9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

söylesin o zaman. "beni sevmiyor musun" diyorum "çok seviyorum" diyor. "ayrılmak mı istiyorsun" diyorum "hayır saçmalama" diyor, "e ne o zaman" diyorum "bilmiyorum bu aralar biraz böyleyim, seninle ilgisi yok, seviyorum, evlenmek istiyorum ama neden böyle sürekli yorgunum bilmiyorum" diyor.
Sakın ha sakın ay kötüyüm, iyi hissetmiyorum laflarına anlayış göstermeyin. Sakın sakın sakın ... Böyle bir film gibi gerçeğini yaşadım sakın... Ederinden fazla değer gördüğünden bunlar, aklınızı başınıza toplayın.
Yürü git bitti, deyin birşey beklemiyorum yapma vazgeçtim deyin. Anyayı konyayı anlarsınız. Geçmişe takılı kalmayın. Kestirip atın, o kendini bir halt sanıyor.
Çok banal ama gerçek, totosunu yerlere atın. Yoksa haliniz harap.

Sakın ha sakın ay kötüyüm, iyi hissetmiyorum laflarına anlayış göstermeyin. Sakın sakın sakın ... Böyle bir film gibi gerçeğini yaşadım sakın... Ederinden fazla değer gördüğünden bunlar, aklınızı başınıza toplayın.
Yürü git bitti, deyin birşey beklemiyorum yapma vazgeçtim deyin. Anyayı konyayı anlarsınız. Geçmişe takılı kalmayın. Kestirip atın, o kendini bir halt sanıyor.
Çok banal ama gerçek, totosunu yerlere atın. Yoksa haliniz harap.

bu aralar ben de "kötüyüm, iyi değilim, iyi hissetmiyorum" diye çok diyorum sanırım şimdi siz yazınca fark ettim.

"bugün gelmiyorsan yarın da gelme, bi daha hiç gelme" dedim, yarın gelecek mi bakalım.

yetti çünkü gerçekten yetti artık.

sevdiğini biliyorum yani sürekli söylüyor onda sıkıntı yok. bu aralar çok ilgisiz sadece. bu kadar sorun olunca da bence daha çok üstüme düşmesi gerekiyordu, o neden böyle yapıyor bilemiyorum.
Böyle sevgi mi olur Allah aşkına.
O kendinize layık gördüğünüz adam, tek taş yüzüğünüzü dahi anasının korkusundan küçültemeyecek kadar aciz ya. Görün artık gerçekleri.

sevdiğini biliyorum yani sürekli söylüyor onda sıkıntı yok. bu aralar çok ilgisiz sadece. bu kadar sorun olunca da bence daha çok üstüme düşmesi gerekiyordu, o neden böyle yapıyor bilemiyorum.

Söylüyor da icraat yok nedense..
Benim görüsüme göre ve yazdiklarina bakinca bu adamin seni sevdigini düsünmüyorum.
Belki yaniliyor olabilirim..belki daha olgunlasmamis sorumsuz bir insan olabilir.
Ama sen 7 kilo vermissin uykundan olmussun..bu adam kalkmis dayisina agliyor ya?
Ciddi ciddi dayisina agliyor? Yahu sen bi sevdigine bak be adam.. senin sevgilin ne durumlara düstü haberin varmi?

bu aralar ben de "kötüyüm, iyi değilim, iyi hissetmiyorum" diye çok diyorum sanırım şimdi siz yazınca fark ettim.

"bugün gelmiyorsan yarın da gelme, bi daha hiç gelme" dedim, yarın gelecek mi bakalım.

Hala gelir mi gelmez mi diye bekliyorsunuz. Yanlış, yanlışın dibi.
O nişanlınız kafdağından tepetaklak olmazsa, çekeceğiniz çileye sevgisizliğe merhaba deyin.
Acıların kadını diye kendinize acır durursunuz.
Ahh bir yeter deyin ... Yeminle şiştim.

Böyle sevgi mi olur Allah aşkına.
O kendinize layık gördüğünüz adam, tek taş yüzüğünüzü dahi anasının korkusundan küçültemeyecek kadar aciz ya. Görün artık gerçekleri.

hakkını yemeyeyim ama o dedi "anam ne karışır takacak olan sensin, küçültelim" diye, sinirim bozulduğu için ben istemedim.

Ben de anlamıyorum pofuduk ve inan senin kadar merak ediyorum sebebini.

Madem seviyormus...

yemedi bence. o her şeyi pespembe olacak falan sanıyordu muhtemelen, ailesi yüzünden bu kadar sıkıntı çıkınca kaçmayı tercih etti. konuşmak istemiyor artık çünkü sürekli ailesinin sebep olduğu sıkıntıları konuşuyoruz.

Pofuduk, bunu dediniz ve bugün gelmedi mi gerçekten:KK57:

hakkını yemeyeyim ama o dedi "anam ne karışır takacak olan sensin, küçültelim" diye, sinirim bozulduğu için ben istemedim.

yemedi bence. o her şeyi pespembe olacak falan sanıyordu muhtemelen, ailesi yüzünden bu kadar sıkıntı çıkınca kaçmayı tercih etti. konuşmak istemiyor artık çünkü sürekli ailesinin sebep olduğu sıkıntıları konuşuyoruz.
Bakın aciz olmasa alır o yüzüğü isteseniz de istemeseniz de ya değiştirir ya da gel yenisini alalım, gönlünce tak der. O yüzüğü parmağında görmek istiyorum der. Hakkını yemeyecekmişsiniz bir de. Düşünme yetilerinizin ayarı kaçmış.
Ailesi değil nişanlınızın ta kendisi sebep . Anlayın ya hu.

