9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

ona da söyledim, nişan alışverişini unutabilir. sabah konuştuk benim de aklımda yoktu çünkü. ama aradığımda 8 saat duymamak ne?

Siz unutabilirsiniz, o unutamaz.

Şu adamı her gün vaftiz etmeyelim, rica ediyorum.

Hata yapma lüksü yaklaşık 6 aydır yok, 6 aydır 2 günde bir hata yapıyor. Ama hata olarak gördüğünü sanmıyorum, çünkü umurunda değilsiniz.

Çok konuşuyormuşsunuz. Yahu haksız adamın böyle bir şey söylemeye hakkı var mı?

İşte evinizin önünde yatması gereken adama ''fedakarlık'' yapınca karşılığında bunu alıyorsunuz. ''Çok konuşuyorsun, arayınca kapatmıyorsun.''

dırdırcıyım. o kadar söylenmiş olmasam şimdiye çoktan gitmiştim.

Bakın lütfen yine şu hak/haksızlık ayarlarınıza reset atın.

Adam size affedilmeyecek birden fazla şey yaptı. Buna karşı konuşmak dırdır değildir.

Duygusallaşmayın yine.

yüzükleri koltuğa oturunca altıma battı diye almıştım diğer şeyler yere düştü falan filan da yüzükler elimde kalmış. önce bağırdı çağırdı defol falan dedi de basıp gidince mal gibi kaldı. ciddi anlamda kötüydü.
Ya Allah aşkına telefonu yiyeceğim, adam defol mu dedi. Ahhhh kafa kırılmalık yemin ediyorum.
Ciddi kötüydü falan, yumuşamayın. O kendini artık kaf dağının neresinde görüyor.

yüzükleri koltuğa oturunca altıma battı diye almıştım diğer şeyler yere düştü falan filan da yüzükler elimde kalmış. önce bağırdı çağırdı defol falan dedi de basıp gidince mal gibi kaldı. ciddi anlamda kötüydü.

Ben de devreler yandı. Seni anlamakta zorlanıyorum.
Ayağına gittin ve üstelik bir de kovuldun.

Siz, dirdirciyim bende az degilim öyle kötüyüm böyle kötüyüm diye kendinizi kötülüyorsunuz.
Bunu gecmis yorumlarinizda da gördüm arada.
Ama sizin yerinizde bir baskasi olsa bukadar sabirli sakin olamazdi.
Ben de az degilim o yüzden katlanirim onlarda hakli demeye birakinn artik.
Nasil bir psikoloji ki bu cözemiyorum..

Benim de yandı hem de fena şekilde yandı.
Ama bu modeller kendini birşey sanınca olabilir yani. Haketmiyorlar hiçbirşeyi, onu bilir onu söylerim: ederinden fazla değer vermekten oluyor bunlar. Kimseye hakettiğinden 1 gram fazla değer vermeyeceksin.

Cok mu aramis darlamissin..vs??
Ne alaka yaa..
Onunla konusmayacaksiniz da kiminle konusacaksiniz ailesi ile mi ??
Sanki zorla evlendiriyorlar adami..

Bize söylemediginiz birsey mi var?
Benim aklim almiyor gercekten artik bazi seyleri..

valla söylemem gereken neyi söylemedim bilmiyorum ki. o da hala arabada yüzük arıyor bak aldıysan söyle de aramayayım falan diyor.

yüzükleri masaya bırakınca dedi onları. ben kazık atmışım yarı yolda bırakmışım terk etmişim gibi...

valla söylemem gereken neyi söylemedim bilmiyorum ki. o da hala arabada yüzük arıyor bak aldıysan söyle de aramayayım falan diyor.

yüzükleri masaya bırakınca dedi onları. ben kazık atmışım yarı yolda bırakmışım terk etmişim gibi...
Konuşuyormusunuz onunla hala?
Siz ayrlmak / rest çekmek nedir bilmiyorsunuz.

Benim de yandı hem de fena şekilde yandı.
Ama bu modeller kendini birşey sanınca olabilir yani. Haketmiyorlar hiçbirşeyi, onu bilir onu söylerim: ederinden fazla değer vermekten oluyor bunlar. Kimseye hakettiğinden 1 gram fazla değer yine insanın kendisine zarar.

Aynen arkadaşım. Hayır pofudukda net değil ki. Boşluklar var haliyle...
Şimdi pofuduk yüzüğü attı. Adam da tmm, defol mu dedi? Bitti mi?

Kendinize birazcık suç yüklemeye kalkmayın , suçlu hissetmeyin.
Anasının korkusundan yüzüğe bile dokunamamış adamdan ne bekleyeceksiniz.
Aramasın yüzükleri niye arıyor, siz çantada kekliksiniz de ondan arıyor. Biliyor adam geri takacaksınız.
Bir de kendinizde suç payı çıkarın tam ballı kaymak.

