9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

öyle görmüşler. onlarda normali o. anlatamıyorsun ki. "anaya ataya saygı".
yahu bunun saygıyla ne alakası var? ben de anneme babama saygı duyuyorum ama 29 yaşında kazık kadar kadın anneme babamı mı soracağım ne yapacağımı? haaa içime bir şey sinmez fikirlerini sorarım o başka ama annem ne derse o, babam ne söylediyse o? e biz neciyiz burda?
yemin ediyorum böyle insanlar senin benim oksijenimizden çalıyor ya! zigot terk herifler ne olacak!

yahu bunun saygıyla ne alakası var? ben de anneme babama saygı duyuyorum ama 29 yaşında kazık kadar kadın anneme babamı mı soracağım ne yapacağımı? haaa içime bir şey sinmez fikirlerini sorarım o başka ama annem ne derse o, babam ne söylediyse o? e biz neciyiz burda?
yemin ediyorum böyle insanlar senin benim oksijenimizden çalıyor ya! zigot terk herifler ne olacak!

üff hala fikrim var benim falan diyorsun. çok saygısızız keşke ölsek!

pigme pofuduk .!.:
babamı o kadar hakaret edilen yere tekrar göndermem. gelin alın diyecek. gelip almazlarsa götürürüm diyor. kalsın almazlarsa, gitmeyeceksin dedim. atarım dedim. kabul etmiyor. oraya gitmesini istemiyorum.
Baban gitmezsede aileden baska biriyle gönderin amca dayi komşu falan hem evinize gelmeye tenezzül etmiyoruz araciyla gonderiyoruz mesaji verirsiniz hemde laflarini duymazsiniz benim bir arkadsim öyle yapti amcasi götürmüş kapiyi çalmış bohcayi uzatmis bizden uzak Allaha yakin olun demis gelmis
biz onlara yapmadık daha. 2.5 aydır sözlüyüm, 1 aydır görüşmüyoruz, öyle bi durum. bakıcaz artık.

Bir tespitim daha var
hani insanlar genellikle adet madet diyerek birbirlerine masraf kitlemeye çalışırlar bu düğün dernek zamanlarında, Sizinkiler tam tersi yeter ki onlara uy

Bir tespitim daha var
hani insanlar genellikle adet madet diyerek birbirlerine masraf kitlemeye çalışırlar bu düğün dernek zamanlarında, Sizinkiler tam tersi yeter ki onlara uy

öyle oldu. onlarda kız evi iğne almaz, bizimkiler yapıyorlar diye biraz bize kitleme çabaları da var gibi geldi bana sanki. bilmiyorum.

anasını savunuyor.
İnanamıyorum ya halamı :KK57: bence o,senin o kadar yıldan sonra ne olursa olsun böyle sözüm ona ufak (!) bişeyden dolayı gemileri yakcağına inanmıyor.öyle ya onun gibisini bidaha nerden bulacaksı? (Evde anası bu muhabbetleri yapmıyorsa bende Bella Donna değilim) :KK20:

İnanamıyorum ya halamı :KK57: bence o,senim o kadar yıldan sonra ne olursa olsun böyle sözüm ona ufak (!) bişeyden dolayı gemileri yapacağına inanmıyor.öyle ya onun gibisini bidaha nerden bulacaksı? (Evde anası bu muhabbetleri yapmıyorsa bende Bella Donna değilim) :KK20:

bence de öyle düşünüyor. anası gelene gidene "pofuduk oğlumu çok seviyor, pofuduk oğlum için ölür" falan diyormuş. benim kabulleneceğimi sanıyorlar.

ailesine ayrıldık falan demiyosa o aile demez mi yahu kız tarafına bi oturmaya gidilir ya da davet edilir herkes haklısın denmesini bekliyo

e anası bana küs arayıp gittim diye? trip atıyor kadın şu an kendince. iki günde bir arayıp her hafta görüşmek isteyen kadından 40 gündür tık yok.

İnanamıyorum ya halamı :KK57: bence o,senim o kadar yıldan sonra ne olursa olsun böyle sözüm ona ufak (!) bişeyden dolayı gemileri yapacağına inanmıyor.öyle ya onun gibisini bidaha nerden bulacaksı? (Evde anası bu muhabbetleri yapmıyorsa bende Bella Donna değilim) :KK20:

kızın konusunu anı defterim yaptım ama bende 9 senelik ilişki yaşamış biri olarak bu dediğine kesinlikle katılıyorum, biz aileleri tanıştırdık bizdeyiz sohbet muhabbet daha tanışma isteme falan yok havaları bi gör evlenince şöyle olur böyle olur kp diyo ki annen yün yataktan başka yatakta yatamaz vs hani zaten vereceksiniz modundalar, rahmetli babamı mutfakta çektim kenara baba beni verme dedim, neyse kalktı. gitti bunlar eşime verdim veristirdim telefonda yıllarca çıktık diye mi bu hava babam olmaz derse k açarım falan mı sanıyorsunuz yoksa ben defolu malım tek alıcı siz misiniz dedim eşim ne dediyse tavırlar normale döndü

bence de öyle düşünüyor. anası gelene gidene "pofuduk oğlumu çok seviyor, pofuduk oğlum için ölür" falan diyormuş. benim kabulleneceğimi sanıyorlar.
Oğlundan öyle bahsetse şaşardım zaten.bak benim oğlum için ölen biten,yıllardır bekleyen biri var! Ay ne gurur verici! Kimse doğurmuyor ya.onlar senden emindi,her dediklerine evet diyecektin ama baktılar pabuç Pahalı,kendilerini geri çekiyorlar aklınca.şimdi senin onsuz yapamayacağını düşünüyor herkes,inşallah en kısa zamanda öyle mutlu ol ki Buda onlara kapak hatta tıpa olsun

Peki pofuduk bundan sonra oluru var mı sence atıyorum belki de düğüne kadar herseye hee diyip sonra gene cozutacaklar

Back
X