- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.261
Daha iyi olmasina sevinfm cnm pazartesi seni bomba gibi burda istiyoruzzBu sınav sorunsali ve kızımın ateş durumu motivasyonumu baya bi düşürdü. Kizim şu an da daha iyi çok şükür, sinavi da pazar günü atlatırsam pazartesi bomba gibi buradayım
Ayy ne guzel bende isterimmmşifa olsun kuzumm
hadi bakalım, ben de yarın başlarım benim bugün off günüm genel anlamda yani sadece diyet anlamında değil
ne ev işi ne yemek ne de başka bişe yapıyorum, sadece kitap okuyup oturuyorum kızlar müsaade ettiği kadar![]()
Vay be supersin canim
Cok iyi liste canimEki Görüntüle 3004847
Kizlarrrr buda benim bayram hedef listem hafta hafta kontrol edip burada paylasacagim
Supersn eline emegine saglil cnmŞimdi kızlar hem bana motivasyon olsun hem size zaten az kişiyiz. Spor tablosu yapıyım bugünden itibaren spor yapan herkes etiketlesin beni. Sporda yarışalım kilo vermekte büyük etken kendileri.
Pnrrr-12
U UcanSupurge
denizbenimadim
Jasminium84
G Goklerce
Fit mutlu anne
gewezebidik
E ela_2019
Unuttuğum varsa hatırlatsin kendini canlar
Guzel menun cnm sfyt olsunSabah
Sütlü kahve
Kahvaltı
2 yumurtalı Menemen
2 buçuk dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 küçük elma
1 küçük muz
Öğle
4 Çatal Tonbalıklı spagetti
2 kaşık yoğurt
Ara
Sütlü kahve
Akşam
1 tabak yeşil fasülye
3 kaşık yoğurt
Evt mercimel kofte yerina daha doyurucu bi kahvalti sanki dha iyi olrmus gerisi guzel bence hafif gayet11 Şubat cuma
8.00
1 dlm peynir
1 dlm TB ekmek
3 sıkım mercimek köfte
15.30 (civarıydı tam hatırlamıyorum)
Sade kahve
2kare bitter
18.30
8 YK kuru fasulye(sadece taneleri)
Bol salata
Su 2 litre
Grcmis olsn cnm hastalik zor oluyor ya sende olmazsn insallahSelam kızlar,bu sabah tartildim sadece 400 Gr vermişimyani şuan güncel kilom 66.0, bugün buraya ugrayamadim,kız hasta şimdi uyudu, bugün zaten iş yoğundu öğleden sonra da kızı getirdim dra baya huysuzlandi resmen canımı aldı, şimdi acayip bir baş ağrısı var ya ben de hasta olacağım ya da yorgunluktan,iş yerinde iki arkadaş covit, kv kp grip muhtemelen kıza onlardan bulaştı ya da eltimin kızı gripmis geçen gelmiş beraber oynamışlar hepsine ondan bulaştı,yani heryerim sarılı bu kez kaçışım yok gibi hissediyorum
neyse menümü yazayim sonra alintilara bakacağım