9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

hepsini okudum yorumların da dikkatimi veremediğim için çok da aklımda kalmadı, genel bi cevap yazacağım şu an.

sevgilim sorulmuş, kendisine ulaşamıyorum şu an.

evi kabul etmez başka ev istersem ne olur onu da bilmiyorum.

yalıtım sorulmuş dikmende hala yerler buz bacım. ısı yalıtımından bahsediyorlar.

dayının karısı ve herkesin sürekli bir arada olması sorulmuş, seninki neden farklı olsun denmiş. çünkü dede vefat etti arkadaşlar. sanırım sürekli dedeye bakıldığı için herkes bir aradaydı. çünkü dün biz onlardayken hiç kimse gelmedi, bu ilk defa oluyor mesela. artık herkesin evi kapısı ayrı olacak gibi duruyor.

sanırım benden buraya kadar. benim en güzel günlerim ziyan oldu, adamın ortada olmaması evlilik için net fikir veriyor şu dönemde, ben daha fazla uğraşmak istemiyorum artık. yok yani ortada konuşabileceğim bi sevgili yok şu an. yok adam ya.

pofuduk seninle sabaha kadar konuşasım duble duble rakıları götüresim var sen bunları haketmiyorsun

hepsini okudum yorumların da dikkatimi veremediğim için çok da aklımda kalmadı, genel bi cevap yazacağım şu an.

sevgilim sorulmuş, kendisine ulaşamıyorum şu an.

evi kabul etmez başka ev istersem ne olur onu da bilmiyorum.

yalıtım sorulmuş dikmende hala yerler buz bacım. ısı yalıtımından bahsediyorlar.

dayının karısı ve herkesin sürekli bir arada olması sorulmuş, seninki neden farklı olsun denmiş. çünkü dede vefat etti arkadaşlar. sanırım sürekli dedeye bakıldığı için herkes bir aradaydı. çünkü dün biz onlardayken hiç kimse gelmedi, bu ilk defa oluyor mesela. artık herkesin evi kapısı ayrı olacak gibi duruyor.

sanırım benden buraya kadar. benim en güzel günlerim ziyan oldu, adamın ortada olmaması evlilik için net fikir veriyor şu dönemde, ben daha fazla uğraşmak istemiyorum artık. yok yani ortada konuşabileceğim bi sevgili yok şu an. yok adam ya.

Her şeyi geçiyorum, sürekli ortada olmaması bile yeterli bir sebep bence.

Sanki zorla evleniyormuş gibi davranıyor.

Ailesi de siz ayrı ev dediğiniz an sizin hesabınızı keser kendilerine göre, sevgiliniz de ayrılmasa bile (çünkü kendi ayrılabilecek bir insan değil) sizi mecbur bırakır ayrılmaya.

Bence çoktan bıraktı zaten de, neyse.

9 sene hiç ipucu vermeyip evlilik arifesinde birden bu kadar aileci olmak çok değişik bi durum, artık kişilik bölünmesi mi denir ne denir bilemedim

ama şuna emin ol kardeşlerine gitmiyo onlara karışmıyo olabilir ama sen gelini olacaksın oğlunun eşi oğlunun evi, el gün oğlunun evine el gibi gelip gidiyo demesin diye bile gelebilir sık sık, anahtar illa ki isterler

yoo aramız falan açık değil, dayının borç hesapları işte. önceden olsa anlayış gösterirdim de artık dayanamıyorum.
Bu adamı terk eder misiniz, yoksa onunla evlenir misiniz bilmem de; evlenecek olursanız ağzının ortasına şöyle kallavi bir tokat aşk etmeniz elzem.

Bu ne dramatize etmektir ya? Evine 1000 TL (öyle yazmıştınız sanırım) maaş giren adam en çok ne kadar borç yapmış olabilir; iki haftadır tüm aile bununla yatıp kalkıyorlar?

yani dayının borcu var diye telefona falan bakılmıyo mu inan aklım almıyo öncelik sıralamasında üstlere çıkman için ille kendini falan mı kesmen lazım, nedir yani bu kadar karmaşık olan, hayat gailesi bi tek onlar da yok ölüm boşanma kavga gürültü doğum hepimizin sülalesinde olan şeyler ben böyle aile görmedim

adam seni yokluğuyla terbiye etmeye çalışıyo gibi, ortadan kaybolurum sen gene kilo verirsin kurdesen dökersin sonunda kulak memesi kıvamına gelirsin demeye getiriyor

9 sene hiç ipucu vermeyip evlilik arifesinde birden bu kadar aileci olmak çok değişik bi durum, artık kişilik bölünmesi mi denir ne denir bilemedim

ama şuna emin ol kardeşlerine gitmiyo onlara karışmıyo olabilir ama sen gelini olacaksın oğlunun eşi oğlunun evi, el gün oğlunun evine el gibi gelip gidiyo demesin diye bile gelebilir sık sık, anahtar illa ki isterler

ya anahtar mevzusu ayrı. gördüğüm için biliyorum. kayınvalidemde herkesin anahtarı var ama habersiz asla kullanılmıyor.

askerden sonra neden böyle oldu ben de bilmiyorum. 2 ay çalışmayınca evde aileyle çok şey oldu diye mi üst üste sıkıntı yaşadılar diye mi bilmiyorum.

ya kayınvalidem de ne bileyim konuşunca birbirimize değişik gelen şeyleri anlatınca anlaşıyor gibiyiz. bi de kızım gidecek sen kalacaksın ben neden seninle kötü olmak isteyeyeyim falan da diyor. bilmiyorum.

