• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoş geldin canım benim de bu konuda yardıma ihtiyacım var üstelik 4 aylık bile değil daha diyetisyen yardımı mı alsam bilmiyorum

🤣 bizim buralarda yok eşim İstanbul’da büyüdüğü için o da seviyor netten tarifine baktım zor bir şey değil de çok yağlı yapsam kendim de yerim diye yapmıyorum 🤭
Ya o yufkayı gezete kağıdı gibi ince açmak büyütmek fırında o ayarda pişirmek zor ve 🤭boşver ya kendin canın istese yap da koca için gerek yok 😂

Ya o yufkayı gezete kağıdı gibi ince açmak büyütmek fırında o ayarda pişirmek zor ve 🤭boşver ya kendin canın istese yap da koca için gerek yok 😂
Kız hamur yağlı olduğu için kenarlarından çekince o kıvama geliyor özel bir maharet gerektirmiyor el açması böreğin içi boş hali gibi

Slm kızlar 🤗 biz Ucmelekannesi Ucmelekannesi ile atomkarinca atomkarinca ya geldik dedik gel seni de kk li yapalim 🤭🤭 benn sırayla bütün sulalemi toplayacağım burda :KK70:
Ooo çok iyi yapmışsınız😍kardeşler burda var mı başka getirin 😁
8 Ocak
10.30
1 yumurta
2 dlm TB ekmek

15.30
Çeyrek simit

19.00
3 YK Tacik pilavı
3 YK yoğurt çorbası
1 küçük dlm ıspanak böreği

21.00
3 ctl yaş pasta

Su 3 litre
9 Ocak
Kahvaltı 10:30
2 yumurtadan kaşarlı omlet
2 dilim tbe
Domates, marul

12:40 marketten zeytin aldık
2 zeytin
Ülker 9 kat şekersiz 1 tane gofret

Öğle 14:00
3 yk p.pilav
1 porsiyon tavuk döner
Salata, 1-2 acı biber turşusu
1 bardak ayran
Maydanoz ve ezme

Akşam 18:30
1 kepçe mercimek çorbası
Avuç içi kadar tavuk fırında
2 kaşık bulgur &pirinc pilavı
Salata,2 kaşık hoşaf
1 çatal kabak tatlısı çok az şekerli idi

Saat 19:00
1 cevizli baklava 😱😏

Su 2 lt anca olur
Spor yok henüz insAllah yaparım eve geçince
Canım biraz kacmakli ve kalabalık göründü, Ucmelekannesi Ucmelekannesi senin de güzel miktralar az o sekilde dengeliyor
9 Ocak
11.00
3 ctl patates kızartma
1 yumurta
1 TK bal
1 TK yereyag
2 dlm ekmek

14.30
1 çay bardağı çekirdek

18.30
1 kepçe mercimek çorbası
4 ksk pilav
4 köfte kadar tavuk fırında
2 tane ev baklavası
1 tane tulumba

su 2 litre ancak
Akşam ki tatlılar fazla kaçmış canım
Slm hayirli aksamlar bende kardeslerim sayesinde geldim ins bende fazlalaliklarimdan kurtulmak ve motivasyon olmak için buraya geldim benide allir misiniz aranıza 🥰😁
Hoş geldin aramıza 😍inşallah güzel kalıcı kilolar verirsin
dışardaydım yeni geldim

9 ocak
09.00
1 patatesli yumurta
2 dilim ekmek
domates salatalık

13.00
3 dilim kahvaltılık pizza ekmek

16.00
1 muz

19.00
2 pide
salata
ayran
2 dilim tatlı

su 2.5 lt
spor 40 dk eliptic

farkındayım hala hayvanat gibi yiyorum olacak inş azimliyim :KK22:
Akşam ki iki tane tam pide mi 🤔 eğer öyleyse çok fazla değil mi kız nasıl yedin 😱
geleyim diyeceğim ama bana hep birlikte kızarsınız, bugün sadece kahvaltı yaptım, kilomda 79.0-79.5 arası
Ya neden kizalim,gel biran önce kiloları verelim 😍
Bugün yazmaya baslicaktim ama vakit bulamıyorum anca şimdi yazabiliyorum.
Neler yediklerimi hatırlamaya çalışayım.

12.00 gibi
2 kaşık kapyabiberli yumurta
Bir kase yoğurt
2 dilim ekmek
Çay

Akşam 17.30
Bir tabak kıymalı pırasa çok az pirinç koydum.
4 kaşık bulgir pilavı.
Bir b ayran.
Bir havuç turşusu

