9 yasindaki kizim icin uzuluyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi coie
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

coie

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
34
3
6
Ankara
Arkadaslar benim sorunum kizimin kilosu ve boyu.9 yasinda 22 kilo boyuda 1.21 falan okulda sinifin en kucugu.Doktorlarada goturdume normal diyip gonderiyorlar.Cok uzuluyorum neyapsam bilmiyorum.Besin destegi aldim insallah faydasi olur.Arkadaslar sizlerin kullanipta faydasini gordugunuz bir ilac oldumu.Birde erkenden ergenlige girerse diye cok korkuyorum ben erkenden girmistim. Arkadaslar bilgilerinize ihtiyacim var.

canım doktorlar bir sorun yok diyorsa ilaç vermiyorsa aman sen de ilaçtan uzak dur.. genetiktir belki.. aileniz ufak tefek mi bilemem tabi ama.. kızının minyon olması dışında bir durumu var mı ki? sağlığı yerinde ise bence üzülme.. ablam ilkokulda değil sınıfın okulun en iri kızı idi.. şimdi 1.60 boy 45 kilo.. minnacık birşey.. ilerde değişebilir..

Arkadasim mesajimi cevapladigin icin oncelikle tesekkurler.Kizimin cok sukur bi saglik problemi yok.Ama iste anne yuregi dayanamiyorum.Ozelliklede yasitlariyla biraraya geldiginde cok belli oluyor aradaki fark ozaman uzuluyorum. Umarim senin dedigin gibi olur ilerde duzelir insallah. Canim buarada mesaji biraz gec cevapladim kusura bakma internetim ve tel.ilgili sorunlarim varda.

Arkadaslar benim sorunum kizimin kilosu ve boyu.9 yasinda 22 kilo boyuda 1.21 falan okulda sinifin en kucugu.Doktorlarada goturdume normal diyip gonderiyorlar.Cok uzuluyorum neyapsam bilmiyorum.Besin destegi aldim insallah faydasi olur.Arkadaslar sizlerin kullanipta faydasini gordugunuz bir ilac oldumu.Birde erkenden ergenlige girerse diye cok korkuyorum ben erkenden girmistim. Arkadaslar bilgilerinize ihtiyacim var.

hhdgdgdgdgd:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:

Arkadasim mesajimi cevapladigin icin oncelikle tesekkurler.Kizimin cok sukur bi saglik problemi yok.Ama iste anne yuregi dayanamiyorum.Ozelliklede yasitlariyla biraraya geldiginde cok belli oluyor aradaki fark ozaman uzuluyorum. Umarim senin dedigin gibi olur ilerde duzelir insallah. Canim buarada mesaji biraz gec cevapladim kusura bakma internetim ve tel.ilgili sorunlarim varda.

anlıyorum sizi, benim de kızım var 20 aylık:) anne olunca üzülmelerinden çok korkuyoruz, birşeyler yapmak istiyoruz.. ama inanın sağlığı yerinde kızınızın ya gerisi boş.. eşim çocukken minnacık bişeymiş şimdi 1.90.. belli olmaz.. siz üzüldüğünüzü belli etmeyin ona.. spor da etkili oluyor.. kızlarda voleybol boy uzamasında çok etkili.. ama genetik olarak minyon olacaksa eminim yine dünyalar güzeli ve mutlu olacak.. sevgiler..

Ayy arkadasim cok iyisin ya.Icimi ferahlattin.Tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin.Allahim kizini size bagislasin. Gonlunuzden ne geciyorsa gerceklesir umarim. Sevgiyle kalin...

canım sağlık sorunu yoksa üzülecek bir durum yok.narin,zarif bir kız olacak demekki.bence hoş,ileride yaşını hiç göstermeyecek:34:

Arkadasim tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin.Cok sukur bi saglik sorunumuz yok ama anne yuregi iste dayanamiyo. Sevgiyle kalin

cnım bireysel faklılıklar diye bir durum var sonuçta. genetik bir minyon tip kız örneği olabilir. bir de beslenme düzeni nasıl? şundan soruyorum. gayet iyi besleniyor ve kilo alamıyor mu, yoksa yemek seçen bir çocuk mu? iyi beslenip kilo problemi yaşıyorsa kendimden biliyorum kıl kurdu problemi yaşıyorsanız o da zayıf kalmsına yol açabilir.

Evet arkadasim dogru soyluyosun minyon bi kiz olacak galiba.Ama yok yemek yemeyenlerden benim kizim dogdugundan beri cekiyorum yememesinden. Halen kucuk bebekler gibi lokmalari dakikalarca agzinda tutar bekletir oyle yer. Kolay kolay aciktim dedigini duymadim istahsiz bi cocuk...

Kız kardeşim öyle benim de annem hep arkasından bakardı arkadaşlarıyla giderken şimdi de minyon tip 6.sınıf öğrencisi ama lise kaçıncı sınıf diyorlar bence çok güzel yaşı hiç belli olmayacak sıkıntı yapmayın bencede

Back
X