9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Bu adam senin eserin pofuduk(!)
Ne demek ya? Aklım almıyor. Sen dışında her şey çok önemli. Tamam çok yönlü adamı ben de severim. Ama herkesin yeri ayrı.

bi de üstelik onun postasını koymuştum ben biliyor musun? evlerine konuşmaya gittiğimde. "onun bunun arkasını toplamak istiyorsa toplasın ama önce benimkini toplayacak, beni mağdur etmeyecek, ele güne muhtaç etmeyecek" demiştim de "tabi ki önce senin ihtiyaçların, seni mağdur edemez" demişlerdi. değişen bi şey yok.

işte köye dönecekler, benim kociş onlara da kociş olacak, kociş yokken onlar bana anniş falan olacak. öyle anladım ben.

Tabi düşününce bu kadar mükemmel bir düzen tesadüf olabilir mi? Eri olmayan kadınlar aynı yerde dursunlar da göz kulak olması kolay olsun diye iyi niyetlenmişler. Saat gibi işleyen plan. :KK49:

La siz çıkmamışsınız ki, meğerse adam yıllarca ailesini senle aldatmış. :KK19:

Tabi düşününce bu kadar mükemmel bir düzen tesadüf olabilir mi? Eri olmayan kadınlar aynı yerde dursunlar da göz kulak olması kolay olsun diye iyi niyetlenmişler. Saat gibi işleyen plan. :KK49:

La siz çıkmamışsınız ki, meğerse adam yıllarca ailesini senle aldatmış. :KK19:

o araba onun altına boşuna çekilmemiş bak. aldatılan kim bilemedim şu an.

aynen öyleydi. ben alt katı kabul etsem bütün evi kırdırıp en iyisini yaptırıp beni el üstünde tutacaklardı da kiraya gitmek istememi algılayamadılar. kötü dolapları neden ister ki bi insan yani?
alt kata taşındaydınızda sizi el üstünde falan tutmayacaklardı yalnız. Yine yanlış düşünüyorsunuz. Neden bazı şeyleri görmekte hala bu kadar zorlAnıyorsunuz ben de onu anlamıyorum..

alt kata taşındaydınızda sizi el üstünde falan tutmayacaklardı yalnız. Yine yanlış düşünüyorsunuz. Neden bazı şeyleri görmekte hala bu kadar zorlAnıyorsunuz ben de onu anlamıyorum..

ya siz niye bu kadar nankörsünüz ben de onu anlamıyorum. adam bütün fayansları laminantları mutfak dolaplarını tuvaleti banyoyu kırdırıp baştan yaptıracak, siz hala el üstünde tutulmayacaksınız falan diyorsunuz. böyle nankörlük böyle memnuniyetsizlik görmedi bu insanlar. git el evine kirada sürün, kötü dolapları kullan da aklın başına gelsin yani. yaranamadılar resmen. hayret bi şey :KK14::KK59::KK12:

edit: valla sinirlerim bozuldu artık :KK70:

bi de üstelik onun postasını koymuştum ben biliyor musun? evlerine konuşmaya gittiğimde. "onun bunun arkasını toplamak istiyorsa toplasın ama önce benimkini toplayacak, beni mağdur etmeyecek, ele güne muhtaç etmeyecek" demiştim de "tabi ki önce senin ihtiyaçların, seni mağdur edemez" demişlerdi. değişen bi şey yok.

Ne yaparsan yap işte. Koyma suyla değirmen dönmüyor. 9 yıl ya 9. Merak ettiğim çok şey var. Sözlünle aranda gereksiz bir mesafe var. Ordu'da mıyız arkadaş?
Sen bu adamın neyine seviyorsun mesela?
Mesela insan sevdiğinin sürekli sesini duymak ister, görmek, dokunmak ister.
Saat, gün fark etmeksizin "napıyosun" diye arar. Adam da ilgi sıfır.
Tutku yok, heyecan yok.
Anlattıklarına binaen sevmiyor.

Ne yaparsan yap işte. Koyma suyla değirmen dönmüyor. 9 yıl ya 9. Merak ettiğim çok şey var. Sözlünle aranda gereksiz bir mesafe var. Ordu'da mıyız arkadaş?
Sen bu adamın neyine seviyorsun mesela?
Mesela insan sevdiğinin sürekli sesini duymak ister, görmek, dokunmak ister.
Saat, gün fark etmeksizin "napıyosun" diye arar. Adam da ilgi sıfır.
Tutku yok, heyecan yok.
Anlattıklarına binaen sevmiyor.

ben de öyle düşünüyorum artık.

bi önceki mesajda ironi şettirdim ben, yanlış anlamadınız inşallah.

bence fark ediyor.

kayınvalidem gelin olmuş çünkü, ara sıra görümcelerin ilk zamanlar kendisine yaptıkları şeylerin onu incitip kırdığından falan bahseder, görümce dedikleri de halasının kızları da neyse. ki ben severim onun görümcelerini. yani gelin olup bazı talepleri karşılayamamış ya da taleplerden ötürü incinmiş bi kadının henüz gelini olmamış bi kadına bu şekilde talep beyan etmesi bence çok daha çirkin.

hayır şu anlamda söylüyorum, talep kayıvalideden gelmiştir de, sözlünüz ne zaman hayır diyebildi? onun talebi onun talebi oluyor bir şekilde, farketmiyor. ayrıca boşverin kayıvalideyi. o kayınvalideyle sizi mücdele etmek zorunda bırakan sözlüye odaklanın siz.

ya siz niye bu kadar nankörsünüz ben de onu anlamıyorum. adam bütün fayansları laminantları mutfak dolaplarını tuvaleti banyoyu kırdırıp baştan yaptıracak, siz hala el üstünde tutulmayacaksınız falan diyorsunuz. böyle nankörlük böyle memnuniyetsizlik görmedi bu insanlar. git el evine kirada sürün, kötü dolapları kullan da aklın başına gelsin yani. yaranamadılar resmen. hayret bi şey :KK14::KK59::KK12:

ironi miydi bu simdi anlamadim ? :confused:

Öroyinli fayans yüklemesi yapılmış gibi konuşuyon. :KK70: Bu kötü dolap tabusu ayrıca nedir ya ahahha sanki bir tek onların yaptırdıkları güzel olacakmış gibi.

Öroyinli fayans yüklemesi yapılmış gibi konuşuyon. :KK70: Bu kötü dolap tabusu ayrıca nedir ya ahahha sanki bir tek onların yaptırdıkları güzel olacakmış gibi.

kiradaki her şey çok pis. evi sıfır almış olsan da dolabı arkadaşın yapmadıysa kaka. sen nasıl karadenizlisin öğrenememişin :KK14:

Back
X