• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yaşındaki kızım

Ben de 10 yasindaydim aldirdigimda . Dalga geciyorlardi marti kas diye :) Anneme anlatmistim. Annem de aglamama kiyamayip beni kuafore goturmustu. Jiletle alma sakin ben seni gerektikce goturecegim demisti. Sadece kaslarimin ortasini aldiriyordu annem o zamanlar. :) Hatta bacak tuylerimden rahatsiz oldugum icin onlari da aldirmama izin vermisti 11 yasinda falandim :) Ciktikca annem gotururdu kuafore :)

9 yaş henüz ilkokul öğrencisi demek... Çok erken. Ama fazla üstüne gitmeden güzellikle anlatarak anlamasını sağlayabilirsiniz. Çevreden çok etkileniyor şimdiki çocuklar malesef :(

9 yaşında bir kızım kaşlarını almış .Bana sormadan .nasıl tepki vermeliyim bilemedim. Müthiş özenti. Kendi çok güzel kıyafetleri var giydiremem başkasının kıyafetlerine özenir.Parka götürüyorum malum zaman kötü eve de kapanmasın diye hergün parka götürüyorum orada bi kız var 13 yaşında kaşlarını alıyomuş .bundan bahsetti zararlarından bahsettim.yaşının küçük olduğundan zamanı geldiğinde yapabileceğinden falan .kaşlarının ortası kızarıktı bugün baktım almış .şoke oldum tekrar konuştum .ağladı ağladı ve her zamanki gibi yine ağladı.ne yapayım. Ya bi akıl verin anlık hareket ediyor o anı düşünüyor gerisi ilerisi yok
suclamadan tatli bir dille anlattin ah ahh allah yardim etsin bizlere benim.de kizim var 6 yasinda bagzen ustumdeki kiyafetleri cok begenir ne guzel annecim bana da al der makyaja ozenir hic unutmuyorum kuzenim vardi yasi cok kucuktu 4 yaslarindaydi oje icin cok aglardi kiz cocugu icin

Ben de 10 yasindaydim aldirdigimda . Dalga geciyorlardi marti kas diye :) Anneme anlatmistim. Annem de aglamama kiyamayip beni kuafore goturmustu. Jiletle alma sakin ben seni gerektikce goturecegim demisti. Sadece kaslarimin ortasini aldiriyordu annem o zamanlar. :) Hatta bacak tuylerimden rahatsiz oldugum icin onlari da aldirmama izin vermisti 11 yasinda falandim :) Ciktikca annem gotururdu kuafore :)
ben 20 yasimda slmistim kasimi;)

Benim de 6 buçuk yaşındaki kızım her an kolunu bacağını jilete vurabilir:) Şaka bir yana,gerçekten o tüylere takmış durumda. Çocuk büyütmek...Hem de kiz cocugu. Ooof of.

9 yaşında bir kızım kaşlarını almış .Bana sormadan .nasıl tepki vermeliyim bilemedim. Müthiş özenti. Kendi çok güzel kıyafetleri var giydiremem başkasının kıyafetlerine özenir.Parka götürüyorum malum zaman kötü eve de kapanmasın diye hergün parka götürüyorum orada bi kız var 13 yaşında kaşlarını alıyomuş .bundan bahsetti zararlarından bahsettim.yaşının küçük olduğundan zamanı geldiğinde yapabileceğinden falan .kaşlarının ortası kızarıktı bugün baktım almış .şoke oldum tekrar konuştum .ağladı ağladı ve her zamanki gibi yine ağladı.ne yapayım. Ya bi akıl verin anlık hareket ediyor o anı düşünüyor gerisi ilerisi yok

Vay be kas alma isi 9 yasa kadar dustu mu??? Ben kasimi ilk aldigimda 18 yasindaydim ve baya tek kas cinsindendi kaslarim. Ama bizim zamanimizda kimse kimsenin kilina tuyune takilmiyordu. Kaslarimiz bicimsiz olsa da baskalarina ozenmiyorduk galiba. Makyaj desen ayni sekilde. Zamane gencleriyle basa cikmak zor, Allah analara babalara guc sabir versin. Anne de degilim ne desem bilemedim.

