• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çok haklısın bitanem, hakkında neredeyse hiçbişe bilmediğimiz bi rahatsızlık, ben hala paniğim aşılarımızı olduk ama şimdi de çocuklarım için korkuyorum hadi biz aşılıyız da çocuklara bulaşırsa diye aklım çıkıyor :KK43:

çok çok geçmiş olsun Rabbim korktuğumuza uğratmasın
Aminnn canım.💕
Canım benim korkmakta çok haklısın ama saçlarını beyazlatacak kadar stres canına yazık değil mi ? Coronadan sonra bazılarında bu şekilde panik ve anksiyete çok oldu, sende de öyle mi ? Hayatını olumsuz etkiliyor mu sen daha iyi bilirsin, şimdi okullar da açılacak zorlanirsin gibi geliyor

Kesinlikle ben kışın daha iyiyim,hatta çalışırken daha çok dikkat ediyorum evde olunca surekli yiyorum ve su icemiyorum
Peşpeşe tanıdıklarımız öldü mahallede sela okunuyor diyoruz odamı ölmüş.aşıdan önceydi tabi ama korktuk biz.ekmeğimi kendim yapıyorum biliyorsun ilk bastaki gibi hala dikkat ediyorum.

Benim kızım da küçükken ödüm patlardı ikinciden azıcık büyüdü uykuları düzeldi filan gönlüm oldu ha bi de kardeşsiz kalsın hiç istemiyordum onun da etkisi olabilir

Git güneşin bağrında çalış göreyim ben seni artı gelebiliyor musun 😂

Ya canım çok korkmuşsun keşke bu konuda destek alsan aşınız da var üstelik bu kadar paniklemen seni çok yıprartmış olmalı
Hem de nasıl yıprandım şok gibi bisey oldum sanırım.

Aminnn canım.💕

Peşpeşe tanıdıklarımız öldü mahallede sela okunuyor diyoruz odamı ölmüş.aşıdan önceydi tabi ama korktuk biz.ekmeğimi kendim yapıyorum biliyorsun ilk bastaki gibi hala dikkat ediyorum.

Hem de nasıl yıprandım şok gibi bisey oldum sanırım.
Haklısın, bizim de çok tanıdığımız oldu annemin 2 teyzesi ard Arda hem de ama bu bizim hayatımıza devam etmeyecegimiz anlamına gelmiyor, dikkat tabi ki edeceğiz ama bunu yaparken saglimizdan olmayalım, ben ve birçok arkadaşım başından beri çalışıyoruz, birçok işçi market çalışanı hepsi çalışıyor ve çok defa temaslı olduk ama hep maske ve mesafe olunca birşey olmuyor,biraz kendini rahatlatmaya çalışsan, destek alsan olmaz mı? İş yerinde arkadaşım var o da senin gibi çok takıyor bu durumu ve hayatını olumsuz etkiliyor, yanlış anlama beni , ben senin için diyorum üzüldüm bu kadar stres olup kendini yıpratmana :(

Delü oğlan bir dilim ekmekle bi kase sütlaç bir mi nişastası pirinci şekeri
Herseyi az koyukrm pirinc 1 lt sute yarm kahve fincani, yarm bardak seker tabi yinede yemesem iyi de iste tatliya zaafim var :/

Haklısın, bizim de çok tanıdığımız oldu annemin 2 teyzesi ard Arda hem de ama bu bizim hayatımıza devam etmeyecegimiz anlamına gelmiyor, dikkat tabi ki edeceğiz ama bunu yaparken saglimizdan olmayalım, ben ve birçok arkadaşım başından beri çalışıyoruz, birçok işçi market çalışanı hepsi çalışıyor ve çok defa temaslı olduk ama hep maske ve mesafe olunca birşey olmuyor,biraz kendini rahatlatmaya çalışsan, destek alsan olmaz mı? İş yerinde arkadaşım var o da senin gibi çok takıyor bu durumu ve hayatını olumsuz etkiliyor, yanlış anlama beni , ben senin için diyorum üzüldüm bu kadar stres olup kendini yıpratmana :KK43:
Haklısın canım alışmamız lazım.okulu tam zamanlı açacaklar.15 yaşındaki oğluma aşı sırası gelmiş bu konuda ne düşünüyorsun.Kendim direk gidip oldum.oğlum için emin değilim.

