pigme pofuduk , fikirlerini ifade sorunu yaşamayan , başkasının konusu olsa sırf kızın gözü açılsın , başı yanmasın diye destan yazabilecek olan sen " terzi kendi söküğünü dikemez " sendromuna kapılmış gibisin
Şu an " ne olacak benim emeklerim nerede koskoca 9 yılım ? " direnişi yaşadığını hissediyorum. Sözlün şu an 26 yaşında , sanırım sende aynı yaşlardasın. 17 yaşından beri tanıyorsun onu. Sözlünün ailesine her hangi bir konuda karşı gelebileceğine veya geleceğine inanmıyorum. Bugün sana "he de geç " diyor ya evlenince de sen ne söylesen " tamam , ha ha , anladım , ne yapalım onlar öyle ; aman evimiz ayrı kapımız ayrı çok takıyorsun , büyütüyorsun " demeyecek mi ?
Bazı yorumlara" ben karşıdan kendimi ezdirecek biri gibi mi görünüyorum " yazmışsın. Hayır , normal şartlar altında kendini ezdirecek biri gibi görünmüyorsun. Daha ziyade basiretin bağlanmış gibi gözüküyorsun şu an. Zaten o yüzden konun 153. sayfasında. Senin yorumlarını okuyan üyeler , senin fikirlerini anlayanlar senin bu insanla
huzurlu ve mutlu olabileceğine inanmadıkları için hala yazıyorlar.
Hakkında hayırlısı olsun.