bi de onca hengamenin arasında buraya yazmayı unuttuğum bi şey var.
salı günü ben hiç aramadım. 4 gibi falan aradı, öyle hal hatır konuştuk, "eve gidip yatacağım" dedi. ben de uyusun diye aramadım 6ya doğru tekrar aradı. üniversiteden bi kız arkadaşı aramış, "buluşalım" demiş, beni de istemiş, yemeğe gideceklermiş. bana "son duraktan alayım seni" dedi. "iyi" dedim hazırlandım çıktım ulus'ta aradım "nereye gideceğiz nerde buluşacağız" diye, kızı atatürk bulvarı'ndan alacakmış, "iyi sen çık o zaman ben de ineyim beni de bulvardan al" dedim, "olmaz sen buraya gel" dedi. bi şey konuşacak falan sandım gittim neyse geldi aldı. baktım bi şey de konuşmuyor, "ben de bulvarda inseydim madem, niye zaman kaybettik" dedim, "sen benim sevgilimsin, benimle gideceksin, seni öyle bulvardan alamam" dedi. beni kız çağırdı sanmıştım, "hayır seni ben çağırdım, ben sözlü adamım, kızla sen olmadan yemekte ne işim var" dedi.
o kızla öğrenciyken genelde beraber otururlardı, sıra arkadaşıydılar yani, başbaşa yemeğe de çok giderlerdi ve ben o kızı hiç kıskanmazdım yani kıskanacağım bi durum hiç olmadı. o akşamki davranışı ne bileyim, benden daha ince düşünmüş, çok şey geldi işte bana.
bilemedim.