- 31 Ekim 2013
- 21.641
- 72.781
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
- #450.981
evet canım, senin gönderdiğinle birlikte birisi daha var aklımda, ikisi arasında karar verip başlayacağım hemencanim uzulme, sana zaten ayrica yazmistim, bence bi profesyonel destek almamin vakti senin icin
evet doğru diyorsun yaş ilerledikçe metabolizma iyice yavaşlıyorcanim eskiden genclik de vardi bak benim hastaligimin teshisi ben 30 yasindayken konuldu, oncesinde surekli yuruyordum, ozel spor yapmjyordum ama hem genclik hem de yurumek kilo almamo engelliyordu. Ilk diyetisyene 62 kilo oldum diye gitmisim is hayatina baslayinca o zaman 26 yasinda falanim yaa sadece evden metroya yuruyordum o kadar ona ragmen gencligin verdigi etkiyle yediklerime dikkat edince pit pit gidiyordu. Simdi inan hem spor, hem listeye harfiyen uyma, hem aksam erken yatip en az gunde 8 saat uyumak, artik besin takviyeleri ancak o zaman normal bir insanin azicik dikkat ederek verdigi kiloyu verebiliyorum. Ama buna da sukrediyorum neyseki bu cabayla verebiliyorum. Millet iki dikkat eder verir ben dikkat edince kac kiloysam onu ancak koruyorumama yilmak yok, beraber gereken destekleri de alarak atlatacagiz bu gunleri
![]()
inşallah canım vereceğiz fazlalıklarımızı