9 yıl sonra onu unutabılırmıyım :(

egamzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2011
2
0
36
İstanbul
Benim hayatımda 9 senedir ayrılmalı barısmalı suren bır bırlıtelıyım vardı.evlılıgı hernekadar cok dusunsekte,aılem onu asla kabul etmedi.yemedıgım dayak almadıgım ceza kalmadı.sürekli ailemle konusmamı evlenmek ıstedıgını soledi.ama ben casaret edemedım.kendı konustu gene ıkna olmadı aılem.Onu her duyduklarında.buna ragmen bırbırımızden vazgecememıstık. ama o benı sureklı aldatıyordu.sureklı ıhtıyaclarının oldugunu dıle getırırıyordu.hernekadar yıllar bızı bırbırımıze dahada yakınlastırsada onunla ayrıldıgımızda baska bır kızla bırlıkte olmus ve kız arkadası (derya) hamıle kalmıs.bunu henuz ogrenmeden gene barıstık fakat bırlıkteyken derya hamile oldugunu ona solemıs.ne oldugunu anlamadan benden ayrılmıstı.1ay gecmeden sureklı gene aramaya basladı benı.bulustuk ve deryanıın hamıle kaldıgını kurtaj yaptırdıklarını.buyuzden artık ondan ayrılamıyacagını ancak deryanın ayrılırsa ayrılabılecegını,yoksa benden vazgecmedıgını soledı.benı cok sevıyor emınım benden neler yasamamıza ragmen kopadı .her seferınde aılesını arattırıp yalvardı yada bınbırturlu oyunlar yalanlarla benı hep barısmaya ikna etmıstı.ama busfer farklı.herkes hayretle neden deryala barıstı dıye dusunurken,herkes bana yasattıkları ıcın ona dusman olmusken ben hamılelık ve kurtajı duydum.onu cok sevıyorum.ondan baskasyla asla olamıcagımı bıldıgm halde gorusmek ıstemedıgımı soledım.ama cok kotuyum.bu olayı kımseye anlatamıyorum.çunku duyulursa deryala evlenmek zorunda kalıcak hemen.ben buna dayanamam.oda asla benı bırakmıyacagını evlenmeme bıle ızın vermıcegını soledı.cok pışman oldugunu hatalarnın cezasını cektıgını soluyor.sızce ben ne yapmalıyım.onun bu olaydan dolayı onunla evlenıyor olması dogrumu.yoksa bu benım bencılce bır dusuncem mı.cvp atarsanıs cok sevınırım.simdiden allah razı olsun :((((

Şu adamı unutmanız için size mantıklı milyon tane sebep sayabilirim.
En başta sevgiye değer veren biri değil ya da sevginin ne demek olduğunu bilmiyor. Seven insan nasıl gider bir başkasına dokunur? İmkansız. Dokunuyorsa ihtiyaçları, sevgisinden daha büyük demektir. Böylesinden de size hayır gelmez. Aldatıldım diyorsunuz, böyle bir adamdan ne bekliyorsunuz?
Seviyorum demesi kolay tabi. Sevgi fedakarlık, emek ister diye klişe bir laf vardır. Ama kendisi daha cinsel anlamda sizi bekleyebilecek kadar bile fedakarlık gösterememiş. Aynı şeyi siz yapsanız namussuz olurdunuz onun gözünde, eminim. Ama kendisinin çoook haklı(!) gerekçeleri var tabi bir başkasıyla olmak için. Şu anlayıştan tiksindiğim kadar çok az şeyden tiksiniyorum.
Hadi bir halt yedin, korunmayı bilmeyecek kadar da cahilsin ve kız hamile kaldı, yaptığın hatanın arkasında dur. Günahsız bir bebek doğmadan öldü onun yüzünden. Sizi bilmem ama bu olay başlı başına bir insanı değersiz kılmaya yeter benim gözümde. Kürtaja çok özel ve acı sebepler dışında karşı bir insanım. (tecavüz sonucu olması ya da sakatlık durumları gibi...) Resmen adamın uçkurunun keyfine bir bebek katledilmiş işte, başka bir açıklaması var mı? Söylemesi kolay ama; kürtaj...
Yerinizde olsam böyle bir adamı hayatıma sokmayı bırakın, yanıma bile yaklaştırmam. Bu gidişle zaten kendi hayatını mahveder, bir de sizinkini etmesin.

ayy beni sevdiğime eminim diyorsun hala
adam milyon kere aldatmış
hatta bi keresinde kızı hamile bırakmış
sahip çıkması gerekirken gidip aldırmışlar bi de
ailen karşı çıkmakta çok haklı bence
seninki aşk değil bağımlılık bence
patolojik derecede hem de
bi doktora görünsen iyi edersin kendin için

buna sevgi deme lütfen sevgi böyle olmaz. Zaman ver kendine ve sağlıklı düşünmeye çalış. Kendine değer ver.

Son düzenleme:
İnsanlar "yoruma açık" bir kısa mesaj için yıllanmış evliliklerini noktalarken siz ölmüş bir çocuğa ve sayısız kadınla kirletilmiş bedene aşık olduğunuza inandıktan sonra Derya'yla da evlense de sonuç aynı sizinle de...

