9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

canım bende 9 sene boyu görüşmedim sıkı fıkı olmadım gerek görmedim hevesli gibi...hatta o zamanlar eşim bana annem seni çok seviyo derdi nerde gördü nasıl tanıdı da sevdi beni bigün onun ak dediğine ben kara diyim ya da tersi olsun o zaman anlaşılır seviyo mu sevmiyo mu derdim nitekim artık hiç demez annem. seni seviyo diye :KK53:
benimki seni çok seviyolar bizim gelin çok fena çok fena diyorlar diyo :confused::confused:

Kotu yola düşen akraba kim oluyor ? Yani ne demek bu?

inşallah kötü yola düşmüş birini alırlar, onlara müstahak gibi bi mesaj vardı.
ben de diyorum ki beni akraba alabilmek için istemiyorlar, onların akrabalarında da öyle şey olmaz. onlar çok namuslu. sülalenin kadınları tek başlarına s.çmaya gidemiyor.

Tokatlılar alınmasın ama ben pek sevmedim fazlaca iç içeler.
Verecekleri evi kabul etttiniz mi? Onlar sizi hala yönettikleri çocuk olarak görüyor olabilirler. İleride gelin sen bilemezsin diye bayram temizliğine gelmeleri falan olası... oğullarının evi kendi evleri.

evi kabul etmek istemedim o da olay oldu zaten. el gün ne dermiş. aşırı iç içe, vıcık vıcıklar. ve evet bizi hala çocuk gibi görüyorlar. evime öyle kendi evleri gibi gelip gidemeyeceklerini anladıkları an da postayı koydular.

kayış koptu, 9 yılım ziyan oldu, ben ne aptalmışım gibi şeyler düşündüm ama başlık için hiçbirini seçemedim.

eski konularımı bilen bilir diyerek klasik bir giriş yapayım.

9 yıllık sevgilimle kasımda sözlendik, ocakta ayrıldık.
ayrıldık da denir mi bilmiyorum, "ailem daha bilmiyor, söyleyemedim" diyor. yüzüğünü çıkarmıyor. gelip bohçasını almıyor.

neyse, anlatmak istediğim bu değil.

ya ben ne kadar aptalmışım. ne kadar gerizekalıymışım. benim 9 senem boşa geçmiş.
bi insan bu kadar mı annesinden korkar? bi insan hiçbir kararını nasıl kendisi veremez?

ya sen 26 yaşında adamsın, askerliğini yapmışsın, çalışıp para kazanıyorsun. ne demek "annem seni istemiyor"? sen eşşek başı mısın? annen senin yatacağın, yaşayacağın kadını seçme hakkına nasıl sahip olabiliyor? ya hangi zamandayız?

cidden çok doluyum, düzgün ve sıralı yazamıyorum, 3 ayda 9 yıllık ilişkinin ebesi bellendi. bu kadar söyleyebiliyorum.

anlatsam çok uzun olur çünkü, sıkmak da istemiyorum.

sorumu sormayı unutmuşum editleyeyim: bu ana kuzuluğu benimkine has bi olay mı yoksa erkeklerin geneli böyle mi?
Ne yani? Annem seni istemiyor diye ayrılmayı teklif etti ? 9 yıldan sonra? Sözden sonra?
Güzel kardeşim yap bir koli bohçasını da, yüzüğünü de kargoyla yol. Not da yazarsın : " Bana lazım olan bir yoldaşdı, kocam diye güveneceğim, yanında kendini emin hissedeceğim bir adamdı. Sana ananın seveceği kızlı mutlu bir hayat dilerim." dersin.
26 yaşında, gencecik bir insanın. 9 yılım heba oldu diye düşünme. 9 yıl boyunca sana arkadaşlık etmiş biriydi
çıktı gitti, bitmesi gerekiyordu bitti diye düşün derim.

Benim eşim ana kuzusu değil.Geneli böyle değil tabikide ailesine düşkün ama önce kararları ikimiz alıyoruz.

Sakın ama sakın canım annesinin bu denli baskısı olan bir insanla ciddi düşünme.Yarın annesi boşa dese boşar.Sinir oluyorum böylelerine,bebek gibi sürekli anne anne

dokuz yıl boyunca annesi sizi tanımadımı?

toplasan 9 kere falan anca görüşmüşüzdür.

masada geçen konuşmada, ailenize hakarette yanındaydı sanırım sevgiliniz? normal davranışlar mı ? herkese böyle davranıyorlarsa kusura bakmayın ama çok çirkin, çirkef bir aile demekki.

onu duymadığını iddia ediyor. duysa bile anası orda babası orda bana kalmadı dedi. ben de onu diyorum anası orda babası orda ne terbiyesizlik bu diyorum tatmin edici cevap yok. o kız öyle terbiyesiz diyor geçiyor.

Annesi istemiyorsa neden söyleyememis ki

hevestir geçer diye beklemiş herhalde.

