9. Yaş Günü sonuçları

başvuranlarmı çekilişe katıldı yoksa kart sahiplerinin hepsimi ben anlamdım yaaa........:)))

başvuranlarmı çekilişe katıldı yoksa kart sahiplerinin hepsimi ben anlamdım yaaa........:)))

Kart sahiplerinden başvuru yapanlar kazandı arkadaşım.

Ulan kozmetiğe başvurdum, tatile başvurdum, estetiğe kanımca başvurmadım-tatlicadiarzu-, yinede çıkmadı:umursamaz:, Leydiylen Bhk alırım havanızı heklava:

Bhk nın adresi değişmiş Kazen Abi koşşşş..:hulya:
Ben sana özelden yazayım hemen,bir karışıklık olmasın dimi ama??kaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-

Benim bunlardan niye haberim olmadi ya
tum kart sahipleri mi katildi yoksa basvuran mi?
bidahakine kartlilara mail atsan kazen?

Tüm kart sahipleri otomatik katıldı kozmetik için ayrı bir başvuru yoktu yani.

Ben sana özelden yazayım hemen,bir karışıklık olmasın dimi ama??kaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-

Ciddimisin şaka mı ? kargolar şu anda barkodlanıyor hemen bana bildirsin.... Hemen...

Benim kartım daha gelmedi
Kazanan Arkadaşları Tebrik Tebrik ederim (2 kez)
10. yılda görüşmek üzere

Merhaba,

Kozmetik ürünleri için başvuru yapılmsına gerek yoktu. Tüm pro Üyeler çekilişe katıldı.

Çekiliş için excel programında bütün pro üyelerin isimleri yazıldı ve excel den her bir ürün için belirlenen sayıda üye listelendi. İsmi çıkan kullanıcılar listeden silinerek diğer ürüne geçildi. (bu aynı üyenin isminin 2 defa çıkmaması için yapıldı) . Yani çekilişte isimleri olan üeyler Bill Gates'e de teşekkür edebilirler.

Bu arada listede ismi olan kullanıcılara kargoları gönderildi. 1-2 gün içinde ellinizde olur sanırım. Güle güle kullanın.

Bu ürünleri bize gönderen Nuxe, Vichy, Maybelline NY, Epilixer ürünlerinin firmalarına bizi destekledikleri için teşekkür ederiz.

Özlem arkadaşımızı ve eşini tebrik ederim umarım hayırlı haberlerini burada yazarız.

İyi günler...

Gecikme için herkezden özür dileriz, ciddi olarak bu saldırıdan dolayı çok sıkıntı yaşadık. Buna ek olarak Fotograf yarışmasında dereceye giren arkadaşlarada hediyeleri de bugün kargoya verilmiştir.

Ciddimisin şaka mı ? kargolar şu anda barkodlanıyor hemen bana bildirsin.... Hemen...

Ceyar çok sazan gördüm senisengözlerimebaksanab

Sarışın BHK'nın kozmetik şeysine konmak istiyor, vay çakkalkaydirigubbakcemile

Çekilişleri kazanan arkadaşları tebrik ediyorum..vereliniortakalkisalkisalkis
Özlem senide canım ayırca inşallah uğur getirir sana bebişini yada bebeişlerini alırsın kucağına..opuyorumnanaktan
Bende ne şanssız bir hatunum yaff bari bir far, bir krem neyim çıksaydı :sinifsinif:kaydirigubbakcemile

benim için güzel temennilerde bulunan herkese çok ama çook teşekkür ederim...
inanın beni çook mutlu ettiniz...
ve diğer hediyeleri kazanan arkadaşlarım sizleride tebrik ederim güle güle sağlıkla kullanın inşallah...
KAZEN,CURLY ,VE MıNıK EMıR bana bu güzel duyguyu yaşattığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır.

ve AYRICA ELİFİ,İM cidden bu aralar pek takip edememiştim siteyi ve doğal olarak bu çekilişlerden haberim yoktu,taki elifimin iletisini görene dek...
hemen yazıştık canımla ve bana çekilişin linkini yolladı,bende hemen kazene özel mesaj attım...
o yüzden ayrıca teşekkürlerimi iletmek istedim,böyle güzel birşeye vesile olduğu için...
iyiki varız,iyiki KK AİLESİYİZ..
HEPİNİZİ ÇOOK SEVİYORUM

göyaa sitedeyim ama ayakta uyuyorum hiç bişiden habarım yohhh :umursamaz:

Oleyyyy:lepi:

Cok tesekkürler sayin yönetim harikasiniz :1closedeyes:

Ayrica Özlem arkadasimizi bende tebrik ediyorum...Insallah sonucu da istedigi gibi oluropuyorumnanaktan

o avatardaki körlimi benmi yanlış görüyoruum:1shok:

Tüm kart sahipleri otomatik katıldı kozmetik için ayrı bir başvuru yoktu yani.

Ceyar çok sazan gördüm senisengözlerimebaksanab

Sarışın BHK'nın kozmetik şeysine konmak istiyor, vay çakkalkaydirigubbakcemile

kuzum niye söylüyorsun ben ne güzel üstüne oturacaktım hediyelerin..:mymeka:
öffffff..öfffff...

ah böcük ahh kazeninde kafasını karıştırdın
bhknın adresi değişmişmişmiş
tebi kendi adresini vericektin di mi yemezler :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3

E o kadar kraliçe falan olduk ama hikayemiş kraliçeliğim demek ki :sinifsinif:
Ama KK ya üye olmak özellikle pro olmak bi ayrıcalık değil mi zemuszemuszemuszemus
Bu güzel adımda emeği geçen herkese çok çok teşekkürler kaydirigubbakcemile5
10, yılda aklınızın bi köşesinde bulunayım sayın yönetiiiim :jeyyar:
Şaka bi yana kazanan arkadaşları kutlarım hemide teeek teeeek
Güle güle kullanın güzelleşin hanımlar
Benim kocam bana alır her bişeyden
SEVGıLER
:dilcikar:

sus be kıskanç kuzu :mymeka:

ulen sarı :mymeka:

uzak durun benden ve güzel cildimden -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…