- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi pigme pofuduk
arkadaş her şeyi gözü kapalı ''ilah'' gördüğü için bu ailede şaşkınlık içinde okuyorum yazdıklarını
.bu yaştaki kadın demiş.kaç yaşındasın canım sen. diyelim 30. yaşla olgunluğun ne alakası var.kayınvaliden 50 yaş civarındadır ama gayet de uygunusz davranışlar sergilemiş anlatıığına göre.hadi seni istemiyo da öyle laf sokuyor çevresindeki herkesi de mi istemiyor bu kadın..
biraz aşağıda demiş ki nişanlın uzakta olcaz annem karışamaz bize.şunu unutma.benim yaptığım hatayı yapma istiyorum.eşin ne kadar dese evimiz ayrı olcak bilmem ne.sen annesinin babasının genlerini taşıyan 30 yaşına kadar annesiyle yaşamış onun zihniyetiyle büyümüş bi adamla ömür sürdürmeye çalışacaksın.eğer bu kadar batıyosa kayınvalidenin davranışları 3 5 ay sonra eşinde de o davranışları görüp ona da sinir olmayabaşlıcaksın tecrübeyle sabittir. kayınvalide bizden 300 km ötede.valla öyle bi çeviriyo ki işlerini oğluyla.parmağında oynatıyo.bana da lafı sökmeyince oğluyla yaptırmaya çalışıyo.ben de öyle sanmıştım.görmem yüzlerini görüşmem sanmıştım.
hatta eşim biz evlendikten 10gün sonra zorunlu göreve gitti.3 ay gelmedi.bir ara 2 günlüğüne süpriz yapıp gelmişti.ertesi gün biz daha uyanmamışız kadın kocasıyla diğer oğluyla kalkmış gelmiş biz uyanana kadar.oğlunu özlemiş de.rezil etmişlerdi günümüzü.PARDON GÜNÜMÜ
.çünkü eşim için onların gelmesi gayet doğal ve iyi bir şey
.burda birinci hata kv nin süpriz ayağına işlerimize burnunu sokması emrivaki yapması..ikinci hata ben hala eşimle ikimizin aile olduğunu sanırken o kendi ailesiyle bir aile ben GELİN mertebesindeydim.KAPİŞ :) ben açık ve net söylüyorum sana.hiç tevazu yapamıcam.benim yaşadıklarımın aynısını yaşıcaksın. bile bile lades deme şekerim :)
Kayınvalideniz eşinizin durduk yere sürpriz yapacağını nereden biliyordu? Emrivaki değil ki bu?