9 yıldır ayrı yaşadığım eşime döndüm

Nuraydan

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
252
197
18
50
9 yıldır ayrı yaşadığım eşime döndüm. Ancak ailemin haberi yok. Olsa huzurumu kaçıracaklar. Şu an gizliyorum onlardan.
 
Neden 9 yıldır ayrı kaldınız?
Ne kadarlık evliydiniz?
Çocuk var mi?
Biraz ayrıntı verseydiniz ona göre yorum yapardık.
 
Aileniz zaten huzur vermiyordu size en çokta kızınıza
Umarım mutlu olursunuz ;)
 
Annem asla evlenmemi istemedi. Kim istese karşı çıktı. 30 yasında anneme direnerek evlendim. Yuvamı kurduktan sonra karışmaz sandım. Ama karıştı. Eşim ise kumar oynuyor, içki içiyordu. Annemle uğraşmaktan eşimle ilgilenmeye fırsat bulamıyordum. Evi terkedip anneme sığındım. Eşim boşanma davalarımı reddetti. Annemin eziyetleri bitmedi. Kumarı bıraktı. Ev aldı. Evimdeyim. Annem evde kızımla birlikte oturduğunu sanıyor. Ben de birşey demiyorum.
 
Annenin onaylamadigi evlilik yapmak..
Annenin hakli cikmasi ..
Esin kumar oynamasi...
Evi terketmen...
9 yil annenle yasadiktan snra tekrar donmen...
Kusura bakmada kadin seni didiklemekte hakli.Belli ki annende yanlizklmaktan korkmuski seninhic evlenmeni istememis. Bunun konusulack bi tarafi yok zaten donmussun.
 
Kumarı bıraktığını hatta tövbe ettiğini söyledi. Ancak içmeye devam ediyor. Eve sönmüyor. İşten çıkınca dışarıda içiyor. Kızım içtiğini bilmiyor. Babam neden geç geliyor diye soruyordu. Bu akşam artık sabrım taştı. Kaçta çıkıyorsun işten diye sordum. Geç çıkıyorum dedi. Yalan söylüyorsun, ispirto kokuyorsun dedim. Yemek yemesi. Ben de kaldırdım hazırladığım yemeği. Kapıyı açtım. Yemeğini yemiyorsan evimde de durma, çık git dedim. Ev benim üzerime. Kızım, anne kimi kimin evinden kovuyorsun dedi. Şu an koltukta sızdı. Ben bir demlik çay demledim. Oturup ağladım. Aç değilim, para veriyor, kartı bende çki içi ayrı bütçe ayırıyor. Bana gez dolaş te iç diyor ama yalnızım.
 
Klişe ama 9 yıl önce okuduğun kitabı, tekrar okumaya başlamışsın. Ne değişecektiki, adamın kafasına balyoz düşüp, eski alışkınlıklarını unutacağınımı? Ya görmezden geleceksiniz hatalarını, mutlu olacaksanız, mutlu olmaya bakacaksınız yada tekrar ilk boşandığınız ana döneceksiniz. Umarım mutlu olursunuz, ama çok zor bilin.
 
Klişe ama 9 yıl önce okuduğun kitabı, tekrar okumaya başlamışsın. Ne değişecektiki, adamın kafasına balyoz düşüp, eski alışkınlıklarını unutacağınımı? Ya görmezden geleceksiniz hatalarını, mutlu olacaksanız, mutlu olmaya bakacaksınız yada tekrar ilk boşandığınız ana döneceksiniz. Umarım mutlu olursunuz, ama çok zor bilin.
 
Evliligide kumara yatirmissiniz belli ikili iliskiler de bazen bitmesi gerekiyorsa bitmelidir.. bitmeyecekse zaten 9 yıl sonra barisilabilen bi evliliğin çok ta sağlıklı ilerliyecegini zannetmiyorum...ve ayriyetten baska bir konuda kk hanımları en ufak problemde bosan diyor lar demissiniz peki neden burada paylasma gereğinde bulundunuz:işsiz:pek anlamis degilim
 
Kocanız ayrı ev açmamış başka kadına sonuçta. Giyinip süslenip koluna girip ailenizin karşısına çıkın (!)

Degil mi? Bir konuda bu sekilde gaz vermisti kadina. Sonucta ne ki yani adamin yaptigi? Dusman catlatsin koluna takip. Ne sinir bir tip ya.
 
Back
X