Inanırmısınız dun gece aynısını yasadık bız
8 yasında kuzenı tek kas dıye dalga gecıyor sureklı arada soyluyor bana
Anne ben tek kasmıyım dıye
Gece geldı masada cımbız vardı nolur al dıye agladı
Neyse canın acır bak kucuksun dedım
Mıllet kalın kaslı olmaya calısıyor falan yok al dıye yalvarıyor
Canı cok tatlıdır dedım bı cekıyım nasılsa ıstemez bı tane aldım acımıyor al dıye tutundu
Okul acılıyo tek kas dıycek herkes dıye aglayınca ortasını aldık
Kımseye soylemıycez dıye soz verdık bırbırımıze
Burda yazıyorum sadece🙈🙈
Ne kadar dogru yaptım bılmıyorum ama cok mutlu oldu

Amabenım kız gercekten tek kaş☺️☺️☺️
Cok kıllı bı kız bacaklarındada var
Dogdugunda kollarında bıle vardı sırtında onlar döküldü allahtan
Saclarıda uzundu🤪😂😂

Psıkologa goturun bence normal degıl yanı buhran mı gecırıyor acaba kendı ıcınde bıde hızlıca buyume ıstegı makyaj takı topuklu ayakkabı ıstegıde arkadan gelmeden onlemını almanız lazım 9yas cok erken

Psıkologa goturun bence normal degıl yanı buhran mı gecırıyor acaba kendı ıcınde bıde hızlıca buyume ıstegı makyaj takı topuklu ayakkabı ıstegıde arkadan gelmeden onlemını almanız lazım 9yas cok erken
Muhtemelem okulda dalga gecmıslerdır o yuzden o da kaslarını aldıgında cıkanların seklının harıkulade olacagına ınandıgı ıcın kesmıstır ama yıne de kızmadan bı yardım alın sadece kas konusunda degıl dıger konularda da oyun grubu cocugunun herseye ozenme yası degıl dıye dusunuyorum

Şimdi lazer etkisi ile tüysüz olsamda,
Baya tüylü bi kızdım,ortaokula başladım bıyıklarım vardı bacaklarım kollarım baya tüylüydü.kendi yaşıtlarım irice olduklarından kaş tüy falan filan hallediyorlardı.
Benim annemde sizin gibi karşıydı hiç akıl bile vermedi bana.
Bacaklarım kıllı diye çok sevdiğim voleybolu oynayamadım oynamak istemedim.
Okula bile gitmek istemiyodum.
Neden biliyomusunuz?
Dalga geçiyorlardı bıyıklı diye.
Hala izleri silinmez.
Rahatsız ediyorsa onu , sizin yol göstermeniz ile daha makul seviyelerde sorunu beraber çözebilirsiniz.
Şu an zaten özenti yaşında.
Yani kızınız normal.

Küçük kız çocuğu o daha yapar,özenir olur öyle şeyler,benimde 9 yaşında kızım var yaşıtlar,o böyle birşey yapsaydı gülmekten ölürdüm heralde😂😂😂yapmış bi kere bide kırmızı olmuş fln diyosunuz komik olmuştur,dalga geçerdim,bazen anne baba bazende arkadaş olmak lazım,çok önemsizse gülün geçin,geçen gün kullanmadığım cüzdanımı istedi verdim,özeniyorlar herşeye,çok tatlı ya canı acımıstır yazık,ama ben kızamazdım😂

Benim iki kizimda 11 yaşlarında kendi aldı kaslarını öyle olmaz ben alım size dedim 😄gulun geçin aglatmayin bunun için. Bende doğru almasını öğrettim. Ne var bunda illaki her kız çocuğu yapmıştır.ozellikle kasları arası çok tüy varsa .siz götürün bir kuafore o alsın bilmiyorsanız kız kıza bir gün yapın.

Back
X