- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
Asla vazgeçme .. 9 yıl o da kendi karakterine göre savaş verdi lütfen bu sefer aşk kazansın
ay hadi inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla vazgeçme .. 9 yıl o da kendi karakterine göre savaş verdi lütfen bu sefer aşk kazansın
kayış koptu, 9 yılım ziyan oldu, ben ne aptalmışım gibi şeyler düşündüm ama başlık için hiçbirini seçemedim.
eski konularımı bilen bilir diyerek klasik bir giriş yapayım.
9 yıllık sevgilimle kasımda sözlendik, ocakta ayrıldık.
ayrıldık da denir mi bilmiyorum, "ailem daha bilmiyor, söyleyemedim" diyor. yüzüğünü çıkarmıyor. gelip bohçasını almıyor.
neyse, anlatmak istediğim bu değil.
ya ben ne kadar aptalmışım. ne kadar gerizekalıymışım. benim 9 senem boşa geçmiş.
bi insan bu kadar mı annesinden korkar? bi insan hiçbir kararını nasıl kendisi veremez?
ya sen 26 yaşında adamsın, askerliğini yapmışsın, çalışıp para kazanıyorsun. ne demek "annem seni istemiyor"? sen eşşek başı mısın? annen senin yatacağın, yaşayacağın kadını seçme hakkına nasıl sahip olabiliyor? ya hangi zamandayız?
cidden çok doluyum, düzgün ve sıralı yazamıyorum, 3 ayda 9 yıllık ilişkinin ebesi bellendi. bu kadar söyleyebiliyorum.
anlatsam çok uzun olur çünkü, sıkmak da istemiyorum.
sorumu sormayı unutmuşum editleyeyim: bu ana kuzuluğu benimkine has bi olay mı yoksa erkeklerin geneli böyle mi?
Soğuk kanlı ol .. Evleniceksiniz allahın izni ile sonrasıda sen evellallah hepsini dize getirirsin ..ay hadi inşallah![]()
belki benim fesatlığım bilmiyorum ama gerçekten sevseydi annesini karşısına alabilirdi. bence içinde bittiği için annesini öne sürüyor.kayış koptu, 9 yılım ziyan oldu, ben ne aptalmışım gibi şeyler düşündüm ama başlık için hiçbirini seçemedim.
eski konularımı bilen bilir diyerek klasik bir giriş yapayım.
9 yıllık sevgilimle kasımda sözlendik, ocakta ayrıldık.
ayrıldık da denir mi bilmiyorum, "ailem daha bilmiyor, söyleyemedim" diyor. yüzüğünü çıkarmıyor. gelip bohçasını almıyor.
neyse, anlatmak istediğim bu değil.
ya ben ne kadar aptalmışım. ne kadar gerizekalıymışım. benim 9 senem boşa geçmiş.
bi insan bu kadar mı annesinden korkar? bi insan hiçbir kararını nasıl kendisi veremez?
ya sen 26 yaşında adamsın, askerliğini yapmışsın, çalışıp para kazanıyorsun. ne demek "annem seni istemiyor"? sen eşşek başı mısın? annen senin yatacağın, yaşayacağın kadını seçme hakkına nasıl sahip olabiliyor? ya hangi zamandayız?
cidden çok doluyum, düzgün ve sıralı yazamıyorum, 3 ayda 9 yıllık ilişkinin ebesi bellendi. bu kadar söyleyebiliyorum.
anlatsam çok uzun olur çünkü, sıkmak da istemiyorum.
sorumu sormayı unutmuşum editleyeyim: bu ana kuzuluğu benimkine has bi olay mı yoksa erkeklerin geneli böyle mi?
Böyle tanıdıklarım var ne yazık ki... 9 yıl olmasa da 4 5 yıllık ilişkileri erkeğin ailesinin istememesi yüzünden ya nişandan önce ya nişandan sonra bitiyor... Aslında ilişkide önemli olan 9 yıl değil, o 9 yıldan sonraki sözden sonra geçen zaman... Evliliği asıl belirleyen süreç bu oluyor. Ana kuzusu erkekten bir cacık olmaz. Daha 26 yaşındaymışsınız, çok genç zamanlardasınız. Geçmişiniz için değil geleceğiniz için endişelenin.
Soğuk kanlı ol .. Evleniceksiniz allahın izni ile sonrasıda sen evellallah hepsini dize getirirsin ..
belki benim fesatlığım bilmiyorum ama gerçekten sevseydi annesini karşısına alabilirdi. bence içinde bittiği için annesini öne sürüyor.
benim anlamadığım annesinden çekindiği için mi bohçaları almıyor ?o zaman neden "gel bohçalarını al bitti" dediğim halde 2 haftadır gelemiyor?
benim anlamadığım annesinden çekindiği için mi bohçaları almıyor ?
e ayrılmasın o zaman bu nasıl sevgi ?sevdiğini, ayrılmak istemediğini söylüyor.
