- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.621
Kizlar selam,
once menumu paylasayim sonra alintilarima bakicam.
18 Subat Cuma
10.30 1 kahve
corek otu yagi tableti
13.30 1 bardak suya +1 tatlı kaşığı bal +5 damla limon içelim
10 dk sonra kahvaltı
1 dilim tam tahilli ekmek
2 dilim peynir
7-8 mini domates 2 mini salatalık yesillik
sekersiz cay
odemcayi
arada sekersiz cay
krom tablet
18.00 1 kahve 2 hurma 5 badem
19.30-20.30 4 minik kuzu pirzola (1 tanesi avuc icinin yarisi kadar) 2 yemek kasigi et sote, 7-8 tane izgara karides (miniklerden), 3 tane pismis balikli, peynirli suşi, 1 tursu, 4 dilim kabak az yagda pisirilmis (izgara gibi)
1 yasemin cayi (sallama cay)
aksam bol protein agirlikli oldu cunku arkadaslarla disari ciktik, cooook uzun zamandir evlerde kapali oldugumuzdan hep beraber bi çin lolantasina gidelim dedik, orasida soyle bir restaurant, 2 saat boyunca sinirsiz yemek soyluyorsun, fix menu. Menude secebilecegim en saglikli seylerde et ve karidesdi, kabak disinda duz sebze yoktu, birde o kadar para verip bir tek kabak yemek istemezdim zaten
ozetle bugun biraz proteine yuklendim ama miktari abartmadim toplamda 8yk et yemegi dengine gelecek bir aksam yemegi oldu gibi, suşide toplam 1 kasik dengi pirinc ya vardir ya yoktur. 3 parcanin tamami zati 1 kasik herseyiyle aslinda
ozetle salata vs yok ama olabilecek en saglikli seyleri secmeyi becersim gibi sanki 
22.00 1bardak taze zencefil cayi
22.30 1 bardak taze nane cayi
gece 00.15 odem cayi sonrasinda da gece cayi icim yaticam
spor yarim saat leslie 90 puan
Ucmelekannesi
su 3 lt
aksam disari cikinca herkes birseyler icti bende gece uykusuzluk yapmasinndiye kahve icmeyeyim dedim o yuzden bitki cayinictim hep. Bugun bitki cayina doydum herhalde

simdide gece cayimi icip yaticam
once menumu paylasayim sonra alintilarima bakicam.
18 Subat Cuma
10.30 1 kahve
corek otu yagi tableti
13.30 1 bardak suya +1 tatlı kaşığı bal +5 damla limon içelim
10 dk sonra kahvaltı
1 dilim tam tahilli ekmek
2 dilim peynir
7-8 mini domates 2 mini salatalık yesillik
sekersiz cay
odemcayi
arada sekersiz cay
krom tablet
18.00 1 kahve 2 hurma 5 badem
19.30-20.30 4 minik kuzu pirzola (1 tanesi avuc icinin yarisi kadar) 2 yemek kasigi et sote, 7-8 tane izgara karides (miniklerden), 3 tane pismis balikli, peynirli suşi, 1 tursu, 4 dilim kabak az yagda pisirilmis (izgara gibi)
1 yasemin cayi (sallama cay)
aksam bol protein agirlikli oldu cunku arkadaslarla disari ciktik, cooook uzun zamandir evlerde kapali oldugumuzdan hep beraber bi çin lolantasina gidelim dedik, orasida soyle bir restaurant, 2 saat boyunca sinirsiz yemek soyluyorsun, fix menu. Menude secebilecegim en saglikli seylerde et ve karidesdi, kabak disinda duz sebze yoktu, birde o kadar para verip bir tek kabak yemek istemezdim zaten

22.00 1bardak taze zencefil cayi
22.30 1 bardak taze nane cayi
gece 00.15 odem cayi sonrasinda da gece cayi icim yaticam
spor yarim saat leslie 90 puan

su 3 lt
aksam disari cikinca herkes birseyler icti bende gece uykusuzluk yapmasinndiye kahve icmeyeyim dedim o yuzden bitki cayinictim hep. Bugun bitki cayina doydum herhalde

simdide gece cayimi icip yaticam