- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.201
Alıntı yaptım bı yazamaadim ya insAllah cnm bu sefer başaracağım inanıyorum 60lari göreceğim hep beraber göreceğiz insAllahAa Hafize hatirliyorum seni evet :) tabi nick degisince bilememisimne guzel yeniden karsilasmak.. o zaman bu kavusmamizi eksi kilolarla taclandiralim hepbirlikte
![]()
selam canikolar
kızlar biz 11-12 gün önce bi denemiştik benim ısrarımlareglime 4-5 gün var bugün comfort test aldım.ilk 5 dk bi şey çıkmadı. kızımı uyutmaya gittim. onla uyumuşum 1.5 saat. testi banyoya koymuştum. dönüşte böyleydi
ama 30 dk sonrası geçersizdir diyor. belirtilerim de aşırı adet belirtisi. kızımda kaşık ağrım falan olmuştu. bunda öyle bir şey yok
Geçen perşembe 82.7
Bu cuma 83
Evet tam gaz ve tam iradeyle bugün yolumuza başladık ins canlarrr

Eksi eksidir cnm insAllah daha fazla göreceğizben tartıldım 73,20 çıktım sadece 300 gr eksideyim
Eksisin cnm hiç sıkıntı değil yediklerine az dikkat edebilsen neler olur nelerSüpürge de utançla sunar 83.70 idim güncel 83.40![]()
Süper plan cnm bende yapacgaim böyle tablo insAllah ulaşacağız hafiflemiş olarak süper fotoğraflar çekineceksinKendime kızımın doğumgününe kadar kilo verme planı oluşturdum.
her hafta bunu takip ederek başarabildim mi başaramadım mı göreceğim
ve tabii bu planı genişletip yeme ve egzersiz planı da ayarlamayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 3004633
Tebrikler cnm çok güzel eksiHayırlı cumalar
Ptesi 67.500
Cuma 66.800
Fark -700
Süper eksi cnm tebriklerKizlar Gunaydinlar tekrardan, once gecmis yaptim biraz :)
Pztsi : 73.15
Cuma : 71.65
Fark: 1.5 kilo

Tebrik ederim cnm MaşAllah Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsın insAllah doktorun uygun görürse yürüyüşte çok iyi olur bence çok almadan halledersinben 65.9 um
gerçi pzt 67.5 tum
fark :1.6
spor olarak eliptic yapamam artık sanırım. hedefim maksimum 10 kilo almak. zaten yüksek başladım. gerçi öncekinde düşük başladım diye bulduğumu yedim sonuç hüsran oldu
inşallah bu sefer en az hasarla atlatırım inşallah
ama benim de olayım spor. sporsuz nasıl yapıcam bilmiyorum. youtube den hamile sporları bulurum artık![]()