9 yılda ömrün gitti

Sakın yapma. Disli ol. Ailene anlat durumu. Sitirme gücün varsa... çemilmio seni anlyorm bende ...

9 yıl geçmiş bu zamandan sonra kimse düzelmez
sen en iyisi hiç tınlama dediklerine aldırma kv nin
çünkü aldırırsan her lafına olan sana olur
sen aldırmaki eşinde aldırmasın

ALLAHIM YİNE BİR KAYINVALİDE PROBLEMİ giden ömür bi daha gelmiyor.aşağı dükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.kader diyorum artık çogu şeye.

ALLAHIM YİNE BİR KAYINVALİDE PROBLEMİ giden ömür bi daha gelmiyor.aşağı dükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.kader diyorum artık çogu şeye.

doğru kader bu başka bir şey değil.
belki ben bu hale getirdim hayatımı
aslında hep memnuniyetsizliğim vardı.
eşime anlatmadım hiç
kırıldım söyledim beni hep haksız buldu.
sonrada zaten söylemeyi bırakıp içime attım
attıklarımda hep nefret ve kine dönüşmüş.
kaynanama da rahatsızlığı hiç söyledim sadece surat astım.
suratımın da farkında değillerdi ya da işlerine öyle geldi.
düşünün gelin eve misafir çağrıracak içinde fırtınalar kopuor nasıl diyecem diye
onun kızı haftalar bize gelip dolu dolu gitti ki o evi eşim geçindiriyor.
ben anneme daha bir kek çırpıp götürmedim.
sonra da bana ben sana bakıyorum diye laf ediyor.
aslında kızına da bakıyorlar.
damatlarına hazır 3 katlı evi bağışlıyarak.
bana bakmak artıyla ev verecekmiş.
istemiyorum ben ev.
bizim evimiz var eşime gidelim diyorum huzurumuz yok gelmiyor gitmem ben diyor.

Ne 2 . bebekmi?
sen o ilk kızının nasıl bir psikolojide olduğuna dönüp baktın mı hiç
ama siz durun o 15 yaşına geline bakalım sizin ona yaşattığınız bu öfke patlamalarına nasıl tepkiler verecek..
Neden böyle bir adamla hayatınızı zindana çeviriyorsunuz ki? Ya taşınacağız yada bitti benim için diyip restinizi çekin..
okurken sadece o çocuğa ve senin gereksiz sabrına üzüldüm..

yap tabi ikinci bebeği, ben de depresyondayım bu aralar, sevdiceğime söyleyim de çocuk yapalım, sinirlere iyi geliyor deyyolaa ...

2.bebek mi?Öfkeni sinirini bşr bebekten daha çıkarmak için mi?
Bu tür konularda suçun çoğunu kadının kendisinde görürüm ben.EZ-DİR-ME-YE-CEK-SİN
Evlendin mi? Evini barkını bilecek bildireceksin.Hadi küçğk evlendin cahildin.9 yıl geçmiş.Tavrını koymasdını bileceksin.Kocanla iletişim kuracaksın.Bağırmayla çağırmayla olmaz.

Bağırmadan çağırmadan nasıl sesimi duyuacağım ki ben.
duymuyor görmüyor
mutsuzluğumu
hatalarımı yüzüme vuruyor.
herşeyde beni suçluyorlar
öyle güzel suçluyorlar ki
ben bile bazen oturup acaba ben bu kadar suçlumuyum diye düşünüyorum.
kızıma şidet uygulamıyorum.
evet bir ara çok kızdım ama artık kızmıyorum.
yavaş yavaş oda farkında kızım babanesini görmeye bile inmiyor.

ben ister miyim kuzuma kıymayı

Bu kadar sorunların varken 2. çocuk seni daha kötü yapar. Çocuk çözüm için yapılmaz huzurlu bir aileyi genişletmek için yapılır. Bence önceliğin bu sorunlarına çare aramak olsun ki zor gibi geldi bana. Ömür törpüleri bunlar yeminle ya

Yazdiklarini yabaci gozle oku ve oyle karar ver ikinci cocuga ..
Ve eminim hemen vezgecersin , zaten sorunlu bir evliligin var ne ikinci cocugu yahu?
Kendin bile diyosun yavrum nasibini aliyor ?
Sen bile boyle bir ortamda saglikli dusunemezken , o cocuk ne yapiyor farkindamisin..

Kaynanaya gelince , cok yuz verilmis cok ..
9 yil sonra ne yapsan da degismez degistiremezsin..
Neden bukadar yuz veriliyor bizjm turk toplumumuz kaynanaya anlamiyorum..

Annen ve Baban bir iki geldiginde tavir yaptiklarinda , haddlerini bildirmis olsaydin .
Suan cesaret edemezlerdi ..
Sanki gelinleri sokaktan topluyor bu erkek tarafi sanki bitek onlarin cocuklari var yer yuzunde .lanet olsun böyle dusunceye!!

Arkanda sirtini yere getirmeyecek bir esin olssydi bunlarida yasamazdin ya , malesef oda yok!!

öyle şartlandırdılar beni
ne olacak akşamdan akşama göreceksin dediler.
kocam annem yemeğini yapıyor kaloriferini yapıyor çocuğa bakıyor sende daha çok yruluyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…