9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

gelse evlenelim dese gözümü kapatır evlenirim. yürümez biliyorum ama giderim. özlüyorum çünkü. anlatılabilecek bi şey değil ki. bana sarılmasını özlüyorum. öyle susarak kahve içmelerimizi özlüyorum. aynı anda konuşup aynı anda susmalarımızı özlüyorum. birdenbire sarılmalarımız, böyle kemiklerimi kıracak kadar sıkı sarılması, beni bazen incinebilirmişim gibi yumuşak bazen çok sağlammışım gibi bana sığınır gibi öpmeleri, boynu, gözleri, ama en çok sımsıkı tutan elleri...

neden bilmiyorum birden böyle çok huzurlu çok umutlu hissetmeye başladım. alışık değilim korkuyorum da bi yandan.

Evlenelim demiyor ama şu an yaptığınız takılma, hala takılıyosun bu adamla, ya takılma ya da bana şunu yaptılar bunu ettiler deme,hem serzenişin dibindesin hem de evlenirim diyosun,yakamdan düş demedi mi bu adam yahu

gelse evlenelim dese gözümü kapatır evlenirim. yürümez biliyorum ama giderim. özlüyorum çünkü. anlatılabilecek bi şey değil ki. bana sarılmasını özlüyorum. öyle susarak kahve içmelerimizi özlüyorum. aynı anda konuşup aynı anda susmalarımızı özlüyorum. birdenbire sarılmalarımız, böyle kemiklerimi kıracak kadar sıkı sarılması, beni bazen incinebilirmişim gibi yumuşak bazen çok sağlammışım gibi bana sığınır gibi öpmeleri, boynu, gözleri, ama en çok sımsıkı tutan elleri...

neden bilmiyorum birden böyle çok huzurlu çok umutlu hissetmeye başladım. alışık değilim korkuyorum da bi yandan.
Bu vaka çok ilgimi çekti konuyu takip etmeden duramıyorum.

Arkadaşım bazen psikolojik zorlanmaların temeli de biyolojiktir. Hormonların coşmuştur beynindeki kimyasallar düzgün çalışmamaya başlamıştır. Bazen bu kadar basittir yani olay. Seni bu hale getiren yaşadıkların değil olayları algılama şeklindeki çarpıklık. Belki hormonların böyle yapıyordur ya da zihnindeki düşünce ağı yanlış örülmüştür düzeltilmesi gerekiyordur. Gözünü seveyim bi doktora git artık. Çarpık düşüncelerini bi hale yola koysunlar. Bütüüün o sözde felaketlerden kurtulmak aslında çok kolay biliyor muydun?

Buradaki insanların yazdıkları da çok kıymetli inan, bildiğin ayna tutuyorlar sana olayın bütününü göstermeye çalışıyorlar. Az bile kulak ver allah aşkına çaba göster lütfen.

en azindan dürüstsün :KK70:zaten cocuk evlenelim dese senin hali hazirda bekledigini hepimiz biliyoruz.
Burda önemli nokta "yürümez biliyorum" diyorsun..farkindasin cok sükür de ama bile bile bunu kendine niye yapmak istiyorsun ozaman? Bunun da farkinda olsan cok güzel olur. Yani bunun nedenini de sorgula üzerinde düsün. Bence Kendini sevsen saysan deger göstersen böyle düsünmezdin diye düsünüyorum.

Kendine de baskasiyla yasayamam birdaha bunlari diye telkin etme hic. Cunku öyle birsey yok yani.
Tabiki de yasayabilirsin..belki daha güzel seyler yasarsin hatta. Damga vurarak bilemecegin geleceginin önünü kesme.
Güzel düsün güzel olsun.

Gecenlerde Yillar öncesinde böyle hissettim demistin kalbimde kelebekler vs..demek ki sehzadeyle birlikte iken bile hissetmiyordun son yillar böylesini..aranizda ki ask sönmüs olabilir demek oluyor bu.
Geriye kalan sadece güzel hatiralar :) ee onlari da canlandirip bu güne tasimayi gerek yok birak güzel hatiralar olarak kalsin. Devam etmiyorsa o güzellikler ve anlasma olmuyorsa zorlamanin manasi yok. Zaten sönmeseydi ne sen yüzüge salona vs takilirdin ne o sana sartlar koyardi..diye düsünüyorum. Hem gecmisin özlemiyle güzellikleriyle evlenmenin anlami yok. Bu gün ve hala ayni güzellikler yasanmiyor ise hatta tam tersi seni kiriyor üzüyorsa, niye gecmisin hatrina evlenesin onunla ve kendine bunu yasatasin ki?

