Ahhh pofuduk sizin ilişki hep tehditle mi yürüyor. Sen tehdit ederim diyorsun sevgilin çıkmazsan sen düşünürsün diyor.Hala bir sonraki konuşmada netleşir diyorsun niye uzuyor bu iş çivi gibi çakman mı lazım kafasına. Bence senin belli bir duruşun olmadı bu konuşmada. Olsa hala ya herro ya merro demez sevgilin. Koca olacak biri gibi durmuyor bu eş adayı. Geçinemezseniz ne olur o lüksün içinde dayısı da geçinememis.Sen neden demedin ne demek sen düşün sen kocam olacaksın bir aile kuruyoruz başkalarına sırtımızı dayayıp mı olucaz diye hep minnet içinde mi yaşayacaksın.Aman birşeye kizmasinlar yoksa ellerini üzerimizden çekerler.
Orda güvende oluruz maddi manevi yardımcı olurlar diyorya bu ne demek?Bal gibi de her haltimiza karışırlar diyor.Bak buraya yazıyorum sen o evde oturursun düğünün sabahı da onlara kahvaltı hazırlarsın
Burada en büyük suç senin ailende zaten.Sen istemiyorum diyorsun bu ne demek?bilmiyorum iyi mi olur acaba diye mi konuşuyorsun yoksa kesinlikle olmaz ölürüm de o evde oturmam mı diyorsun.Senin ailen bile senin kararını desteklemiyor onun ailesinden bisey beklemiyorum.
Ne var şu evde anlamadım herkes oturmanız taraftarı en son ben gelip oturacağım o olacak.Yumruğunu biraz daha sert vur pofuduk