Derya'yla evlenirse kıza yazık; hatalı olmasına rağmen ömür boyu öyle bir adamla aynı evi, yatağı paylaşmayı hak etmiyor...

Sizinle evlenirse size yazık; dayak, küfür, ihanet, hakarete muhatap olduğunuzda çok pişman olacaksınız... (Hoş, sevgiliyken bile aldatılmışsınız, umrunuzda değil...) Yazdıklarımdan fazlasını da yaşayacaksınız... Bu kadar emin oluşumuza şaşırmayın, sağlıklı düşündüğünüzde siz de fark edeceksiniz; kişinin yaptıkları yapacaklarının garantisidir...
:19:

böyle sevgi mi olur ya
seni sevip başkasını hamile bırakmış
daha say say bitmez
dünya da başka erkekler de var niye takılıp kalıyorsunuz

ailen çok haklı , kendine gelip onu unutabilirsin ..
güzel anılarınızı değil sana yaşattığı kötü günleri düşün sadece ..

durum zor ve gerçekten bir uzmana görünmelisin zira ben öyle yaptım. sevdiğim adam bir başkasıyla aile zoruya nişanlı. çünkü o aşka inanmıyorum diyo, gerçektende öyle. evliliğe karşı çıkan, karşısına her çıkan kadınla flört eden ve bazen hiç tanımadğı kadınlarla yatağa giren biri. en kötüsüde bu adam benim sevdigim adam. beni başkasıyla, onu başkasıyla sürekli aldatmayla geçen günleri vardı. şuan nişanlısını bile aldatıyo. nisanlandğını saklıyo. yığınla acı var omuzlarımda. uzmana gittim gerekli yardımı alıyorum. yanlışı bile bile kabullenmekle hata ettik. şimdi hayatında olan kıza yazık. en azından kurtuldum ama onunla olması bile çok acı veriyo. garip duygu. seni anlıyorum.

Son düzenleme:
Benim hayatımda 9 senedir ayrılmalı barısmalı suren bır bırlıtelıyım vardı.evlılıgı hernekadar cok dusunsekte,aılem onu asla kabul etmedi.yemedıgım dayak almadıgım ceza kalmadı.sürekli ailemle konusmamı evlenmek ıstedıgını soledi.ama ben casaret edemedım.kendı konustu gene ıkna olmadı aılem.Onu her duyduklarında.buna ragmen bırbırımızden vazgecememıstık. ama o benı sureklı aldatıyordu.sureklı ıhtıyaclarının oldugunu dıle getırırıyordu.hernekadar yıllar bızı bırbırımıze dahada yakınlastırsada onunla ayrıldıgımızda baska bır kızla bırlıkte olmus ve kız arkadası (derya) hamıle kalmıs.bunu henuz ogrenmeden gene barıstık fakat bırlıkteyken derya hamile oldugunu ona solemıs.ne oldugunu anlamadan benden ayrılmıstı.1ay gecmeden sureklı gene aramaya basladı benı.bulustuk ve deryanıın hamıle kaldıgını kurtaj yaptırdıklarını.buyuzden artık ondan ayrılamıyacagını ancak deryanın ayrılırsa ayrılabılecegını,yoksa benden vazgecmedıgını soledı.benı cok sevıyor emınım benden neler yasamamıza ragmen kopamadı .her seferınde aılesını arattırıp yalvardı yada bınbırturlu oyunlar yalanlarla benı hep barısmaya ikna etmıstı.ama busfer farklı.herkes hayretle neden deryala barıstı dıye dusunurken,herkes bana yasattıkları ıcın ona dusman olmusken ben hamılelık ve kurtajı duydum.onu cok sevıyorum.ondan baskasyla asla olamıcagımı bıldıgm halde gorusmek ıstemedıgımı soledım.ama cok kotuyum.bu olayı kımseye anlatamıyorum.çunku duyulursa deryala evlenmek zorunda kalıcak hemen.ben buna dayanamam.oda asla benı bırakmıyacagını evlenmeme bıle ızın vermıcegını soledı.cok pışman oldugunu hatalarnın cezasını cektıgını soluyor.sızce ben ne yapmalıyım.onun bu olaydan dolayı onunla evlenıyor olması dogrumu.yoksa bu benım bencılce bır dusuncem mı.cvp atarsanıs cok sevınırım.simdiden allah razı olsun :((((

