- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #8.281
Tamam kullanma ama bi doktora git. Ben de zamanında kullandım sonra da kullanmamayı seçtim ama bunların hepsini doktora danışarak yaptım. Hatta ben ilaca devam etmek istemiyorum dediğimde yine de bir süre devam ettirdi daha sonra azaltarak bıraktırdı.kullandım. @AdAm_OLaCaK_KIZ 'a dediğim gibi depreks kullandım. tepkilerimi yavaşlattı. hani ben bi ara diyordum ya herkes eski sevgilimle ilgili konuşuyor laf sokuyor diye, o dönem ilaç kullanıyordum, ben ne demeye çalıştıklarını anlamadığım için cevap veremedim hiçbirine. sonra öküz gibi içime oturdu. benim biten ilişkim için üzülmem acı çekmem ilacı bırakmamdan sonra oldu. ilaç bende normal tepkiyi bastırıyor. belki ilaç kullanmasaydım çok daha önce ağlar zırlar atlatırdım, bana laf söyleyenlere de cevabı koyar geçerdim. o yüzden şu an için istemiyorum. acıyı ertelemek iyileşme olmuyor, ben daha olayı idrak edememiş bile olabilirim kendimi oyalıyorum şu an. bi de ilaçla iyice bastırmak istemiyorum.
Niye anlatıyorum bunları, evet belki de ilaçlar senin acı döngünü öteliyor olabilir ama olmayabilir de, hattatam tersi belki başka bir ilaçtan fayda görürsün. Belki de ilaca hiç ihtiyacın yok. Ama bırak da buna iyi bir doktor karar versin. Aptalinsan sanırım doktor ya da bu işleri biliyor yorumlarından öyle görünüyor, keşke gitsen onun yönlendireceği birine. Kendine yapacağın ne güzel bir iyilik olurdu.