- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #449.061
Kaç haftalık oldu minnoş canım? Kaynının düğün oldu mu ?bende cok ozluyorum.burayi
arada girip bakiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalık oldu minnoş canım? Kaynının düğün oldu mu ?bende cok ozluyorum.burayi
arada girip bakiyorum
14 haftalik oldu canimKaç haftalık oldu minnoş canım? Kaynının düğün oldu mu ?
Şükür canım öyle sıkıntı yapmadı çok ilk başta bi kardeşine ne yapılıyorsa o da istedi (battaniyeye sarılmak, biberondan süt içmek gibi) onu da aştı şükür14 haftalik oldu canim
kaynimin dugunude mayista
ramazanin bayramindan bi kac gun sonra
siz nasilsiniz prenses kardesini kiskaniyomu:)
yaa kiyamam fistikŞükür canım öyle sıkıntı yapmadı çok ilk başta bi kardeşine ne yapılıyorsa o da istedi (battaniyeye sarılmak, biberondan süt içmek gibi) onu da aştı şükür
Ben de hepinizi çok özledimAh ya tesadüfen aklıma geldi takım bi bakayım dedim etiketi gördüm. İnanır mısınız ara ara buradaki paylaşımlarımız aklıma geldikçe burnumun direği sızlıyor. Hele gecelerce o gruplardaki mesajlaşmamız. Cidden özlüyorum. Hepinizi görmeden çok sevmişim
Kilo durumum aynı aylardır. 63-65 arası gidip geliyorum. Hepinizi çok özledim![]()
Zehra’m ya daha dün gibi hamilelik haberi vermen vay be zaman nasıl geçiyorBen de hepinizi çok özledim![]()
Aynen bak 3 aylık oldu bile nasıl geçiyor zamanZehra’m ya daha dün gibi hamilelik haberi vermen vay be zaman nasıl geçiyor
düfen aklıma geldi takım bi bakayım dedim etiketi gördüm. İnanır mısınız ara ara buradaki paylaşımlarımız aklıma geldikçe burnumun direği sızlıyor. Hele gecelerce o gruplardaki mesajlaşmamız. Cidden özlüyorum. Hepinizi görmeden çok sevmişim![]()
ben de çok özlüyorum hepinizi yaaBen de hepinizi çok özledim![]()
Çok olmuş ama ben iyiyim çok şükür bol mide bulantılı bir hamilelik geçiriyorum oğluma da erkek bir kardeş geliyorKızlar nasılsınız napıyorsunuz? Bi ses verin
Handandandan
Jasminium84
@Pembe Lotus
@nigarr89
denizbenimadim
@ela_2019
@Fit mutlu anne
@Ucmelekannesi
@Breeze96
@Pin-ky
@Beyaz leylak
@Dream00
@masal3487
I Ilyusa
@Goklerce
@Lusi
GastrikAsit
@kumsal68
@sabahvesen
@Toprak_ Kokusu
TemelinSafinazi
Yaa maşallah bir hamiş daha14 haftalik oldu canim
kaynimin dugunude mayista
ramazanin bayramindan bi kac gun sonra
siz nasilsiniz prenses kardesini kiskaniyomu:)
Ya aynen 4 hamişimiz varYaa maşallah bir hamiş dahahayırlı olsun sağlıkla al kucağına canım
![]()
Olsun olsun geçecek hepsi inşallah sağ Salim kucağınıza alın inşallah canımÇok olmuş ama ben iyiyim çok şükür bol mide bulantılı bir hamilelik geçiriyorum oğluma da erkek bir kardeş geliyorsen nasılsın
Kimler geçmişe gidemedim pekYa aynen 4 hamişimiz var![]()
Amin canım sağolOlsun olsun geçecek hepsi inşallah sağ Salim kucağınıza alın inşallah canım![]()
Sen , ezo, pembe lotus, medine66 üstelik pembe lotusun minnoşlar ikizKimler geçmişe gidemedim pek![]()
Amin insallah canimYaa maşallah bir hamiş dahahayırlı olsun sağlıkla al kucağına canım
![]()
Ya aynen 4 hamişimiz var![]()
Kimler diye sorcaktim:) rabbim tum isteyenlere nasip etsinSen , ezo, pembe lotus, medine66 üstelik pembe lotusun minnoşlar ikiz![]()
Ben geldimmmmm ve gördüklerime şok oldum. Tüm takımlar kapanmış inanamıyorum. Tekrar motive olalım hep beraber isteyenlerle yarışalım çok seviyordum ben takımımızı. Hepinizi çoook özledimKızlar nasılsınız napıyorsunuz? Bi ses verin
Handandandan
Jasminium84
@Pembe Lotus
@nigarr89
denizbenimadim
@ela_2019
@Fit mutlu anne
@Ucmelekannesi
@Breeze96
@Pin-ky
@Beyaz leylak
@Dream00
@masal3487
I Ilyusa
@Goklerce
@Lusi
GastrikAsit
@kumsal68
@sabahvesen
@Toprak_ Kokusu
TemelinSafinazi
Canım nasılsın iyi misin miniğin nasıl? 1 yaşına girdi zannedersem her şey yolunda mi? Benim bebiş de 3 aylık olduBen geldimmmmm ve gördüklerime şok oldum. Tüm takımlar kapanmış inanamıyorum. Tekrar motive olalım hep beraber isteyenlerle yarışalım çok seviyordum ben takımımızı. Hepinizi çoook özledim![]()