- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #1.701
eneee aptalasik ban yemiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı argümanı sundum. "yazın sağanak indiriyor, sonbahar çiseliyor."
O tavsiyeler görgü ve terbiye kurallarına göre yapılır.allah aşkına yapmayın bu kadar, siz kaç tane ellisini geçmiş kadın gördünüz hiç kimseye hiçbir konuda akıl veya tavsiye vermeyen? valla biz bile bu yaşta birbirimize yapıyoruz. yapmıyor muyuz?
Ben temmuzda evlendim gene de yusuf yusuftum valla pofuduk akıl vermek gibi olmasın da çiftlik tarafında şehri sima diye bi mekan var orda evlendim ben bakın isterseniz organizatörü de pek tatlı bi bayan, ama aile sanırım Gölbaşı taraflarını ister gibi
Neden yedi acaba?eneee aptalasik ban yemiş
eneee aptalasik ban yemiş
Ben aslında düğün dernek faslında anne-babaların da kırılmaması ve de akıllarından faydalanması gerektiğini düşünürüm. Hani biri bana hayalim Kasımda evlenmek dese git kendine daha mantıklı bir hayal bul diyebilirim. Ama burda kaç yılın hayallerinden bahsediyoruz. Sevgilinizin biraz daha hassas yaklaşmasını beklerdim konuya.
Kadinin biri cift uyelik alip oraya buraya beddualar savurmus. Galiba o sebeple.Neden yedi acaba?
Aklimdan tam olarak bu gecti.O tavsiyeler görgü ve terbiye kurallarına göre yapılır.
Komşu kaynana öyle hırslanmış ki size nasıl karışacağından bahsediyor. Bu size birşey anlatmıyor mu?
O tavsiyeler görgü ve terbiye kurallarına göre yapılır.
Komşu kaynana öyle hırslanmış ki size nasıl karışacağından bahsediyor. Bu size birşey anlatmıyor mu?
gölbaşı tarafında taşhan diye bi yer varmış ordan bahsediliyordu en son. 2000 civarı kapasiteli bakıyorlar.
eneee. aşiret. düğünü gibi, bakayım bi merak ettim
ben pek doğru düzgün bakmadım bile açıkçası. göl kenarında restoran gibi işte. düğün salonu değil galiba tam olarak.
restoran canım, ben beğendim
zaten düğün diyince benimde aklıma hep kır düğünü geldiği için çok beğendim
Sizin sonbahar hayaliniz vardı elde var sıfır oldu iyki düğün yeri hayaliniz yokmuş. Bir de biz de temmuzda evlendik açık hava idi. Düğünden iki gün önce falan akşam bi iş için gittik düğün de varmış o zaman. Çok Fena yağmur yağıyordu. Herkes bulduğu yere sığınmıştı. Hatta ben de Bizimkinde de olursa diye korkmıştım olmadı neyse ki. Ben hala böyle şeylere nasıl inanıyorsunuz bilmiyorum. Acaba sizin kafanızda olsam daha mı mutlu olurdum diye düşünmeye başladım artık.
İkisi de hadlerini bilmediklerinden muhattap oluyor olabilirler mi?kayınpederim bile o kadının lafını sözünü haddini bilmediğini söylediği için çok anlatmıyor. neden muhatap oldukları çok ayrı bi soru, ayrıca irdelenmeli.
bi de annem o olaydan kayınvalideme bahsetmemem gerektiğini söylüyor, ara bozmuş gibi olurmuşum. çok kararsızım şu an o yüzden.
Orda yazdıklarında banlanacak birşeye rastlamadım ama... Bilemiyorum.Kadinin biri cift uyelik alip oraya buraya beddualar savurmus. Galiba o sebeple.
İkisi de hadlerini bilmediklerinden muhattap oluyor olabilirler mi?