450 gr
Yüzde 0.772

Eklentiler

• IMG_20210723_200446.webp
    IMG_20210723_200446.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 18
23 temmuz cuma
10.00
Yarım simit
Peynir domates
Salatalık
1 kase yogurt

16.30
1 kepçe kuru fasulye
3 YK pirinç pilavı
2 YK kavurma
4 YK patlıcan güveç
2 üçgen dlm karpuz

21.30
1 avuç çekirdek çay

Şu 2litre az oldu ama icemedim

23 temmuz cuma
10.00
Yarım simit
Peynir domates
Salatalık
1 kase yogurt

16.30
1 kepçe kuru fasulye
3 YK pirinç pilavı
2 YK kavurma
4 YK patlıcan güveç
2 üçgen dlm karpuz

21.30
1 avuç çekirdek çay

Şu 2litre az oldu ama icemedim
Ertesi güne Eksi getirecek menü değil farkındasın değil mi ? :sopa:

Köye gitmeden önce kusmaya başladı canım ertesi gün kusması filan durdu sadece ateşi vardı kaç gündür de ateş yok kusması bazen duruyor bazen tekrarlıyor ishali de var şiddetli olmasa da antibiyotik kullandık fayda etmiyor muhtemelen rota virüsü diye düşünüyorum
Çok gecmıs olsun canım şimdi nasılsınız , ben de abimlere kızdım içimden, sabah annemı aradım abımler orda kahvaltıdaymıs , abim baya öksürüyodu , onlar cocugu bırakıp annemlere biyere gıtmısler , annemi aradım abım oksuruyo dıkkat edın dedim, evet hastaymıs dıyo , hastayken gelip niye annemleri riske atıyo anlamıs degılım, aşılı olmalarına guvenıoda cocukta aşı yok taşıyabılır, bi de aşının da garantısı yokki .

Sağol canim benim.
Oyyy hepınıze gecmıs olsun kızlae , Allah korusun meleklerımızı 🧿🧿🧿🧿🙏🙏🙏

Çok gecmıs olsun canım şimdi nasılsınız , ben de abimlere kızdım içimden, sabah annemı aradım abımler orda kahvaltıdaymıs , abim baya öksürüyodu , onlar cocugu bırakıp annemlere biyere gıtmısler , annemi aradım abım oksuruyo dıkkat edın dedim, evet hastaymıs dıyo , hastayken gelip niye annemleri riske atıyo anlamıs degılım, aşılı olmalarına guvenıoda cocukta aşı yok taşıyabılır, bi de aşının da garantısı yokki .
Dikkatli olsun bari annen ya toplum olarak birebir covid belirtisi göstersek de yok ben üşüttüm yok ben gribim triplerine giriyoruz bu zihniyet değişmedikçe işimiz zor
Yaaa deme tüh uzuldum canım acil şifalar
Bi gece kaldık canım daha iyi şimdi elhamdulillah

Dikkatli olsun bari annen ya toplum olarak birebir covid belirtisi göstersek de yok ben üşüttüm yok ben gribim triplerine giriyoruz bu zihniyet değişmedikçe işimiz zor

Bi gece kaldık canım daha iyi şimdi elhamdulillah
Bayramda da az öksürüyodu abi sen kovid testi yaptır istersen dedim , aşılıyım ben dıyo, anneme dedim içerde sen hasta oldıklarını bilıyomussun bize niye solemedın biz akşam gelırdık dedim , a olmaz bayram dıyo ,soylesrm gelmezdin dıyo , ya gercekten dicek bişey bulamıyorum, ben herkese okadar dıkkat ederken...

Back
X