- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #7.181
insan çocuğunun mutluluğuyla nasıl mutlu olmaz ben onu anlayamadım çünkü. öylesi bi kötülüğe alışık değilim. kavrayamadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aileyi silmesi gerekmiyor zaten sadece dengeyi kuracak. Biraz diş gösterdiği an aile pısacaktı. Bence sen işkenceyi uzatıyorsun. Tamamen alışkanlık olabiliyor bazen. Ben de şimdi arasam hiçbir şey olmamış gibi konulabiliriz. Hatta sonrasında o da beni sürekli arayabilir, kapıma bile gelebilir. ama bu sevgi demek değil benim için. Sevse yapması gerekeni yapardı. Süründürmek, öldürmekten daha kötü.erkek kardeşim var. elin kızı için anamı babamı ezse şahsen ben üzülürdüm niye böyle oldu diye. o yüzden çok bastıramam aileni sil diye. vebalinden korkarım.
Çocukları mutlu olacağına emin olamamış ailenin ne suçu varki. Siz istemeyin ben tek başıma gider isterim demiş eşim şehzade de diyebilirdi onlarda eşimin ailesi gibi susardı. Aileye en ufak suç bulmuyorum ben açıkçası bu işi yapamayan yürütemeyen şehzadeinsan çocuğunun mutluluğuyla nasıl mutlu olmaz ben onu anlayamadım çünkü. öylesi bi kötülüğe alışık değilim. kavrayamadım.