- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #448.701
Kızartma idi ama bütün kizarttim. Bide fosur fosur yağda değil tencerenin dibindeydi yağ hiç çekmemiş canim. Ama haklısın fırında olsa daha iyiydi ama misafire olunca cesaret edemedimKarnı yarık kızartma değilse menün güzel![]()
Mide bulantısı biraz rahatlattı gibi içtim yattım hemen 2 saat uyumuşum. Ama şimdi şu içmiştim gene hüsranUcmelekannesi kekik çayı iyi geldi mi canım nasılsın ?

Dost kazığı bu olsa gerek. O da onun karakterini gösteriyor terbiyesizlik yaaaKızlar naber işe iade için arabulucuya gitmiştim, şimdi pazarlıklar yapılıyo vs herneyse avukatım konustugumuz mıktarın 3-4 katını istiyo ,üstelik çok samımı olmasak ta arkasımızdı bu avukat, sok ve hayal kırıklıgındayım ama yapcak bişey yok galıba . Bana yanlış anlasılma oldu heralde dıyı, yoo dedım yanlıs anlasılma yok boyle konusmustun ama sen bilirsin dedim , soyledım de içindekıleri. Ben enayı yerıne koyulmayı hıc hazmedemıyorum, parasını da gwctım ama...
Anladım canım azmis da zaten yakmissindir o zamanSaol cnm zaten azcik yedim gecte uyuyunca esim isten gec geliyor malesef