Bu adamı terk eder misiniz, yoksa onunla evlenir misiniz bilmem de; evlenecek olursanız ağzının ortasına şöyle kallavi bir tokat aşk etmeniz elzem.

Bu ne dramatize etmektir ya? Evine 1000 TL (öyle yazmıştınız sanırım) maaş giren adam en çok ne kadar borç yapmış olabilir; iki haftadır tüm aile bununla yatıp kalkıyorlar?

en son 150.000di. arttıysa bilemem.

yani dayının borcu var diye telefona falan bakılmıyo mu inan aklım almıyo öncelik sıralamasında üstlere çıkman için ille kendini falan mı kesmen lazım, nedir yani bu kadar karmaşık olan, hayat gailesi bi tek onlar da yok ölüm boşanma kavga gürültü doğum hepimizin sülalesinde olan şeyler ben böyle aile görmedim

adam seni yokluğuyla terbiye etmeye çalışıyo gibi, ortadan kaybolurum sen gene kilo verirsin kurdesen dökersin sonunda kulak memesi kıvamına gelirsin demeye getiriyor

öyle değil de, telefonu şarja taktı bıraktı gitti sonra da unuttu muhtemelen. bi insan telefonunu nasıl unutur ben bunu anlamıyorum. annem de unutuyor tamam da annem misin sen 55 yaşında mısın nedir yani?

en son 150.000di. arttıysa bilemem.
Yüklü bir meblağmış hakikaten.

Yine de akşamın bir vakti kredi çekmiyorlar ya herhalde. Döne döne neyi konuşuyorlar acaba?

- Borç büyük.
- Fakat borç baya büyük.
- İyi borç yaptık.
- Valla acayip borç oldu ha.

:KK14:

Ben sizin yerinize saç baş yoluyorum burada.

ya anahtar mevzusu ayrı. gördüğüm için biliyorum. kayınvalidemde herkesin anahtarı var ama habersiz asla kullanılmıyor.

askerden sonra neden böyle oldu ben de bilmiyorum. 2 ay çalışmayınca evde aileyle çok şey oldu diye mi üst üste sıkıntı yaşadılar diye mi bilmiyorum.

ya kayınvalidem de ne bileyim konuşunca birbirimize değişik gelen şeyleri anlatınca anlaşıyor gibiyiz. bi de kızım gidecek sen kalacaksın ben neden seninle kötü olmak isteyeyeyim falan da diyor. bilmiyorum.
Pofuduk siz 9 senedir tanıdığınız adamla evlenme durumundan çok aileyle evlenme konumundasınız.

Ve sanmayın ki o adamı da tanımışsınız, içindeki ortaya çıkmış olabilir. Sizin ondan vazgeçmeyeceğinizi de biliyor. Daha ne olsun. Bir taraf hep daha fazla sever, siz bunu dibine kadar yaşamayın. En çok güvendiği vurabilir insanı sırtından, en çok canını acıtabilen olabilir.
İzin vermeyin, bu denli umursamayın.

Lütfen, istediğiniz gibi yaşamayacaksanız bazı şeyleri gözden çıkarabileceğinizi de belli edin. Hayatınızın iplerini birilerine bırakıp durmayın. Karar alma yetinizi kullanın zira kullanamayacaksınız hiçbir zaman.

Yüklü bir meblağmış hakikaten.

Yine de akşamın bir vakti kredi çekmiyorlar ya herhalde. Döne döne neyi konuşuyorlar acaba?

- Borç büyük.
- Fakat borç baya büyük.
- İyi borç yaptık.
- Valla acayip borç oldu ha.

:KK14:

Ben sizin yerinize saç baş yoluyorum burada.

bu para nereye gitti, bu kadar borç olana kadar biz nasıl fark etmedik, kim ne kadar ödeyebilir...

Eyvah.

Yine cımbızla çekti demeyin de, kızım gidiyor sen kalacaksın ne demek?

Kızı niye gitsin, sen kalacaksın ne demek? Yanımızda duracaksın demek işte.

Kız da gelin olunca kayınvalidesinin yanına gidecek herhalde.

bu para nereye gitti, bu kadar borç olana kadar biz nasıl fark etmedik, kim ne kadar ödeyebilir...

Bu para nereye gittinin düşünülecek bir tarafı yok. İcranın da, borcun da hesabı bellidir. Değilse de kendileri ödeyecekse kalem kalem çıkartırlar.

Biz nasıl fark etmedik? Fark etmezsiniz tabi, şu anda da siz ölseniz fark etmezler mesela. Evde klan halinde saatlik toplantı yapıyorlar çünkü, dünyadan haberleri yok.

Kim ne kadar ödeyebilir sorusundan sözlünüze ne?

Back
X