- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
- #448.401
Aminnn canım.çok haklısın bitanem, hakkında neredeyse hiçbişe bilmediğimiz bi rahatsızlık, ben hala paniğim aşılarımızı olduk ama şimdi de çocuklarım için korkuyorum hadi biz aşılıyız da çocuklara bulaşırsa diye aklım çıkıyor
çok çok geçmiş olsun Rabbim korktuğumuza uğratmasın

Peşpeşe tanıdıklarımız öldü mahallede sela okunuyor diyoruz odamı ölmüş.aşıdan önceydi tabi ama korktuk biz.ekmeğimi kendim yapıyorum biliyorsun ilk bastaki gibi hala dikkat ediyorum.Canım benim korkmakta çok haklısın ama saçlarını beyazlatacak kadar stres canına yazık değil mi ? Coronadan sonra bazılarında bu şekilde panik ve anksiyete çok oldu, sende de öyle mi ? Hayatını olumsuz etkiliyor mu sen daha iyi bilirsin, şimdi okullar da açılacak zorlanirsin gibi geliyor
Kesinlikle ben kışın daha iyiyim,hatta çalışırken daha çok dikkat ediyorum evde olunca surekli yiyorum ve su icemiyorum
Hem de nasıl yıprandım şok gibi bisey oldum sanırım.Benim kızım da küçükken ödüm patlardı ikinciden azıcık büyüdü uykuları düzeldi filan gönlüm oldu ha bi de kardeşsiz kalsın hiç istemiyordum onun da etkisi olabilir
Git güneşin bağrında çalış göreyim ben seni artı gelebiliyor musun
Ya canım çok korkmuşsun keşke bu konuda destek alsan aşınız da var üstelik bu kadar paniklemen seni çok yıprartmış olmalı