Seninki yine iyi benimki hem ana hem baba kuzusu... ben alti bucuk senelik evliyim esim 32 yasinda.hala kendi kararlarini kendi verebilicek olgunlukta degil,iki lafindan biri annem boyle dedi babam soyle yap dedi...gecen bir seyden laf oldu,babasi demiski"izleyeceksen bu bu dizileri izle".bende artik tutamadim "artik baban izleyecegi dizilerede mi karar veriyor dedim".boyle ana kuzusu tiplerle iliski cok zor inan bana...olaki evli olsaniz bile esinden cok ailesinin yonlendirmeleriyle yasaycaksin...nisanlin degil 27 yasinda,57 sine gelsede bu degismeyecek.onun icin annesi seni istemiyor mu gule gule de kapi disari et degmez inan bana ilerde daha cok problem yasarsin...ben yandim bari sen yanma
:KK57::KK57::KK57::KK57: yok artık!
Allah sabır versin canım

toplasan 9 kere falan anca görüşmüşüzdür.

onu duymadığını iddia ediyor. duysa bile anası orda babası orda bana kalmadı dedi. ben de onu diyorum anası orda babası orda ne terbiyesizlik bu diyorum tatmin edici cevap yok. o kız öyle terbiyesiz diyor geçiyor.

hevestir geçer diye beklemiş herhalde.
olacak gözüyle bakmadımı acaba da 9yıl sonra sizi iztememiş oldu?

sözlüm ayrılmak istemiyor.
Canım sözlün ayrılmak istemiyor da, sana da sahip çıkmıyor. Ben şuana kadar burada kimseye ayrıl ya da boşan diye bir şey yazmadım ; ama senin bu ilişkinin elle tutulur yanı kalmamış. Evlenince işler çok daha çirkin bir hal alır, evlendiğine bin pişman olursun. Evlenince kapımızı kapatırız, anne baba bize karışamaz, huzurumuzu bozamaz diye düşünme canım. Aile de çok önemli. Anlattıklarına bakılırsa böyle aileyle geçinmek imkansız gibi bir şey. Bu arada sen ayrılmak istiyor musun, istemiyor musun? senin düşüncen nedir ilişkiniz hakkında?

olacak gözüyle bakmadımı acaba da 9yıl sonra sizi iztememiş oldu?

"o kız bize uymaz akraba değil" demişler, sevgilim de "bana uyuyor" demiş. vazgeçmedi yani. "askere gitmeden olmaz" dediler gitti tecili bozdurdu haber vermeden.

şimdi sorunlar olunca diyorlar ki "al işte o kız bize uymuyor".

yani bence o vazgeçmeyince beni vazgeçirmeye çalışıyorlar.

Canım sözlün ayrılmak istemiyor da, sana da sahip çıkmıyor. Ben şuana kadar burada kimseye ayrıl ya da boşan diye bir şey yazmadım ; ama senin bu ilişkinin elle tutulur yanı kalmamış. Evlenince işler çok daha çirkin bir hal alır, evlendiğine bin pişman olursun. Evlenince kapımızı kapatırız, anne baba bize karışamaz, huzurumuzu bozamaz diye düşünme canım. Aile de çok önemli. Anlattıklarına bakılırsa böyle aileyle geçinmek imkansız gibi bir şey. Bu arada sen ayrılmak istiyor musun, istemiyor musun? senin düşüncen nedir ilişkiniz hakkında?

o kapıyı sözlüm kapatmazsa ayrılırım. evet seviyorum evet ayrılmak istemiyorum ama ben çocuğumu bu insanlarla beraber yetiştirmek istemiyorum. çocuk yetiştirmeyi de bilmiyorlar çünkü.

Geçmiş 9 seneye değil nişanlının hareketlerine bakmak lazım.
Evlenince aşk pek bir işe yaramıyor. Herkes söylerdi, yaşayarrak öğrendim.
Ve hani gururumuzdan bir şey istemiyor, had bildiremiyoruz ya işte onu da yapmamak lazım.
İnan sana kimse gururlu demiyor ve kıymet bilmiyor, senin kendini bilmen de çözüm olmuyor.

Geçmiş 9 seneye değil nişanlının hareketlerine bakmak lazım.
Evlenince aşk pek bir işe yaramıyor. Herkes söylerdi, yaşayarrak öğrendim.
Ve hani gururumuzdan bir şey istemiyor, had bildiremiyoruz ya işte onu da yapmamak lazım.
İnan sana kimse gururlu demiyor ve kıymet bilmiyor, senin kendini bilmen de çözüm olmuyor.

aynen öyle oldu biliyor musun? "ben söz için elbisemi aldım onu giymek istiyorum başka elbise istemiyorum" dedim, zorla alışverişe götürdüler beğendiklerini alıp giydirdiler, sonra "ay bu çok suratsız alışverişe götürüyoruz yaranamıyoruz" oldu.
bi kere sormadı "ne istiyorsun" diye. maddi anlamda söylemiyorum. "kır düğünü yapıcam" dedi ama bana "düğün istiyor musun" diyen yok.
huzursuzluk benden çıkmasın diye çok sustum ama çok pişmanım. annem değil. "herkes kendi terbiyesini sergiler" kafasında o. asaletten ölecek. ya benim karşımdaki insanlar asaletten anlamıyor, bırak anladıkları gibi konuşayım, yok.

"o kız bize uymaz akraba değil" demişler, sevgilim de "bana uyuyor" demiş. vazgeçmedi yani. "askere gitmeden olmaz" dediler gitti tecili bozdurdu haber vermeden.

şimdi sorunlar olunca diyorlar ki "al işte o kız bize uymuyor".

yani bence o vazgeçmeyince beni vazgeçirmeye çalışıyorlar.
vazgeçmeyin seviyorsanız.

Back
X