- 23 Mart 2016
- 31.796
- 93.993
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #448.221
Teşekkürler kaptanımCherry Mom
Zipzip- kaptanlarım 4 liste üyemiz ve 1 liste adayımızın bildirimleri
YaKaMoZz-z nickli üyemizin fotoğrafı yok Bilgi vermiştim sizlere

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler kaptanımCherry Mom
Zipzip- kaptanlarım 4 liste üyemiz ve 1 liste adayımızın bildirimleri
YaKaMoZz-z nickli üyemizin fotoğrafı yok Bilgi vermiştim sizlere
Sallamaktan iyi aslinda zatn istiyordm salamadn uyutmayi ama bazn 3 saat uyuyamiyor dalamiyor boturlu bazn diyorm 10dk sallarm uyur dha iyi ama kendi secimi suanda oglen uykumuzu atladik yine sabah 10 kalkti hala uyumadi mesela artk aksama uyur herhaldeAç ve öz olmuş her öğün
Sağol canım daha güzel menüler olur insAllah
İyi geceler canım sallamaktan daha iyi sanki
Aynen bende yatana kadar ağzıma birşeyler atıyorum![]()
Kolay olcak senin is sanrm ustelememesi guzel hadi hayirlisi olsn simdidenİyi geceler kızlar dünden bu yana gece emzirmelerini azaltarak bıraktırmak var niyetimde normalde saatlerce memede kalıyor geceleri yatağıma dönüyorum bı sure sonra ama özellikle sabaha karşı daha bı ayrılmıyor dün gece emzirdim uyanıkken hala kapattım yok artık meme yat uyu dedim tabi yanında bende yatıyordum elimi tuttu biraz sonra bana döndü uyudu gece uyandığında da aynını yaptım ise yaradı gibi bugün babaya bay bay yapıp odaya gittik yattık hiç meme istemedi bende vermedim elimi tutup baka baka uyudu biraz uzun sürdü ama olsun bakalım gece ne olacak @Ezogelin56 sen şimdi gece hiç emzirmiyor musun canım uyandığında falan istemiyor mu kızımda daha zordu bu en azından uyku için hep odaya gidileceğini öğrendi elimi tutup gidiyoruz sıkıntı yapmıyor en önemlisi sallama sorunum yok gündüz de gece de hep yatağında uyuyor çenem düştü gece gece yatmadan mutfağı toparladım yoğurt mayaladim ütü yaptım şükür yenice yattım bakalım yarın tartı herkesin yüzünü güldürür insAllah ben bu ay hiç gecikme yaşamadan adet oldum şükür 3. Günüm şişlik gitmiştir umarım
Sagol cnmTebrikler canım güzel eksi
+800 canım yanlış yazmışsın hatani biliyorsan telafi edersin insAllah
Hadi baslangicin hayirli olsun cnmKilo bildirimimi yapayım
13 Ağustos: 82.10 kg haftaya eksi bildirim yaparim umarım
Tbrkler coknguzel eksi cnm
Ayni kilolardayiz yarisalimmi bu hafta :)
Tbrkler cnm cok guzel eksiGünaydın kizlaranca yazıyorum
Geçen hafta : 63.00 ( inşallah doğru hatırlıyorum dur)
Bugün: 61.9
Fark: -1.100 Gr Eki Görüntüle 2900783
Olur yarışalım canımSallamaktan iyi aslinda zatn istiyordm salamadn uyutmayi ama bazn 3 saat uyuyamiyor dalamiyor boturlu bazn diyorm 10dk sallarm uyur dha iyi ama kendi secimi suanda oglen uykumuzu atladik yine sabah 10 kalkti hala uyumadi mesela artk aksama uyur herhalde
Kolay olcak senin is sanrm ustelememesi guzel hadi hayirlisi olsn simdiden
Sagol cnm
Hadi baslangicin hayirli olsun cnm
Tbrkler coknguzel eksi cnm
Ayni kilolardayiz yarisalimmi bu hafta :)
Tbrkler cnm cok guzel eksi
Teşekkür ederiz canım ben düzeltirim şimdi Ucansüpürge yoksa
Biz teşekkür ederizTeşekkür ederiz canım ben düzeltirim şimdi Ucansüpürge yoksa![]()
Olur yarışalım canım![]()
Woww tbrklerGeçen hafta 58.85
Bu hafta 57.05
Fark - 1800
Yüzde 3.058
Tamamdır canım uzun süre yazmayınca merak ettim devam ediyoruz değil mi ? Ayrılmak yok
Canımsın
Ben de sizi etiketleyecektim sağolsun @Breeze96 halletmişTeşekkür ederiz canım ben düzeltirim şimdi Ucansüpürge yoksa![]()
Tamamdır canım uzun süre yazmayınca merak ettim devam ediyoruz değil mi ? Ayrılmak yok
Canımsın
Ben de sizi etiketleyecektim sağolsun @Breeze96 halletmiş![]()
Yeni geldim hastaneden randevu bulamamıştım sıra filan derken epey yoğun geçti ordan da okula gittim çalışabilir raporu aldım onu verdim anca yeni eve girip telefonu şarja taktım
Bayağı kosturmacali bir gun olmuş.kolay gelsin canımYeni geldim hastaneden randevu bulamamıştım sıra filan derken epey yoğun geçti ordan da okula gittim çalışabilir raporu aldım onu verdim anca yeni eve girip telefonu şarja taktım
Aynen canım yoruldum Çamaşır vardı o çıksın onu serip uzanacağımBayağı kosturmacali bir gun olmuş.kolay gelsin canım
Dinlen canım.İki canınla her iş ağır gelir şimdiAynen canım yoruldum Çamaşır vardı o çıksın onu serip uzanacağım
Haftaya birinciyiz insallahBu arada yüzdemizi gördünüz mü ? İlk defa eksi yüzdeye düştük cidden zopayı hak ettiniz
@Breeze96
Ucmelekannesi
Pnrrr-12
YaKaMoZz-z
Haftaya çok güzel olacağına eminim canim.* * * 9.Takım 739. Etap * * *
Breeze96 (74.35/75.30/+0.95/-%1.278)
Ucmelekannesi (68.2/67.35/%1.246)
YaKaMoZz-z (59.1/59.9/+0.8/-%1.354)
pnrrr-20 (76/75.1/0.9/%1.184) 709. Etap mezun üye (BK. 76 HK. 68 BT. 14.6.21 )
9.Takım Ortalaması: -%0.0505
FREECANLAR
Ezogelin56 (66.7/ 704. Etapta kendi isteğiyle ayrılan üye (BT. 11.12.2020 BK. 70.7 HK.60) eski nick pamukseker11
inci-tepik (89.05/89.2/+0.15/-%0.168) 712. Etapta kendi isteğiyle ayrılan üye (BT. 29.7.21 BK.90.7 HK. 65)
Fit mutlu anne(80.6/82.1/+1.5/-%1.861)
Goklerce (63/61.9/1.1/%1.746)
cgdmk (58.25/ 582. Etapta 57.3 ile izne ayrılan üye
9.Takım Freecanlar Ortalaması:
Yok canım devam tabii kiTamamdır canım uzun süre yazmayınca merak ettim devam ediyoruz değil mi ? Ayrılmak yok
Canımsın
Ben de sizi etiketleyecektim sağolsun @Breeze96 halletmiş![]()