• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yaşındaki kızım

Aybeyzeyduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
765
511
53
40
9 yaşında bir kızım kaşlarını almış .Bana sormadan .nasıl tepki vermeliyim bilemedim. Müthiş özenti. Kendi çok güzel kıyafetleri var giydiremem başkasının kıyafetlerine özenir.Parka götürüyorum malum zaman kötü eve de kapanmasın diye hergün parka götürüyorum orada bi kız var 13 yaşında kaşlarını alıyomuş .bundan bahsetti zararlarından bahsettim.yaşının küçük olduğundan zamanı geldiğinde yapabileceğinden falan .kaşlarının ortası kızarıktı bugün baktım almış .şoke oldum tekrar konuştum .ağladı ağladı ve her zamanki gibi yine ağladı.ne yapayım. Ya bi akıl verin anlık hareket ediyor o anı düşünüyor gerisi ilerisi yok

9 yaşında bir kızım kaşlarını almış .Bana sormadan .nasıl tepki vermeliyim bilemedim. Müthiş özenti. Kendi çok güzel kıyafetleri var giydiremem başkasının kıyafetlerine özenir.Parka götürüyorum malum zaman kötü eve de kapanmasın diye hergün parka götürüyorum orada bi kız var 13 yaşında kaşlarını alıyomuş .bundan bahsetti zararlarından bahsettim.yaşının küçük olduğundan zamanı geldiğinde yapabileceğinden falan .kaşlarının ortası kızarıktı bugün baktım almış .şoke oldum tekrar konuştum .ağladı ağladı ve her zamanki gibi yine ağladı.ne yapayım. Ya bi akıl verin anlık hareket ediyor o anı düşünüyor gerisi ilerisi yok

13 yaşındaki kız parka mı gidiyor 😳 hayır kızınızın durumundan çok ona takıldım. Hadi gitti diyelim, 9 yaşındaki kızla oynayıp ona kaş almayı anlatıyor. Çocuğun nerden aklına gelsin.

Normal diyosunız yani ben kaş alma fikri lisede belirmişti o yüzden garipsiyorum
Normal diyemem konunun uzmanı değilim ama çok üzülmenize gerek yok diye düşünüyorum. Karşınıza alıp konuşsanız, her şeyi zamanında yaşamanın daha güzel olduğundan bahsetseniz ters mi teper ki

Ben de 11 yaşında filandım jiletle iki gaşımın ortasını almıştım 😁
Ben de 11 yaşındaydım, arkadaşımın annesi kuafördü. Bir gün dedi ki x öğretmen geldi bizde kaşlarını aldırdı. Ben de nasıl aldırdığını merak edip makasla bir kaşımı tamamen kestim. Herkes gülmekten kırıldı, ben çok utanmıştım ve bir daha da yapmadım. Şimdi ki anneler her şeye çok mu tepki veriyoruz ne ki benim annem sadece gülmüştü. Galiba çocuklarımız için yersiz endişelerimiz var. Tabi ki endişe duyalım ama bir zamanlar bizim de çocuk olduğumuzu unutmayalım.

Ben de 11 yaşındaydım, arkadaşımın annesi kuafördü. Bir gün dedi ki x öğretmen geldi bizde kaşlarını aldırdı. Ben de nasıl aldırdığını merak edip makasla bir kaşımı tamamen kestim. Herkes gülmekten kırıldı, ben çok utanmıştım ve bir daha da yapmadım. Şimdi ki anneler her şeye çok mu tepki veriyoruz ne ki benim annem sadece gülmüştü. Galiba çocuklarımız için yersiz endişelerimiz var. Tabi ki endişe duyalım ama bir zamanlar bizim de çocuk olduğumuzu unutmayalım.
Ay salak ben ilkokulda margarinle yüzüme maske yapmıştım. Annem de umursamazdı pek haha

kizmayin bence yasindan dolayi olur boyle seyler. bi kuafor tanidigunz varsa ona goturun o konussun bak suan yasin kucuk sana soyle soyle zararlari olur vs diye bence etkili olur.

BEnde ortaokulda almıştım öyle hatta fazla abartıp Adile naşit gibi olmuştum 😂 annem çok kızmıştı. 9 yaş erken geldi ama nedeni belli 13 yaşındaki diğer çocuk aklına girmiş
Aslında takıldığım nokta o kiminle konuşsa etkileniyor aynısını yapmaya çalışıyor. Karakter ya değiştiremedim önce düşün sonra hareket et diye sadece çok fazla üzülecek hayatta.bana düşen sürekli takip etmek hata yaptığında en az zararla kurtarmaya çalışmak olaxak galiba

kizmayin bence yasindan dolayi olur boyle seyler. bi kuafor tanidigunz varsa ona goturun o konussun bak suan yasin kucuk sana soyle soyle zararlari olur vs diye bence etkili olur.
Evet mantıklı daha güzel çıkacağını düşünmüş bakar mısın çocuk daha kal geliyor bana böyle şeyler duyunca

Evet mantıklı daha güzel çıkacağını düşünmüş bakar mısın çocuk daha kal geliyor bana böyle şeyler duyunca
simdiki cocuklar sagdan soldan duyduguyla hareket ediyor inanin benim kizim 4 yasinda ve ondan bike buna benzer istekler denemeler aliyorum yalniz degilsinz

Sadece ortasını mi almış ve neyle almış ?

Cok muydu ?

Öncelikle sorgulamaniz gereken durum, neden sizden gizli yapıyor, size soylememsindeki sebep ne, çok mu baskıcısınız ?

Back
X