- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
ben onlara "benim kendi çeyizim alınırken bile annem babam gelmedi, kredi kartını verdiler hepsini ben kendim aldım. bizde anneler babalar gitmezler. evlenecek insanların eşyasını seçebilmesi, pazarlığını yapabilmesi, başbaşa halledilebilmesi beklenir." dedim. çok şaşırdılar. çünkü onlarda gidiliyor. gidilmediğini ilk defa benden duyuyorlar.
kayınvalidem "sen evine evliliğine müdahale ederiz sandın ama öyle değil. kendi eviniz kendi düzeniniz tabi ki olacak, ama dost var düşman var. o yüzden laf vermemek lazım, o yüzden en iyisi olsun istedim, yolunu yordamını göstermek istedim. çevre çok geniş. benim seni alışana kadar koruyup kollamam lazım." dedi.
kayınpederim de "ben sizden anahtar falan istemem, benim kendi evimin bile anahtarı yok bende sizinkini napiyim" dedi.
bilmiyorum ya, hani onu da söyledim, "insanın üstü uygun olur olmaz, hoş olmaz" dedim. onu da hiç düşünmemişler sanırım. böyle bi durakladılar çünkü.
kafam iyice karıştı benim.
2.paragrafta çok şey gizli pofuduk, tabi bence, en iyisini istedim? kime göre, kır düğünü senin için en iyisi miydi?
ya da alışana kadar seni korumam lazım ne demek, ne münasebet kim ne yapabilir sana ne diyebilir, neye alışacaksın bide, aileye mi düzeylerine mi, onlar senin tarzına alışacak mı, herseyi onlar yapıyormuş onların adetine göre ama kızdan kendi ailesini unutmasını bekliyolarmış bunlar