Aynen arkadaşım. Hayır pofudukda net değil ki. Boşluklar var haliyle...
Şimdi pofuduk yüzüğü attı. Adam da tmm, defol mu dedi? Bitti mi?
Yok sanmıyorum, adamla sonrasında konuşmuş bir de. Yüzükler hala kendinde. ( haa yüzükleri de bırakmaya kıyamamış olabilir pofuduk)
Yüzüğü çıkarıp arkasından defolu duyacaksın bir de adamın arabasına bineceksin. Ne otobüsü ayrıca, bin in otobüse bin. Yandı kafam...
Adam bırakmamış bile olabilir yani mecburen otobüse binmiş bile olabilir pofuduk.

Bana bu konuyla ilgili her bildirim geldiğinde gelişmeleri olabildiğince takip ediyorum.
Bugün yüzükleri vermeye gideceğiniz zaman kendimce anlık bi senaryo dönmüştü kafamda. Yazacaklarınızın şöyle olacağını düşünmüştüm: sevgilinizin onu bırakmamanız için yalvarma moduna gireceği, duygusallaşacağı, sizin de böyle bi psikolojik baskı altında kalmış bi şekilde buraya yazacağınızı tahmin etmiştim.
Şu yazılanları görünce çok çok şaşırdım.
Sanki ayrılmayı bekliyormuş ama mecburi tepki vermesi de gerekirmişçesine suni tepkiler vermiş sevgiliniz. Dırdırcılık filan sizin yaşadığınız şu sorunların yanında devede kulak bile değil; ayrıca dırdır yaptıysanız bile telefonu uzun tuttuysanız bile bu başlıca bir sorun değil 'onun ürettiği sorunların' yansıma biçimi, sizin bu sorunlar üzerinde gösterdiğiniz ufak tefek tepkiniz yani.

Son düzenleme:

Haklı.

Sonuçta ailemin alt katında oturmazsak aç kalırız, aç kalırsak sen düşünürsün, sen düşünürsen çok konuşursun, çok konuşursan ben çekemem diyen sizsiniz.

Bu adamın bu kadar yüzsüz olması neyse de, evlenmesi en çok kendine zarar.

Şimdi evlenince, kızları şuraya, yeğenleri Panora'ya, annemi eczaneye, babamı buraya götüreyim olmayınca, adamın var olmayan egosunu okşayan bir şey olmayacak.

Bu arada ailesine pofuduk beni çok darlıyor ama ben dayanıyorum mesajı vermiyorsa ben hiçbir şey bilmiyorum, hiçbir şey öğrenememişim şu hayatta.

sadece yüzükleri sordu.

daha önce hiç ayrılmadım hiç rest çekmedim bilmiyorum o yüzden.

bi kahve sigara yapıp bilgisayara geçicem.
Yüzüğünü çıkardığınız ve size haketmediğiniz onca şeyi yaşatan adama sesinizi duymayı bile çok görmeliydiniz.
Ne bileyim ben öyle hisseder düşünürdüm. Haddini bilmiyorsa bildireceksiniz. Siz de bir can taşıyorsunuz, o kim de sizi bu denli yıpratıyor. Onca yaşatılandan sonra sizin ayaklarınıza kapansın demiyorum ama hassas ve seven adam gibi davranması gerekirdi.
Sizin ilişkinizde bu adam her dersten sınıfta kalmış bence.
Ne ailesi , ne paraları... Nişanlınız aileye gebe zaten, kendi ayakları üzerinde durmayı amaçlamıyor bile. Utanmadan sizi tehdit etmiş ev konusunda. Çok çirkin çook. Olayın içinde doğru düzgün farkedemediğinizi düşünüyorum, beyin bir uyuşuyor çünkü. Ama gerçekten yaptıkalrı ( onun ve ailesinin ) çok çirkin.

Haklı.

Sonuçta ailemin alt katında oturmazsak aç kalırız, aç kalırsak sen düşünürsün, sen düşünürsen çok konuşursun, çok konuşursan ben çekemem diyen sizsiniz.

Şimdi evlenince, kızları şuraya, yeğenleri Panora'ya, annemi eczaneye, babamı buraya götüreyim olmayınca, adamın var olmayan egosunu okşayan bir şey olmayacak.

Bu arada ailesine pofuduk beni çok darlıyor ama ben dayanıyorum mesajı vermiyorsa ben hiçbir şey bilmiyorum, hiçbir şey öğrenememişim şu hayatta.
Kesinlikle o mesajı veriyor.
Ben de hiçbir şey öğrenememişim diyeceğim böyle değilse.

Haklı.

Bunu da bi de "biliyorsunuz, o hanım evladı gibi yetişmişliğinden yapıyor, sıkıntıya gelemiyor, bizim gibi değil de ondan. :KK16:" suratıyla yapıyordur kesin. Hak hukuk işlerine girersek adamın layığı tam rencide etmeli terketme, daha azı kurtarmaz.

Back
X