9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

ya adamın dayısına kapıdan uğrayıp hal hatır soruyorum, normal insan teşekkür eder benimki beni azarlıyor "sen benim teyzemi sevmiyorsun ona uğramadın" diyor. yok bi de sevecektim teyzesini. ağır geliyor bunlar bana.

annem yemeğe çağırıyor bu arada.
İnanmıyorum ya tek kelimeyle iğrenç. Baskıya gel! tek kelimeyle iğrenç! Daha önce dediğim gibi bu adamın ailesinden farkı yok. Saygısız, zorba..

o dayıma uğradın teyzeme uğramadın muhabbeti dün oldu onu söyleyeyim de bi.
cumartesi annesine uğradıktan sonra kapıdan bi iyi akşamlar demiştim.
ya o evde oturmam ben arkadaşlar deneyecek bi şey yok. anlatmadığım şeyler var. o evde oturacağıma kesin gözüyle bakılıp bana sıralanan talepler var. hepsinin de cevabı "bana ne küfür". bu kadar.
aramadı, aramadıkça daha da soğuyorum iyi oluyor. dinlesin şimdi kafasını güzel güzel.
Oy oy oy...
Bir de talepler...
Yakmayın kendinizi : (

Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir türküsü yüzünden hep bunlar, gençler buna inandı duygusal ergen tribine girdi, halbuki nedensiz olsaydı sevgi herkes herkesi sevebilirdi ama ayşe ille ali diyor mehmeti değil aliyi seçmiş, neden, belki daha akıllı daha yakışıklı daha zengin daha eğitimli, daha bişey, bi nedeni var, o neden ortadan kalkınca asgari müşterekler bitincede sevgi yavaştan bitiyo, bahane askerden geldi değişti olur sivilcesi çıktı olur gözünün üstünde kaşı var olur, zemin hep bahane

beklentiler farklı aileler farklı algı farklı zeka zaten farklı nasıl olacak bu evlilik olursa tat verir mi

Çok doğru; patlıcanı severim vs. dışında da hiiç bir geçerliliği yok şu uyduruk lafın. Anlaşamıyorsan, iletişim kuramıyorsan başka bir insanı neden sevesin? :KK12:

Ben çok merak ettim bu talepleri ya! Beyimiz hem ailesinin dibinde yaşamak istiyor hem de talepleri mi var!! Bence sizin bardağı taşıran şey o talepler oldu ya, neyse..
Bence de ...
Pofuduk açık kalacak ağzımızı toparlayamayacağımızı tahmin ettiğinden olsa gerek yazmıyor.

talepler ondan değil annesinden. hala mutfaktayım bu arada, bilgisayara geçince daha seri yazarım.
Annesi talep eder oğlu uygulamaya koyar tam semra kaynana ya.oğluna oğlum sen aşık değilsin ben aşık olduğun zaman sana söylerim diyordu ya aklıma o sahne geldi

Anam "Alt daireden vazgeçtik, bizle yaşayacaksınız" filan mı dedi

valla iş ona doğru gidiyordu zaten. onu da önerdiler ama. önermediler değil. "biz bunu da derdik ama demiyoruz, aynı evde olmaz çünkü, sizin ayrı eviniz olmalı" dediler ama böyle giderse diyeceklerdi. yüzlerine de söyledim. "istediğim yerden ev alacaktınız alt kata kadar geldik en son ev de açmayacaksınız herhalde" dedim.

taleplerin sözlünüzden ya da annesinden olması fark ediyor mu sanki?

bence fark ediyor.

kayınvalidem gelin olmuş çünkü, ara sıra görümcelerin ilk zamanlar kendisine yaptıkları şeylerin onu incitip kırdığından falan bahseder, görümce dedikleri de halasının kızları da neyse. ki ben severim onun görümcelerini. yani gelin olup bazı talepleri karşılayamamış ya da taleplerden ötürü incinmiş bi kadının henüz gelini olmamış bi kadına bu şekilde talep beyan etmesi bence çok daha çirkin.

Back
X