Benim hayatımda 9 senedir ayrılmalı barısmalı suren bır bırlıtelıyım vardı.evlılıgı hernekadar cok dusunsekte,aılem onu asla kabul etmedi.yemedıgım dayak almadıgım ceza kalmadı.sürekli ailemle konusmamı evlenmek ıstedıgını soledi.ama ben casaret edemedım.kendı konustu gene ıkna olmadı aılem.Onu her duyduklarında.buna ragmen bırbırımızden vazgecememıstık. ama o benı sureklı aldatıyordu.sureklı ıhtıyaclarının oldugunu dıle getırırıyordu.hernekadar yıllar bızı bırbırımıze dahada yakınlastırsada onunla ayrıldıgımızda baska bır kızla bırlıkte olmus ve kız arkadası (derya) hamıle kalmıs.bunu henuz ogrenmeden gene barıstık fakat bırlıkteyken derya hamile oldugunu ona solemıs.ne oldugunu anlamadan benden ayrılmıstı.1ay gecmeden sureklı gene aramaya basladı benı.bulustuk ve deryanıın hamıle kaldıgını kurtaj yaptırdıklarını.buyuzden artık ondan ayrılamıyacagını ancak deryanın ayrılırsa ayrılabılecegını,yoksa benden vazgecmedıgını soledı.benı cok sevıyor emınım benden neler yasamamıza ragmen kopadı .her seferınde aılesını arattırıp yalvardı yada bınbırturlu oyunlar yalanlarla benı hep barısmaya ikna etmıstı.ama busfer farklı.herkes hayretle neden deryala barıstı dıye dusunurken,herkes bana yasattıkları ıcın ona dusman olmusken ben hamılelık ve kurtajı duydum.onu cok sevıyorum.ondan baskasyla asla olamıcagımı bıldıgm halde gorusmek ıstemedıgımı soledım.ama cok kotuyum.bu olayı kımseye anlatamıyorum.çunku duyulursa deryala evlenmek zorunda kalıcak hemen.ben buna dayanamam.oda asla benı bırakmıyacagını evlenmeme bıle ızın vermıcegını soledı.cok pışman oldugunu hatalarnın cezasını cektıgını soluyor.sızce ben ne yapmalıyım.onun bu olaydan dolayı onunla evlenıyor olması dogrumu.yoksa bu benım bencılce bır dusuncem mı.cvp atarsanıs cok sevınırım.simdiden allah razı olsun
(((