Çok saçma. Ne olursa olsun seven sevdiğinden vazgeçmez.
Vazgeçemez...
Bahanelerin arkasına sığınıyor.
Sevgisi bitti bence. Sen bunun üstünde dur.

Söylüyor da icraat yok nedense..
Benim görüsüme göre ve yazdiklarina bakinca bu adamin seni sevdigini düsünmüyorum.
Belki yaniliyor olabilirim..belki daha olgunlasmamis sorumsuz bir insan olabilir.
Ama sen 7 kilo vermissin uykundan olmussun..bu adam kalkmis dayisina agliyor ya?
Ciddi ciddi dayisina agliyor? Yahu sen bi sevdigine bak be adam.. senin sevgilin ne durumlara düstü haberin varmi?

çünkü pofuduk güçlü. pofuduk başının çaresine bakar. pofuduk dayanır. ona bi şey olmaz.

Hala gelir mi gelmez mi diye bekliyorsunuz. Yanlış, yanlışın dibi.
O nişanlınız kafdağından tepetaklak olmazsa, çekeceğiniz çileye sevgisizliğe merhaba deyin.
Acıların kadını diye kendinize acır durursunuz.
Ahh bir yeter deyin ... Yeminle şiştim.

"gelme" dediğim için bilemiyorum yoksa gelirdi.
gelmezse ne yapacağım konusunda komple kararsızım. bi gidip yüzükleri kafasına atıp "yeter lan senin keyfini mi bekleyeceğim" demek var bi de hiç aramayıp umursamamak var.

Pofuduk, bunu dediniz ve bugün gelmedi mi gerçekten:KK57:

gelmedi.

Bakın aciz olmasa alır o yüzüğü isteseniz de istemeseniz de ya değiştirir ya da gel yenisini alalım, gönlünce tak der. O yüzüğü parmağında görmek istiyorum der. Hakkını yemeyecekmişsiniz bir de. Düşünme yetilerinizin ayarı kaçmış.
Ailesi değil nişanlınızın ta kendisi sebep . Anlayın ya hu.

söylediklerinizin hepsini dedi. "istemiyorum" diye bağırınca sustu.

Çok saçma. Ne olursa olsun seven sevdiğinden vazgeçmez.
Vazgeçemez...
Bahanelerin arkasına sığınıyor.
Sevgisi bitti bence. Sen bunun üstünde dur.

görürüz öyleyse de. anlaşılır yakında.

çünkü pofuduk güçlü. pofuduk başının çaresine bakar. pofuduk dayanır. ona bi şey olmaz.

gelmezse ne yapacağım konusunda komple kararsızım. bi gidip yüzükleri kafasına atıp "yeter lan senin keyfini mi bekleyeceğim" demek var bi de hiç aramayıp umursamamak var.
Bir bilin ne olur...
Bu adamdan da birşey beklemeyin zira etmez, değmez.
Bunca üzüntünüzün sebebi o, seviyormuş da muş muş...

Ben söylüyorum işte, toto havalara çıkmış, ederinden fazla değeri görünce ayarları bozulmuş. Nankör de olur, ilgisiz de olur, olur da olur.
Anlamayacak birşey yok ki...

Haklısın.
Pofuduk "beni sevdiğini söylüyor" diyor.
Sorun da orda. Bunu sormaya, cvp almaya ne hacet aslında.
Hissetmek, hissettirmek varken...

gelmedi.

söylediklerinizin hepsini dedi. "istemiyorum" diye bağırınca sustu.

görürüz öyleyse de. anlaşılır yakında.
Sizi de elime alasım geldi...
O yüzüğü çatır çatır değiştirmemiş, küçültememişsiniz. Ben erkek olsam alırım değiştiririm, küçültürüm elinize veririm. İstemezsen isteme ben yapayım da böyle dursun derim.

Ben söylüyorum işte, toto havalara çıkmış, ederinden fazla değeri görünce ayarları bozulmuş. Nankör de olur, ilgisiz de olur, olur da olur.
Anlamayacak birşey yok ki...

valla iyi de oldu bi bakıma, ortada sevgili namına bi şey yok zaten uzun zamandır, hani o sabahları günaydın mesajı bekleme acısı falan olmayacak en azından. bitti işte.

Bir bilin ne olur...
Bu adamdan da birşey beklemeyin zira etmez, değmez.
Bunca üzüntünüzün sebebi o, seviyormuş da muş muş...

gelmezse gidip yüzüklerini verip geleceğim. bi daha konuşmaya falan çalışmayacağım.

Haklısın.

soruyorum çünkü sıkıntısını anlayamadım. bi derdi var evet de ne olduğunu bilemediğimden mecbur soruyorum.

Sizi de elime alasım geldi...
O yüzüğü çatır çatır değiştirmemiş, küçültememişsiniz. Ben erkek olsam alırım değiştiririm, küçültürüm elinize veririm. İstemezsen isteme ben yapayım da böyle dursun derim.

herkes denediği için yüzüğü görmek bile istemedim. götürdüm babama verdim "gözüm görmesin" dedim. nerden bulup değiştiriyor.

Haklısın.
Al o sevgini ben istemiyorum desin, böyle sevgi mi olur.
Sevgisini hissettirmeyen, bu denli üzen adamdan hayır beklenmez.
Pofuduk böyle mi sevdi onu, sevdiği adam bu mu? O adamın bu olmadığını verdiği değere de layık olmadığını anlaması lazım. Pofuduğun kahroluşunu sayfa sayfa okuyacağız bu gidişle.

Yapma nolur.
Sen gelme desende onun gelmesi gerekir.
Onun yerine düşünmeyi bırak, kendini düşün.
Ömrümde böyle şey görmedim.
Senin için üzülüyorum.
Taş üstünde taş birakmamalisin.
Lütfen.

Back
X