9 yaşındaki oğlumun piskolojisi ne olacak ?

Saolun cok zor oluyor ama 3 yıl gecti alıstim artik her zorlukta offf demek deilde sabr deyip kalkiyorum gercektende annelirinden yana hic sanslı deiller keske en basta ben dogursaydim onlari o karaktersiz insan dogurmasaydı
Eşinizle aranız nasıl peki?o görüyor mu bu fedakarlıkları?sizi el üstünde tutsa az kalır

Tesekkur ederim anlattigim gibi malesef ne yaziyosam burda harfi harfine dogru yaşiyorum butun bunlari hem iyilik yapiyorm hem kotuluk onlara yani gorusturmesem cocuklar icin anne demek hersey demek bu kotuluk yapms olurum demek gorustursem tehlikeli kadin herseyi yapar yani simdiden akrabalarina kizimi sana vercem buyuynce oglumu sana vericem dio hayal kuruyo bi ilgisi yok cocuklarla ama ben buyuyunce ne olacaksn meslegniz ne diyorum o cocuklarina koca dusunuyo simdiden yazik..

Eşinizle aranız nasıl peki?o görüyor mu bu fedakarlıkları?sizi el üstünde tutsa az kalır
Evet onunla cok iyiyiz o kadin bole kotu oldukca beni zirveye tasiyo haberi yok oysaki ben istrdim tabi oda boyle gunluk deilde evlilik yapsa annelik yapsa arada bir nasil yetistirmek konusunda yardimci olsa iyi olurdu ama pırıl pırıl cocuklr olurlardi boylede olurlar bi yanı eksik sekilde ama ben bile bu yasta annemden ayri kalamam cocuklar icin bu dhada zor her sabah bska kadin var evde annelerini gormuyolar ne bilim buyuk travva ya valla

Pek size de inanmadım açıkçası

Siz üveymisiniz sizce?
Bence değilsiniz demek istedim sadece.

Siz üveymisiniz sizce?
Bence değilsiniz demek istedim sadece.
Uvey kelimesi garip bi kelime dimi bunu zaten gercek hayattakiler bile inanmiyo yani sen salak msn neden 3 cocuklu adam bilmem ne ozmnda hic dusunmedm tamam dedim suan hala neden bole deiklerini anlamiyorum insanlarin cocuklarla evde kres hayatimiz var gayet duzenli

Çok acı.Herkes anne olmamalı hemfikirim sizimle.Artık eskisi gibi değil 7 yaşındaki çocuklar herşeyi biliyor gayet anlamıştır çocuk durumun farkındadır.Çocuk böyle şeyleri uydurmaz doğrudur.O çocuğun başına gelen en güzel şeysiniz belki de.İstiyor musunuz bilmiyorum ama şayet istiyorsanız size de hayırlı bir evlat nasip olsun inşallah.Anne baba ayrı olan her çocuk pedagog desteği almalı zaten ki bu yavru yaşadıklarıyla önceliği olmalı bu konuda diye düşünüyorum

Kendinize “üvey anne” demeyin lütfen..Biyolojik annesinden daha çok annesiniz o çocuğa okuduğum kadarıyla..
Merhametinizden dolayı sizi tebrik ediyorum,gerçekten yüce gönüllüsünüz

Evet elimden gelen destegi yapicam cabaliycam onlar icin . Istiyorum ama en kucugu 3.5 yasinda abisini ablasni bile kiskaniyor o birz dha buyusun allah nasip ederse insallah bende 1 tane istiyorum annelik nasil bi his merak ediyorum açikcası

tebrik ederim sizi gönülden kucaklarım yüce gönüllü anne
üçüne de destek şart maddi olarak yetebilecek misiniz peki?

tebrik ederim sizi gönülden kucaklarım yüce gönüllü anne
üçüne de destek şart maddi olarak yetebilecek misiniz peki?
Baba calisiyo bi tek kimseyede birakamiyoruz suan bende calissam ama buyuyunce bende calisrm ozmn kendilerine baka bilirler ben kardesmle cok kaldim evde yalnz annem babam calisti insallh bugnleride atlatiriz suan yapabilecek bisey yok seneye 2 cocukta okula gidicek biri 3 snf biride 1 bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…