Zaten hissettiklerine anlam yükleyerek cok cabuk hareket eden bir insansin sen bence ..karsindaki insani anlamadan dinlemeden. Öfkelenince kontrolunu kaybediyor sehzadeye siddet uyguluyordun..ailesine msj atiyordun mantiksiz seyler yapiyordun. Yani duygular nereye sen oraya sürükleniyorsun hemen. Duygularinin seni ele gecirmesine izin verme öyle kolayca. Biraz sakin olup farkindalikla yasamak lazim. Yoksa ileride gecmisi düsününce ben ne yaptim dersin.

sabah bi rüya gördüm.

bi evde parti var. kalabalık. o da orda. konuşmuyoruz ama içimde bi huzur var. arada bakışıyoruz. yani küs değiliz ama sadece yapışık gezmiyoruz. kalabalıktan sıkılıyorum yalnız kalacağım bi yer arıyorum.
bi odada çok yüksek bi yatak var. çok geniş. bi tarafı duvara dayalı ve o duvarda tavana kadar raflar var. kitap dolu. yatağa tırmanıyorum, böyle bembeyaz kar gibi çarşaflar var. ama yatak açık. yastıkta onun kokusu var. onun yatağı olduğunu anlıyorum. raftan bi kitap alıp yatağa kıvrılıyorum. yorgan onun gibi kokuyor. kitabı okurken uyukluyorum. huzurluyum çünkü. böyle kendimi muhallebi gibi hissediyorum. yatak sarsılıyor ona uyanıyorum, gelmiş. konuşmuyoruz. yanıma yatıyor, belime sarılıp üstümüzü örtüyor. kollarında uyuyorum. her yer bembeyaz. yatak kocaman. başımı omzuna dayayıp uyuyorum. kalbim yok gibi. ağrımıyor. canım acımıyor. vücudumu hissetmiyorum. sadece pofuduk bi yorgan ve onun kokusu.

sonra bomboş uyandım. uyandığımda taşikardim ve titremem vardı. sonrası hiçlik.

daha önce bi rüya daha görmüştüm aklıma gelmişken onu da yazayım.

bi evdeyiz, ev bizimmiş ama şimdiki evimiz değil. annemin başında beyaz bi örtü var. mevlid okunuyor. ortalıkta dolanıyorum ama kimse beni görmüyor. sonra onu görüyorum. bana bakıyor. ama sadece bakıyor. o kadar. gözlerinde acı var. yanına gidiyorum benimle konuşmuyor.
babaannemin üstünde böyle taba rengi bi gömlek var altında kahverengi etek başında beyaz örtü. elinde büyükçe bi sini var, içinde cam tabaklarda irmik helvası var. babaannem bana tabak vermiyor. sonra biri siniyi ondan alıyor. bana neden vermedin diyorum cevap vermiyor bana bakmıyor. sonra onun yanına gidiyorum elini tutuyorum ama o benim elimi tutmuyor. bana bakıyor sadece o görüyor beni.
sonra evi geziyorum, odalar çok loş. bi odaya giriyorum, odada pencere yok, bi kadının sırtı kapıya dönük ağlıyor. annesi. saçlarından tanıyorum. yüzünü görmüyorum ama. "gitti gitti pofuduğum gitti" diyor. arkamı dönünce onu görüyorum, annesine suçlar gibi bakıyor. birden nasıl oluyor bilmiyorum o mevlidin benim mevlidim olduğunu anlıyorum.

günlerce etkisinden kurtulamadım ben bunun. anlamını da bulamadım.

ilk rüya bilinc alti rüyasi..ikincisinde de rüyana seytanlar cinler karisti herhalde :KK53:
bir rüya yorumlamadigim kalmisti ..

bu arada sen sehzadeye buraya konu actigini söylemismiydin?

valla anlamlarına baktım yüksek geniş beyaz yatak feraha çıkmak olarak geçiyor.

şehzadeye bi ara söyledim ama hangi site olduğunu söylemedim.

Benim coktan dir merak ettigim bir konu var..o da sizin tanismaniz, iliskiniz, iyi kötü yasadiklariniz vs ailesinden önce.. yani istersen yazabilirsin hem belki sende rahatlarsin veya yazdikca birseylerin farkina varirsin vs benim de merakimi giderirsin..

