- 31 Ekim 2013
- 21.693
- 72.977
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
- #449.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de varım pek tabii kiGelmeye hazır burdan haber bekleyen bence yaklaşık on kişi varız yapabiliriz dediğin gibi
Handandandan
Jasminium84
@Breeze96
@Pin-ky
@ela_2019
@Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
G Goklerce
@Beyaz leylak
@hadikonusalim
Canım yasemincimm hoşbuldumm..
Yaa ne kadar güzel sağ Salim kucağımıza alalım da kilo vermek için buluşuruz inşallah tekrardanSen , ezo, pembe lotus, medine66 üstelik pembe lotusun minnoşlar ikiz![]()
İnşallah sağ salim alalım minnoşlarıAmin insallah canim
Seninde hayirli olsun bende haziran annesi olcam insalalh:)
Kimler diye sorcaktim:) rabbim tum isteyenlere nasip etsin
AA hoşgeldin canım çok uzun zamandır yoktun naptın bebişi büyüttün mü ben zeycanCanım yasemincimm hoşbuldumm..
Ay kimler kimler burda ya çok mutlu oldumHoşgeldin canım![]()
Neden kapatıldı hepsimiHoş geldin canım buradaki üyeler aktif değil ve zayıflama yarışmaları kapatıldı diyet günlüklerinde aktif sayfalar var istersen oraya bak
Evet canım epey oldu hepsi kapatıldıNeden kapatıldı hepsimi![]()
Hoşbuldum canım ama kim olduğunu çıkaramadımAy kimler kimler burda ya çok mutlu oldumkaptanım nasılsın
Aaaa Zeynepcim nickin değişmiş tanıyamadım. Bebiş büyüdü çok şükür 1 yaşına geldi. Sen nasılsın seninkiler nasıl?AA hoşgeldin canım çok uzun zamandır yoktun naptın bebişi büyüttün mü ben zeycan![]()
Oysa sana memleket olarak en yakınımızHoşbuldum canım ama kim olduğunu çıkaramadımgünlerdir düşünüyorum kim bu temelinsafinazi diye
![]()
Tamam teşekkürler canımEvet canım epey oldu hepsi kapatıldı
Ben zeycan123 eski nickHoşbuldum canım ama kim olduğunu çıkaramadımgünlerdir düşünüyorum kim bu temelinsafinazi diye
![]()
Maşallah canımAaaa Zeynepcim nickin değişmiş tanıyamadım. Bebiş büyüdü çok şükür 1 yaşına geldi. Sen nasılsın seninkiler nasıl?
Aaa sen Zeycan misinİnşallah sağ salim alalım minnoşları![]()
Aman bacım hastalıktan mı uyumuyorsun niye uyanıksın bu saatte öksürük krizi değildir umarım yarın mesai varAaa sen Zeycan misinhayırlı olsun bebiş mi geliyor
![]()
15 tatilde senin oralara geleceğimOysa sana memleket olarak en yakınımız
Gel canım beklerim15 tatilde senin oralara geleceğim
Evet canımAaa sen Zeycan misinhayırlı olsun bebiş mi geliyor
![]()