Benimde başımdan benzer bir olay geçti çok sevdim eşimi inat ettim soğukkanlı oldum ve evlendim çok mutluyum başta daralttılar ama sonra kabullendiler şimdi sende yedirme 9 yıllık emeğini sevdiğini çek al çatır çatır kıy nikahını .. Sen güçlü bir kızsın anladım ben yazdıklarından bu işi başarıcaksın .. O pasif dediğin nişanlın 9 yıl mücade etmiş onu yüz üstü bırakma nikahtan sonra herseyi halledrsinr kapı gibi evlilik cüzdanın olucakbekleyip görmekten başka çarem yok gibi. top onda.
getiremedim. kimleri kimleri idare ettim bu kadını idare bile edemedim.
Benimde başımdan benzer bir olay geçti çok sevdim eşimi inat ettim soğukkanlı oldum ve evlendim çok mutluyum başta daralttılar ama sonra kabullendiler şimdi sende yedirme 9 yıllık emeğini sevdiğini çek al çatır çatır kıy nikahını .. Sen güçlü bir kızsın anladım ben yazdıklarından bu işi başarıcaksın .. O pasif dediğin nişanlın 9 yıl mücade etmiş onu yüz üstü bırakma nikahtan sonra herseyi halledrsinr kapı gibi evlilik cüzdanın olucak
e ayrılmasın o zaman bu nasıl sevgi ?
Eğer sözlün ailesini karşısına alabilecek biriyse -ki bu anlattıklarına bakılırsa pek de bunu yapabilecek biri gibi durmuyor-evlendikten sonra ailesinden uzak bir yerde yaşayın, etlinize sütlünüze hiç karıştırmayın. Eğer sizi gerçekten seviyorsa ve 9 yılın hatırı varsa şu zaman zarfında kafasını toplamış, size karşı olan gerçek hislerini ölçüp biçmiş olması gerek. Bence adam akıllı bir konuşmaya ihtiyacınız var. Ailesinin sizi mutsuz edeceğini o da anladıysa, bundan sonra ailesine kulaklarını tıkayıp sizin elinizi tutup gerçekten mutlu olmak istiyor mu, gerektiğinde ailesine karşı durmayı becerebilecek mi? Yoksa daha yolun başında (9 senedir birliktesiniz ama işler daha yeni ciddiye biniyor. Ben de 7 yıllık birlikteliğin ardından geçen hafta nişanlandım ve inan 7 yılda bilmediklerimi şu son 2-3 ayda öğrendim ailesiyle ilgili) ailesiyle sizin aranızda kalmaktan bunalıp bundan sonra olan zorluklara göğüs germe gücünü kendinde bulamıyor mu? Bu soruları sorun ona. Zaten bir aydır ölçüp biçiyor kendini tartıyor olması gerekiyor.
Eğer bu konuşmanın sonunda beklediğin tatmin edici cevapları alamıyor ve senin elinden tutmaya ahzır güçlü bir erkek göremiyorsan değil 9 yıllık, 19 yıllık kocan olsa bile arkana bakmadan uzaklaş. her acının tedavisi vardır. boşanmış bir ailenin kızı olarak, uzun ilişkisinde pek çok şeyi yaşamıi biri olarak konuşuyorum.
düzelir inş. ki düzelsede o kaynanadan çekeceğin var böyle giderse.kafalarımız karışık işte her şey ekim sonundan ocak başına 2 ayda oldu anlayamadık ki daha ne olduğunu
Şuan çocuk senle evlenmek için yırtınıyor .. Ailesinin be olduğunu biliyor ama senle evlrnmeden önceki son mücadele bu .. Anneside car car konuşuyodur evde ve 9 yıl dile kolay hep çocuğa 1 engel çıkardılar şimdi resmrn son kozları oynuyorlar sen nasıl aman annem azını açmasın diye dualar ediyorsan inan bana o da ediyordur kendi annesi için .. Son gülen sen ol pofuduk ..yüz üstü bırakılanın ben olduğumu sanıyordum haksızlık mı ediyorum?
konuşabilsek konuşucaz. vırık cırık işler kakalıyorlar çocuğa vakit yok yemin ediyorum.
Şuan çocuk senle evlenmek için yırtınıyor .. Ailesinin be olduğunu biliyor ama senle evlrnmeden önceki son mücadele bu .. Anneside car car konuşuyodur evde ve 9 yıl dile kolay hep çocuğa 1 engel çıkardılar şimdi resmrn son kozları oynuyorlar sen nasıl aman annem azını açmasın diye dualar ediyorsan inan bana o da ediyordur kendi annesi için .. Son gülen sen ol pofuduk ..
konuşabilsek konuşucaz. vırık cırık işler kakalıyorlar çocuğa vakit yok yemin ediyorum.[/QUOTE
işim var desin canım 26 yaşında bir adam yani