Diş dönemine gelmiş canım çıktıktan sonra eski düzenine döner çocuk büyütmek valla zor benimki üçü geçti hala uyanıyor bazen gece şöyle akşam yatıp sabah kalkmayı özledim
Ay insAllah Zehra bende çok alışmıştım rahat uykuya baya zorluyor doğum yaptığım ilk zmnlar daha zor geliyordu daha 2 yıldan fazla var diyosun uani hayırlısı bklm sağlık olsun
Off çok zor canım Allah yardımcın olsun, bunları hatırladıkca
Amin cnm saolasin vala ne kadar rahata alissan da bı sure sonra insan bebek kokusu istiyor sanki büyük konusmayim ama 2 tane yeter herhlde kardesse kardeş 😬😜
Çok teşekkür ederim.Eşim temaslıydı canım.Öğrencide korona çıktı.Birde tam annemlere gitmiştik gecen haftasonu. eve geldik telefon geldi.Karantinadasın diye.ailem kronik rahatsız çok korktum .Eşime çocuklarıma birşey olacak diye çok korktum.Zaten pinpiriğim.
Gelmiş geçmiş olsun cnm

Ay insAllah Zehra bende çok alışmıştım rahat uykuya baya zorluyor doğum yaptığım ilk zmnlar daha zor geliyordu daha 2 yıldan fazla var diyosun uani hayırlısı bklm sağlık olsun

Amin cnm saolasin vala ne kadar rahata alissan da bı sure sonra insan bebek kokusu istiyor sanki büyük konusmayim ama 2 tane yeter herhlde kardesse kardeş 😬😜

Gelmiş geçmiş olsun cnm
Teşekkür ederim canım

Büyük ogluma nutella tost eşim ve küçük o oğluma sucuklu tost yaptım bu saatte miss gibi kokuyor ya.Neyse sakin ol breeze cumayı düşün. U UcanSupurge nin sopasını düşün:bicak:
Yeme yeme cumaya hangisini yiyeceğine karar ver ve kahvaltıya yap canim.
U UcanSupurge nin sopası var daha da önemlisi artı gelip üzülmek var
Nelere dayandın sen bu nemi💪💪💪

Yok kız ben kötü alıştırdım çocuğu memede uyuttum salladım filan kendi kendine uykuya geçmesine hiç fırsat vermedim çocuk hala adapte olmuş değil yani
Büyük ogluma nutella tost eşim ve küçük o oğluma sucuklu tost yaptım bu saatte miss gibi kokuyor ya.Neyse sakin ol breeze cumayı düşün. U UcanSupurge nin sopasını düşün:bicak:
Düşün düşün aklından çıkmasın hatta peşin peşin bi tane vurayım :KK67:

16 Ağustos pazartesi
10.00
1 haslanmis patates orta boy
Marul maydonoz
Domates salatalık
1 tb ekmek

14.00
2 top sade dondurma:bicak::bicak:

15.50
1 servis kaşığı şehriye salatası
1 bardak ayran
3 çatal revani

19.00
1 kase cacık
Semiz otu yemeği
2 üçgen dlm kavun

Şu 3 litre

Ölüm fermanımdir arz ederim 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂

16 Ağustos pazartesi
10.00
1 haslanmis patates orta boy
Marul maydonoz
Domates salatalık
1 tb ekmek

14.00
2 top sade dondurma:bicak::bicak:

15.50
1 servis kaşığı şehriye salatası
1 bardak ayran
3 çatal revani

19.00
1 kase cacık
Semiz otu yemeği
2 üçgen dlm kavun

Şu 3 litre

Ölüm fermanımdir arz ederim 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂
Tiz kellesi vurula o zaman :KK62:
Revani nedir ? Dondurma nedir ? Üstelik bugün de artıydın :sinirli:

Yok kız ben kötü alıştırdım çocuğu memede uyuttum salladım filan kendi kendine uykuya geçmesine hiç fırsat vermedim çocuk hala adapte olmuş değil yani
Memede uyumayı yeni bırakmaya çalışıyoruz bklm basarirsak muaffak olurum insAllah Allah kolaylık versin hepimize

Tiz kellesi vurula o zaman :KK62:
Revani nedir ? Dondurma nedir ? Üstelik bugün de artıydın :sinirli:
Bilmiyorum sürekli birşeyler yiyesim var. Şu içiyorum sürekli yemeyecegim diyip kendimi birşeyler yerken buluyorum. Sonra pişmanlık. Bütün gün bu dongudeydim.
Yarın telafi edeceğim farkındayım valla felaket

16 Ağustos menüm

Kahvaltı:10.30
Kk süzme peynir
1ck bal
1haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
Domates salatalık biber

Ara:4badem
4fındık

Aksam:17.00
4yk menemen