- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
- #448.601
Günay dün kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki çocukla anca canım yavaş yavaş yaparsın benim de doğum öncesi yapmam lazım da 17 eylüle kadar okula gideceğim bi şekilde hallederim inşallahSlm kızlar
Nasılsınız ben kaplumbağa hızında temizliğe başladım yatak odası çocuk odası bitti bugün salonu düzenledim süpürdüm fazlalıkları attım pazartesi de orayı temizlerim insAllah asıl olay oturma odası ve mutfakta zaten![]()
Sütlaç, dondurmaGelelim bugunki menume
12.30 (pazar dönüşü)
1 top dondurma
19.00
1 karnı yarık orta boy patlıcan
2 ksk pirinç pilavi
Salata
1 kepçe mercimek çorba
1guvec fırında sütlaç
Şu 2 buçuk falandır heralde
Vay vay kaçak ne yaptın bu süreçte anlat heleGunaydın. Kızlar bugun 65.8 gorme mutlulugundayımbayadır 66-67 arası gıdıyomum
Mideyi şaşırttımVay vay kaçak ne yaptın bu süreçte anlat hele
Çok yiyerek başardıysan ayakta alkışlayacağımMideyi şaşırttımarada çok yiyerek . yoksa arada az yiyerek mi desek
![]()
Ya çok düzensiz yedım diyelim, kızın hastane surecı malum 1 haftadır hastde surunduk fln bazen hiç yemedım bazen de simit karısık kızartma bıle yedım ne denkgelırseÇok yiyerek başardıysan ayakta alkışlayacağım![]()
Kız gülmeMideyi şaşırttımarada çok yiyerek . yoksa arada az yiyerek mi desek
![]()
Şimdi nasıl kızın canım ? Üzülme de yine zayıflamak güzelYa çok düzensiz yedım diyelim, kızın hastane surecı malum 1 haftadır hastde surunduk fln bazen hiç yemedım bazen de simit karısık kızartma bıle yedım ne denkgelırseben bişeye üzülünce zayıflıom işin özü bu
![]()
Çok şükür daha iyiŞimdi nasıl kızın canım ? Üzülme de yine zayıflamak güzel![]()
65in altına iniyorsun yani yakında harikaÇok şükür daha iyibikaç gun daha şurupa devam. Evet canım çok şişkinim bi de ya regl beklıorum, olsam 1 kilo daha falan gider sanki patlıycam
Aynen canım yapabildiğimiz kadar artık napalim Allah kolaylık versin sana da canımİki çocukla anca canım yavaş yavaş yaparsın benim de doğum öncesi yapmam lazım da 17 eylüle kadar okula gideceğim bi şekilde hallederim inşallah
Silkelenme yolundayım henüz silkelenemedimKız gülmeFit mutlu anne sen hala silkelenmedin mi aaaa kızcam haaa dombik mi kalmak istiyon
Fena bir menü olmuş canım ,Gelelim bugunki menume
12.30 (pazar dönüşü)
1 top dondurma
19.00
1 karnı yarık orta boy patlıcan
2 ksk pirinç pilavi
Salata
1 kepçe mercimek çorba
1guvec fırında sütlaç
Şu 2 buçuk falandır heralde
Kız ben d iki kez okudum kendi menüsünü yorumlamış deliSütlaç varken pirinç pilavı olmamis
Sabaha dondurma var. Bol kacamakli olmuş.
Ama gün içinde birşey yemeyerek dengelenmiştir ins
Olmadı kendime sert eleştiri yapamadım sanirim![]()
Vayyy tebrik ederimGunaydın. Kızlar bugun 65.8 gorme mutlulugundayımbayadır 66-67 arası gıdıyomum
Ay ben uzulunce kilo alıyorum yaYa çok düzensiz yedım diyelim, kızın hastane surecı malum 1 haftadır hastde surunduk fln bazen hiç yemedım bazen de simit karısık kızartma bıle yedım ne denkgelırseben bişeye üzülünce zayıflıom işin özü bu
![]()
Güzel bence canıma afiyet olsunSelam kizlar hemen menü paylaşayım sonra alintara
12.00
2 küçük krep, 1 dilim peynir,salatalık,3 dlm sucuk, 1 Tk tereyağı ve reçel
15.00 sade kahve, 2 kare çikolata
17.30
2 kepçe tarhana çorbası, 3 sk zeytin yağlı fasulye, yoğurt
20.00 1 kayısı , 1 hurma
Şu: 2 lt
Koptum ya:)))))))))Fena bir menü olmuş canım ,
Kız ben d iki kez okudum kendi menüsünü yorumlamış deli
Vayyy tebrik ederimbence 65 bir sınır ve altına inmak acayip bir motivasyon kaynağı
Ay ben uzulunce kilo alıyorum ya![]()
Aynen ne yapsın baktı bizden hayır yok kendi başının caresine baktıKoptum ya:)))))))))
Ucmelekannesi kendi menusunu mu yorumlamış, hemide gusel yorumlamışş![]()