canim senin bilgielrini asagiya kendim icin kopyaladim ona gore yorumumu simdi buraya yazacagim.
birincisi kilona hiiic uzulme ben de 75-76 ile basladim, hormonal rahatsizligim olmasina ragmen bu sabah itibari ile 68 i gordum. Ama onemli olan bir yerden baslamak. Bence gec kalmamissin birlikte pit pit vericez o kilolari. Yaza bakacaksin aman tanrim bu kilolari ben mi verdim :)
simdi oncelikle insulin direnci icin bir sey kullaniyor musun? kullaniyorsam krom pikolinati arastirip almani oneririm. Bana diyetisyenim onerdi. Bende polikistik over sendromu var ve bu insulin direncide yapiyor. Ayni zamanda kilo vermemi zorlastirip almami dakolaylastiriyor. Tam bir pislik kendisi ahah . Neyse ozetlem krom benim cok isime yaradi 200 lukten gunde 1 tabler kullaniyorum ben. bir arastir aklina yatarsa sende dene derim.
Yag yakmak icin ekstra takbiye istersen sabahlari ac karnina corek otu yagini onerebilirim. Bu da diyetisyenimin tavsiyesi, bizim gibi vucudu direnclilere yardimci oluyor. Onu sabahlari ac karna 500lukten iki tane olarak kullaniyorum.
benim de esim sebze yemez, ancak et. Ama aslinda insulin direncin varsa bizim gibiler icin bol protein az karbonhidratli ogunler daha saglikli zaten. Sebzeyi de farkl isekillerde menune katmaya calisiriz benim menulerden esinlenebilirsin :)
Zaten daha once 5. takimda yarismissin, o zaman buranin mantigina zaten hakimsin :) Burada birlikte cok guzel kilo verecegimize eminim. Ben bugun firsat bulunca bana yardimci olan hayatimdaki ufak degisikliklerin etkisini yazicam ayrica onlarda ipucu olabilir sana/ hepimize
9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Gamze
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 1.58
KİLONUZ: bakmadım yarın sabah bakıcam
güncellerim
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ: Öğretmenim
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: evet 5. Takım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: insülin direnci vitamin eksiklikleri vs 
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: güzel görünmek, sağlıklı olmak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: Evlenince biraz saldım zaman zaman bunalımlara girdim ondan 60 kilo falandım 68-69 oldum geçen yıl 62 lere düştüm sonra tekrar aldım
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Sıkıldıkça yemek yeme huyum var . Eşimde sebzeden nefret eder evde sürekli sağlıksız yemekler oluyor 
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Aktif olurum.
Tabak paylaşımı yapabilirim