- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #3.121
ayrıldık benim gözümde. bıktım çünkü. yaptığı baskılar umursamamaları, tavırları falan üst üste geldi çekemiyorum.
Pofuduk bu söylediğine sen inanıyorsan ben de inanacagim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıldık benim gözümde. bıktım çünkü. yaptığı baskılar umursamamaları, tavırları falan üst üste geldi çekemiyorum.
hayır aramadı. ama zaten normalde de daha aramaz. gece belli olur o. 8e kadar aramazsa 11e kadar beklemem. ama bu saatten önce zaten aramazdı.
Pofuduk bu söylediğine sen inanıyorsan ben de inanacagim.![]()
ya adamın dayısına kapıdan uğrayıp hal hatır soruyorum, normal insan teşekkür eder benimki beni azarlıyor "sen benim teyzemi sevmiyorsun ona uğramadın" diyor. yok bi de sevecektim teyzesini. ağır geliyor bunlar bana.
annem yemeğe çağırıyor bu arada.
ya adamın dayısına kapıdan uğrayıp hal hatır soruyorum, normal insan teşekkür eder benimki beni azarlıyor "sen benim teyzemi sevmiyorsun ona uğramadın" diyor. yok bi de sevecektim teyzesini. ağır geliyor bunlar bana.
Normal olan aramayınca şaşırmaktır.hayır aramadı. ama zaten normalde de daha aramaz. gece belli olur o. 8e kadar aramazsa 11e kadar beklemem. ama bu saatten önce zaten aramazdı.
Bir gram değer görmeyeceği evliliği mi yapsın.ve bi yanım denesin görsün diyo, çünkü ailesi bile belki iyi olur sorun çıkmaz diye telkin ediyo el gün tayfası iki aile için de önemli, denemese ömrü billah olsa nasıl olurdu dicek çünkü pofuduk detaycı bi kız kafayı çok zorlar düşünmekten
Bize kalsa bu iş burada bitsin ama pofuduk için öyle olacağına kim emin ki burada.yüzükleri vermeye gidiyorum dedi ama aldı geri geldi.haftaya nikah günü alacağız dese hangimiz şaşırırızBir gram değer görmeyeceği evliliği mi yapsın.
Herkesten onu dedin demedin telkinleriyle mi yaşasun. Beğendiremez kendini, nişanlısına dahi.
Evet hiçbirimiz şaşırmayız.Bize kalsa bu iş burada bitsin ama pofuduk için öyle olacağına kim emin ki burada.yüzükleri vermeye gidiyorum dedi ama aldı geri geldi.haftaya nikah günü alacağız dese hangimiz şaşırırız
Evet hiçbirimiz şaşırmayız.
Beklenilen son:
Pofuduk o eve oturur ve öyle evlenir.
Ayrildiginizi dusunup aksama kadar aramaz mi?
Bu her dilde ayrilmak istiyorum demek degil midir?
Aksi tavir goren yazsin lutfen.
Eline yuzuk verilen insan kac saat aramayabilir ki?
Resmen o ayrilmak istiyorum diyor size.
o dayıma uğradın teyzeme uğramadın muhabbeti dün oldu onu söyleyeyim de bi.
cumartesi annesine uğradıktan sonra kapıdan bi iyi akşamlar demiştim.
ya o evde oturmam ben arkadaşlar deneyecek bi şey yok. anlatmadığım şeyler var. o evde oturacağıma kesin gözüyle bakılıp bana sıralanan talepler var. hepsinin de cevabı "bana ne küfür". bu kadar.
aramadı, aramadıkça daha da soğuyorum iyi oluyor. dinlesin şimdi kafasını güzel güzel.
o talepleri ailene de anlat anlatmadıysan
Yahu bu teyze size bir sürü sıkıntı çağıran teyze değil mi?ya adamın dayısına kapıdan uğrayıp hal hatır soruyorum, normal insan teşekkür eder benimki beni azarlıyor "sen benim teyzemi sevmiyorsun ona uğramadın" diyor. yok bi de sevecektim teyzesini. ağır geliyor bunlar bana.