- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #1.421
Bu yanlışları gözlemlemenizde ailesini değil de sevgilinizi baz almanızı öneriyorum.
Yani bu kadar bitme noktasına gelmiş bir ilişkide, neden o ailenin sizin ailenize gelip özür dilemediğini, oğullarının mutluluğunu her şeyden çok önemseyen bir ailenin ilişkinin bitmesine nasıl göz yumabileceğini de düşünmeniz gerekiyor.
Bitse oğulları çok da mutsuz olacakmış gibi davranmıyor muydu, ya da neden o aile korkmadı oğullarının tepkisinden bunu sorgulamanız gerek.
Bu kadar büyük bir olayda sizin sevgilinizden neden ''Bundan sonra her şey sen nasıl istersen öyle olacak. Annemler ne derse desin, ne yaparsa yapsın. '' lafını duymadığınızı merak etmiyor musunuz?
Duydum demeyin. ''Geçecek, alışırlar, kapıyı kapattığımızda ikimiziz, düzelecek.'' demek buna çıkmıyor.
bunu hiç dillendirmedim, ilk defa söylüyorum. ve bunu cumadan beri düşünüyorum.
bence kapris yaptılar. sırf gideyim gönülleyeyim diye. çünkü herkese istediklerini söyleyip herkesin onları şımartmasına alışmışlar. o lafın üstüne benim çekip gideceğimi hiç düşünmediler. çünkü "gelmesin, benim öyle gelinim yok" diyen insan, 2.5 ay sonra yüzü gözü kızarmış, 7 kilo vermiş geline "sen 2 aydır niye hiç gelmiyorsun" demez. diyemez. ne bileyim en azından tavır yapar. oğulları 2.5 aydır mal gibi geziyor, onlarla doğru düzgün konuşmuyor. bence o lafın buralara geleceğini hiç düşünmediler. o lafın üstüne ben ayağımı çekince de ne yapacaklarını bilemediler. sözlüm de tavrını koyunca iyice bocaladılar. annemleri aramaya yüz bulamamış olabilirler. gelip özür de dileyemezler, çünkü babam "kızımı kovan adamın evimde ne işi var" dese gık diyemezler. yaptıkları sırf şımarıklık gibi de geliyor bana bazen.