beni çok seviyor eminim mi

Canım kusura bakma ama bence o çocuğun psikolojik sorunları var.. Hem defalarca seni aldatıyor hemde seni seviyor ve vazgeçemiyor.. Çok tuhaf. Bence ya sen onda bi alışkanlık olmuşsun ve o artık ''Sen benimsin'' düşüncesine kapılmış ya da seni sevmiyor ve tamamen psikolojik sorunları var. Ki kusura bakma ama büyük hatada sende canım. Defalarca aldattığını bile bile onu affetmişsin. Hadi tmm yaptın bi hata ama bence artık bu son olmalı ve zor olsada bitirmen gerek. Emin ol unutmazsın, kimse kimseyi unutmaz ama kesinlikle sevgin bi yerde biter.. Ama eğer yine onu affeder bi şekilde onunla yine birlikte olursan yeni aldatılmalar ve mutsuzluklar seni bekliyo derim..
Kesinlikle onu hayatından tamamen cıkar ve yeni tertemiz bi sayfa açman gerek kendine. Allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:
sana karşı sevgisi filan yok o adamın... aranızdaki bir tür alışkanlık olabilir, sana seni bırakmıcam demesinede aldanma öyle derler hatta tehdit ederler, üstüne hayatlarını yaşarlar bizde yaşadık...
sen git kızı hamile bırak, sonra birde cocugu aldır bir cana kıy. bu adam olmadıgında nefes alamıcağını bile bilsen yinede ondan vazgeçmelisin

Sana tek bir şey sorucam: Sen ona aşıkken bir başkasına dokunabilmeyi hayal edebiliyor musun?

O, bırak dokunmayı, bir başkasıyla birlikte olmuş üstüne birde hamile bırakmış. Ne sevgisinden bahsediyorsun sen? Ailende o adamı istemiyormuş zaten, büyükler senden önce farketmiş birşeyleri bence. Üstüne üstlük o kadar aldatılmana rağmen tekrar tekrar kabul etmişsin, sadakat, aşk, bağlılık nerde kaldı anlamıyorum. Bu aşk değil, sevgi değil, kesinlikle değil. Bir an önce kurtulmalısın o adamdan, sana saygısı bile yok!

seven insan asla yapmaz erkeklerin şu saçma sapan ihtiyaçları seni seviyor ve değer veriyor olsaydı asla kimseye bakmazdı ondan vazgeçmeniz hatta nefret etmeniz için bir çok neden var 9 yıl az değil ama bazı şeyle sevginin önüne geçiyor vazgeçemen gerekiyor vazgeç ve onu unutmayı kafana koyy umarım mutlu olursun

Benim arkadaşımda liseden beri çıkıyordu 7 yıl sürdü hatta nişanlanadılar ama geçen yıl attı nişanı çünkü adamda yalanın biri bin para,esrar,içki ne arasan vardı birde sorumsuz çalışmıyordu.3 aydır biriyle birlikte ve çok çok mutlu.Nasıl katlanmış ona şimdi bin pişman.Hiçbir acı unutulmaz değildir insanlar evlat acısını kardeş acısını unutuyorda aşk acısımı unutulmayacak pehhh.....:19:
Allah yardımcın olsun canım hayırlısını iste her zaman

Son düzenleme:
hatun milletinde bu saflık olduğu sürece, erkekler daha çoooook yakar canımızı. adam sayısız kere aldatıyor, gidip kızın birini hamile bırakıyor, sahip çıkacağına üstüne bide aldırıyorlar. seni seviyorum, başkasıyla evlenmene izin vermem diye senide elde tutmaya çalışıyor. sevdiği falan yok.. sizinde sevdiğinizi düşünemiyorum, hatta bu olaylardan sonra seviyorsada soğur insan. bence sende, uzun zamandır çıkmanızın yarattığı bir alışkanlık veya saplantı olabilir. bunca kırdığı cevizi bilipte hala seviyorum diyebilmek her babayiğidin harcı değil. bence bırakın gitsin. deymeyecek insanlarla uğraşmayın. dokuz yılına yazık olmuş. Allah seni hakedeni çıkarır inşallah karşına.

hiç üzülme unutursun tabi, Rabbim insanoğlunu herye uyum saglayacak şekilde yaratmış.alışacaksın biraz zaman alacak acıyacak ama geçecek.çünkü geçmek zorunda, çünkü bu adam sorumsuz, çünkü seni hak etmiyor, emin ol hepimizin başından benzer şeyler geçti.hala da izi var bazı seylerin ama biraz sabır biraz dua ile hersey geçecek. bu adamla saglıklı bir aile düzeni kuracagına inanmıyorum.benim sevgilim de defalarca beni aldatmıstı, çok sevdiğim için hep affettim.ama sonunda tekmeyi yiyen ben oldum ve binbir hakaretle.sen aynı duruma düşme,uzak dur o adamdan.Allah'a emanet ol.

Son düzenleme:
heaa seni seviyorum ama aldatiyorum.. oldu oldu gozlerim doldu.. hangi seven insan dokunabilir bi baska tene? yapma Allah askina kardesim ya.. o adamdan uzak dur.. kac, hayatindan cikar..oyle sevgimi olur.. vur tekmeyi gitsin ne hali varsa gorsun.. patolojik bu durumlar unutamiyosan bi psikologa git kardesim..

seven insan bi kere aLdatmaz bu bir
ikincisi bir doktora görünseniz daha kolay atlatırsınız bu durumu
Allah çabuk unutmanızı nasip etsin

böyle bi adam sevilir mi:50:

sevginin önüne alışkanlık geçmiş belkide.kendine yazık etme evlensenizde aldatır bu adam seni:20:

Back
X