Rüyalara da fazla takilma derim. Seytani rüyalar da görebilir insan..yani etkisinde kalma o yüzden ..düsünmeye bile degmez.
Ama muhallebi gibi hissediyorum dedigin de iyi güldürdün bu saatte :KK70: bak canim da cekti simdi :rolleyes:

Ben adamı başka ilde sanıyodum ki hepimiz öyle sanırım çünkü en son falanca ilden teklif aldı.falan demiştin, evlilikle ilgili kelam.ederken ben dedim ki madem seviyorsunuz aileleri rölantiye alın evlenin kalk git adamın olduğu şehre, şimdi baktım bunu bikaç kere yazmışım, o zaman demedin adam burda gitmedi başkasını gönderdiler diye, dün ya da evvelsi gün yazdın burda diye

doux doux yürümeyeceğini bile bile evlenmek isteme nedeni boşanmayı daha kolay görmesi, lakin anlamadığım şu: evlenemediler diye millet kullandı attı der diye kendini yedi bu kız, aylarca bunu yazdı vay elalem ne der, o zaman da elalem konuşur yalnız,der ki 9 sene çıktılar 2 sene evli kalamadılar, iş elaleme kaldiysa ohoooo

elalem çok derdim değil ben özlüyorum.
başka şeyler de sormuştun o yüzden yazmayı unuttum ama gitmedi.
ilk zamanları hatırlayınca daha çok yanıyorum.

ailesinden önce böyle ciddi sorunlar yoktu gerçekten. kendi hayallerimizi kuruyorduk planlarımız vardı.

öyle osa ben ister miyim?
bilmiyorum sorunu. belki de sadece yanlış zamandı. belki ailesi gerçekten kötü. bilmiyorum. sonuç olarak olmadı ben her sabah kabusla ağlayarak uyanıyorum.

öyle osa ben ister miyim?
bilmiyorum sorunu. belki de sadece yanlış zamandı. belki ailesi gerçekten kötü. bilmiyorum. sonuç olarak olmadı ben her sabah kabusla ağlayarak uyanıyorum.

Olmadı ama hala da görüşüyosunuz, görüşmenin amacı ne 28 yaşında insanlar ne niyetle görüşüyorlar şu an

Sence bu adam seni seviyo ama cesareti yok ailesi istemiyo,sen evlenmek istiyosun, burdan ileri gidemiyoruz

ben sadece onu istiyorum. hayallerimi mutluluğumu geri istiyorum. sandığın gibi de bi görüşme yok zaten. öyle değil.

Anlayamıyorum seni. Bazen sadece onu istiyorum diyosun. Sonra bi bakıyorum nişana düğüne şuna buna takılmışsın. Klasımız farklı biz şöyle yaptık böyle yaptık falan. Ne biliyim bu klas meselesine görgünüzün benzer olmamasına fazla takıldığını farkettirmiş olabilirsin belki.
Yani benim ailemle eşimin ailesi arasında da benEr farklılıklar var. Biz parayı onlar verip düğünü de onlar yapıyolarsa müdahale etmeye hakkımız yok dedik.
Kına da da biz de onlara sormadık nerde yapacağımızı. Bizde bayanlar arasında olur. Kaç kişi gelcek dedik. Ona göre yer tuttuk. Herkes kendi üzerine düşeni kendi nasıl istiyosa öyle yaptı.
şunu şöyle iatiyorum böyle istiyoruö diye tribe girmedim. Benimde isteklerim vardı ama çokta önemli değildi. sadece giyeceğim şeylere karıştırmadım. Tek taşımı beğenmedim değiştirdik sonradan ruhları bile duymadı mesela.
ha kendimiz üstlenseydik masrafları karıştırmazdım o ayrı.

Ha bi de benim kaynana da öyle mülayim bişey değildir. Kuaföre haber verdim düğün günü saçını sarıya boyayacak ben gelinliğin üzerinde. Sarı saç seviyorum diyen bi kadın. Ben ne yaptım gülümseyip konuyu değiştirdim. Herkes tamam dedim sandı. Düğünden 3 gün önce saçımı hint kınasıyla siyaha boyadım. :)Kuaförde açıcıyı falan hazırlayıp geldi napıyosun dedim. Saçını boyucam dedi. Ben boyadım zaten istediğim renge şekle geç dedim. Kuaföre kim geldiyse ağzı açık kalakaldı.
Ve böyle daha niceleri.
Sen mi az sevdin ben mi çok sevmişim bilemiyorum. Ama istediğin sadece o olsaydı bunlara bu kadar takılmazdın. Bu kadar büyük aorunlar haline gelmezdi.
Siz bu gün evlenin yine aynı sorunlar olacak. Sende söylüyosun zaten bunu.
E o zaman nolcak? En azından koynuna girdin mi gdiyeceksin?bu mu avutacak seni. Amacın ne anlamadım.
Bitti diyip yoluna bakmak varken hala bitmesin diyosun

Back
X