9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

insan çocuğunun mutluluğuyla nasıl mutlu olmaz ben onu anlayamadım çünkü. öylesi bi kötülüğe alışık değilim. kavrayamadım.

erkek kardeşim var. elin kızı için anamı babamı ezse şahsen ben üzülürdüm niye böyle oldu diye. o yüzden çok bastıramam aileni sil diye. vebalinden korkarım.
aileyi silmesi gerekmiyor zaten sadece dengeyi kuracak. Biraz diş gösterdiği an aile pısacaktı. Bence sen işkenceyi uzatıyorsun. Tamamen alışkanlık olabiliyor bazen. Ben de şimdi arasam hiçbir şey olmamış gibi konulabiliriz. Hatta sonrasında o da beni sürekli arayabilir, kapıma bile gelebilir. ama bu sevgi demek değil benim için. Sevse yapması gerekeni yapardı. Süründürmek, öldürmekten daha kötü.

bi de ben neden diye sorup duruyorum çünkü yaptıkları benim tanıdığım adamın yapacağı şeyler değildi.

diş gösterse pısacaklar ben de biliyorum ama o kabul etmiyor. diş gösterdiği an kapıyı gösterecekler zannediyor.
ki keşke gösterseler.

Ben asla ailenin baştan beri istemediğini düşünmüyorum seni normal bulmadılar bence sonradan sonradan, fazla melankoliksin,ki her durumda ne sebeple istememis olurlarsa olsunlar is erkekte biter

hala detaylardan birseyler cikarmaya gerek var mi? büyük resme bak.
bitti ! evlenmek istemiyor seninle ! ha ailesi yüzünden istememis ha baska birsey yüzünden.
i-s-t-e-m-i-y-o-r.
istersen kabullenme..kimin sucu kimin hatasi diye didik didik et. kendini yor.
ama evlenmeyeceksiniz :) bir yil önce evlenmemis seninle bir yil gecmis hala ayni fikirde..seneye de istemeyecek. 10 yil sonrada istemeyecek. nezaman gerceklerle yüzleseceksin?

insan çocuğunun mutluluğuyla nasıl mutlu olmaz ben onu anlayamadım çünkü. öylesi bi kötülüğe alışık değilim. kavrayamadım.
Çocukları mutlu olacağına emin olamamış ailenin ne suçu varki. Siz istemeyin ben tek başıma gider isterim demiş eşim şehzade de diyebilirdi onlarda eşimin ailesi gibi susardı. Aileye en ufak suç bulmuyorum ben açıkçası bu işi yapamayan yürütemeyen şehzade

Aileyekirilmasi gereken sen degilsin. Kendi ogullari bence. Sana karsi hic bi sorumluluklari yok onlarin. Ogullari da anam diye olurken seni niye dusunsunler

bana karşı sorumlu değiller evet de cahilsin düğüne karışma deme hakları da yoktu mesela. evet sevgilimin beni koruması gerekirdi ona bi şey demiyorum. ama o beni korumuş olsa bile küt diye çok incitici şeyler söylediler.

Orda herkes hem fikir. Ama kusura bakma karsilarinda kendini degersiz gosterende sensin.
O kadar lafi ben yicem bi de zirt pirt evlerine gitcem. Bulasik yicam iyi olsun diye beklicem. Sen sana deger vermezken onlar niye versin. Ne zorunluluklari var. Ekmeklerine yag surdun..
Ay hala ayni seyleri konusuyoruz. Ne olduysa oldu gecti gitti hersey. Kaldiniz toplucabu sinavdan. Onundeki sinava bak artik

kafam onlarınki gibi çalışmıyor ben minnet duyardım ben neler yaptım da o yine de zor zamanımda yanımda oldu diye.

bi sınava daha dayanacak mecalim kalmadı benim.

sevgiline zaten hicbirsey demiyorsun. koru allahhh koru. sonuna kadar.
herseyin ondan kaynaklandigini anladigin ve farkina vardigin an yüz ifadeni görmek isterim...

ha bir de terapi vardi.
cocuk ne diyecekse artik :KK70:"ben zaten pofudukla evlenmekten vazgecmistim..ailemle de konustum karar kildik onlarin onayini da aldim ayni fikirdeyiz ailecek.. suan pofudugun yani 9 yilimi birlikte gecirdigim insanin ölmesinden yipranmasindan korkuyorum o yüzden ara ara yokluyorum ne halde diye sonucta vicdansiz degilim. zaten kendisine son kararimi acikladim evlenmeyecegimizi istemedigimi söyledim. ama tamamen ben istemiyorum demedim cunku bu büyük sorumluluk 9 yil sonra bunu anlamak ve söylemek o yüzden ailemi ana problem olarak öne sürüyorum. ha bazen özlüyorum sarilasim geliyor öpesim geliyor eskisi gibi ama pofudukla evlilik düsüncesi bana cok uzak"
bunun gibi seyler söylerdi eminim...

Back
X