Çay şekerli

21.30
Bir elma, 1 portakal, çeyrek armut, 2 yk. Nar.

24.00
2 yaprak marul
Meyveler geç saatte olmuş canım
kızlar canlar
sporları aksatmayın SPORSUZ OLMAZ biliyoruz. en kötü tv izlerken bacak hareketleri yapıyoruz unutmayın. araya sporları sıkıştırın mutlaka. haftada 3 güncük 1 er saatcik :spor::spor::spor::spor::KK37::KK37:
İnşallah bu kez bırakmayacağım sporu, bu akşam dinlenip yarın yine yapacağım
Günaydın kızlarrrr ❤️ Grup motive olup çoktan başlamış bile. Ben de evime döndüm çok şükür bugün başlıyorum. Tartı fotoğrafımı birazdan atarım. Acayip kilo aldım. Emzirirken nasıl beslenme gerektiğini bilmiyorum kızlar aslında bu kiloya gelme sebebim tamamen bu. Ne zaman diyete başlasam vicdan azabı çektim acaba az mı yiyorum sütüm azalır mı diye. Aramızda bu konuda tecrübeli olanlar bana yardımcı olabilir mi?
Hoş geldin, inşallah kalıcı kilolar veirirz ❤️
9 Ocak Pazar

11.00
6 sarma
3 çiğ köfte
1 dilim ekmek arası sucuk

14.30
1 dilim kek
1 albeni

18.30
10 sarma
1 tabak patates kızartması
2 portakal
1 albeni

su: 2 lt

hatırladıklarım bunlar kızlar ki sanırım başka da birşey yemedim yani umarım öyledir :olamaz:
Baya karışık ve fazla olmuş canım 😱 ama motivasyonu kaybetmek yok, halledeceksin

Canım biraz kacmakli ve kalabalık göründü, Ucmelekannesi Ucmelekannesi senin de güzel miktralar az o sekilde dengeliyor

Akşam ki iki tane tam pide mi 🤔 eğer öyleyse çok fazla değil mi kız nasıl yedin 😱

Baya karışık ve fazla olmuş canım 😱 ama motivasyonu kaybetmek yok, halledeceksin
Hosbuldum cnm umudumuz o yönde ins kalıcı olur ☺🤲

Hosbuldum cnm bir tane daha var kız kardeşimiz bakalim o ne zaman katılır aramıza bilinmez 🤣🤣 umudumuz o yönde ins kalıcı olur ☺

Seni becerikli seni:KK8:
Denememişsindir valla çok kolay ben ilk denediğimde bu muymuş el açması diye övündükleri şey dedim sadece zaman alıyor o kadar
Hosbuldum cnm bir tane daha var kız kardeşimiz bakalim o ne zaman katılır aramıza bilinmez 🤣🤣 umudumuz o yönde ins kalıcı olur ☺
Bekar olan kardeş mi ? Bugün nasıl geçti canım ilk günün?

Denememişsindir valla çok kolay ben ilk denediğimde bu muymuş el açması diye övündükleri şey dedim sadece zaman alıyor o kadar

Evet bekar olan....valla bugün güzel geçti ama suyu içemedim tek sıkıntım o ben şu içmeyi unutuyorum bugün de detoks suyu yapacaktım oda dışarı isim olunca çok içemedim ins onu da yatın yapacağım onun haricinde kısıtladim ins hep böyle devam eder 🤲🤲🤲🤲

Evet bekar olan....valla bugün güzel geçti ama suyu içemedim tek sıkıntım o ben şu içmeyi unutuyorum bugün de detoks suyu yapacaktım oda dışarı isim olunca çok içemedim ins onu da yatın yapacağım onun haricinde kısıtladim ins hep böyle devam eder 🤲🤲🤲🤲
hoşgeldin :KK60:
bu arada kaçırdım sanırım kimin kardeşisin

Bir minik el eşliğinde tartı resmim 🙈 Bu kadar aldığımın bnde farkında değildim. Haftasonu da ne de olsa başlıycam diye yedim. Ama bu sefer kararlıyım devam edicem.
Tabiki vereceksin canim istedikten sonra😘
9 Ocak Pazar

11.00
6 sarma
3 çiğ köfte
1 dilim ekmek arası sucuk

14.30
1 dilim kek
1 albeni

18.30
10 sarma
1 tabak patates kızartması
2 portakal
1 albeni

su: 2 lt

hatırladıklarım bunlar kızlar ki sanırım başka da birşey yemedim yani umarım öyledir :olamaz:
Off tüm cislarin toplandığı bir menü olmuş canim. Afiyet olsun 🤗
hoşgeldin :KK60:
bu arada kaçırdım sanırım kimin kardeşisin
Aileyi topluyoruz. Kk yı ele geçireceğiz:KK70::KK70:

Harikasın canım suya da dikkat et muhakkak

İyi akşamlar kızlar 🤗
Gündüz kız okula gidince komşuma indim çaya kısır yaptılar ben bol salata yedim 1 tepeleme kaşıkta kısır aldım akşama ne yicem bilmiyorum belki çorba salata yerim bugün detoks yapacaktım güya ama suyu geceden hazırlamayı unuttym eksigim varmış yarın yapicam insAllah artık

Öğrenince her şey kolay geliyor tabi.
Pandemi den önce ben de tatlı dışı hamur işi beceremezdim şimdi çok hamur çeşidine hakimim.😌

Back
X