9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

iyi de ilk başlarda aynı değildi sonradan bi şey oldu. bilmiyorum işte bilsem bi çözüm bulurdum.
Sevgisi bitmiştir pofuduk 10 yıl dile kolay. Tükenmiştir bir şeyler tahammülü azalmıştır. Bu adam seni sevmiyor, en azından rahatını senden daha çok seviyor. Sen de "ama beni seviyor" diye aylardır durumu sürümcemede bırakıyorsun, kesip atman lazımken.
Ya aileleri boşverip evleneceksiniz ya da ayrılacaksınız. Bu kadar uzatacak bir şey yok.

Bence de konuşmalısın.

Koca iki insansınız; insan istedikten sonra tutar birbirinin elini, gider bir nikah dairesine, oda nikahı dedikleri şey 5 dakika sürüyor. Çıkarsınız ailelerin karşısına, "Kardeşim biz evlendik, bu saatten sonra şerefiniz bilir" dersiniz. "Imı binim iilim" diye bikbik etmesinin bir anlamı yok; onun ailesinin kabul etmesi bir zor ise senin aileninki iki zor. İki dakika cesur oluverin kardeşim ikiniz de.

Sen de görmüş ol bi'; ak koyun-kara koyun belli olsun.

Bence de konuşmalısın.

Koca iki insansınız; insan istedikten sonra tutar birbirinin elini, gider bir nikah dairesine, oda nikahı dedikleri şey 5 dakika sürüyor. Çıkarsınız ailelerin karşısına, "Kardeşim biz evlendik, bu saatten sonra şerefiniz bilir" dersiniz. "Imı binim iilim" diye bikbik etmesinin bir anlamı yok; onun ailesinin kabul etmesi bir zor ise senin aileninki iki zor. İki dakika cesur oluverin kardeşim ikiniz de.

Sen de görmüş ol bi'; ak koyun-kara koyun belli olsun.

Hah aynı böyle de işte,geliyorsan burdayım gelmiyorsan s.ktir git

Ama yüzük vermeye gitme isine dönmesin

Hep eskiden örnek verdim. Bi de şimdi ki halimden örnek vereyim. Evleneli 3 seneyi geçti bir çocuğumuzda var. Ailesi hala her şeye karışıyo. Eşim hala hayır demeyi beceremiyo. Koloni halinde bi kovanda yaşayalım istiyolar. Aynen şehzadenin ailesi gibi. Ben onlara uymamakta diretiyorum.Şuan ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum. Eşime son bi şans verdim. Değerlendirirse ne ala. Ama yoks bizdende bi cacık olmaz artık. Beni sevdiğine eminim. Ama onları beni üzebilecek kadar çok seviyo. Tercihinin bedelini o da görmüş olur.
Benimde sınavım buymuş. Artık 2 yaşına girmemiş çocuğumla ne halt ederim bilmiyorum. Ama burada olduğumdan daha huzurlu olacağım kesin.
Seni bekleyen muhtemel sorunlardan biride bu.

Kararınnın sonucu ne olursa olsu, senin için hayırşı olur umarım

biliyorum. tahmin ediyorum o kadarını.
ama bakınca böyle de mutsuzuz. çok cemal süreya ama evet yani bazen ayrı ayrı mutsuz olacağına beraber mutsuz olmak daha iyi sanırım. bilmiyorum. birbirimizi bi şekilde mutlu edebiliyoruz çünkü biz.
herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Biz de öyleydik. Ama sürekli bi arada olunca herşeyi sıcağı sıcağına yaşayınca insanın birbirine olan tahammülü de azalıyo. Şuan o deli gibi sevdiğim adama bakınca tek aklıma gelen kırgınlıklarım. Ne olduğunu ne bittiğini bile unutuyo insan zamanla. Ama o kırgınlık geçmiyo.
Ben sevdiğim adama karşı saygımın sevgimin bitmesini istemiyorum. Aile olmayı beceremedik o kalsın bari elimizde. Birde çocuğumu mutsuzken mutlu yetiştiremem sanırım.

Bi arkadaşıma anlattım. Adam seni aldatmamış, dövmemiş , küfretmemiş bunun için ayrılınır mı dedi. Sanırım yaşanmadan anlaiılacak bi durum değil.

Biz ankaraya gidince nasıl olacak bakalım benim sınavım da o zaman başlayacak,yani pofuduk kimsenin hayatı süt liman değil sayfalarca sen anlattın ama biz de anlattık hayatlarımızı, sadece oturup seni yermedik ki, fark şurda sen başkalarını suçlayamaya meyillisin,şimdi velev ki ankarada huzursuz olduk biz, aileler baydı diyelim, kimin suçu, ailelerin mi,hayır bizim, biz ailelere hayır bugün gelmeyin şu planımız var diyemiyorsak vay ailesi her gün geldi de huzursuz ettiler de vırtta zırtta demeye hakkımız yok

Biz de öyleydik. Ama sürekli bi arada olunca herşeyi sıcağı sıcağına yaşayınca insanın birbirine olan tahammülü de azalıyo. Şuan o deli gibi sevdiğim adama bakınca tek aklıma gelen kırgınlıklarım. Ne olduğunu ne bittiğini bile unutuyo insan zamanla. Ama o kırgınlık geçmiyo.
Ben sevdiğim adama karşı saygımın sevgimin bitmesini istemiyorum. Aile olmayı beceremedik o kalsın bari elimizde. Birde çocuğumu mutsuzken mutlu yetiştiremem sanırım.

Bi arkadaşıma anlattım. Adam seni aldatmamış, dövmemiş , küfretmemiş bunun için ayrılınır mı dedi. Sanırım yaşanmadan anlaiılacak bi durum değil.

Son paragraf zaten evliliğin temeli, lütuf değil ki anlamıyorlar

24 yıllık bir arkadaşım var sizin durumunuzu ona benzetiyorum. Kv arkadaşımı gelin olarak istemedi. İsteme, nişan, düğün herşeyde olay çıkardı yine de arkadaşım vazgeçmedi. Kv desi ile aynı bina da oturuyor hiç huzur vermiyorlar. Evde ki gerginliklerden dolayı eşi kendinden 7-8 yaş büyük bir kadınla dost hayatı yaşamaya başladı. Arkadaşımı hem dövdü hem evden kovdu defalarca.

Arkadaşım Allahın her günü arayıp derdini anlatıyordu. Boşan çocuğuna annen baksın sen çalış dedik defalarca "olmaz yine de burada rahatım", "babamın evine dönsem babam işe gir der zor geliyor" dedi. O zaman eşinin istediği gibi ol madem ayrılmayacaksın onu da kabul etmedi. Kocası erkek çocuk olursa evime dönerim dedi hemen hamile kaldı. En sonunda bütün ailesi arkadaşları pes etti ne halin varsa gör dedik. Tel çıkmamaya başladık. Benden başka doğru düzgün arayan kimsesi de kalmadı.

Size de 700 sayfadır anlatılıyor hala beni seviyor bakışından anladım diyorsunuz. Seviyor madem yapsın nikahı. İsteyen erkek ailesini ikna eder kusura bakmayın. Kendi parasını kazanan nerdeyse 30 yaşına gelmiş bir adama kimse birsey diyemez.

Düğün arifesinde eşinin ailesinden laf yemeyen, saçma sapan davranışlar görmeyen mi var.

Seker kirma adetimize bile sorun cikardilar diyorsun.. Allah askina annen onlara biz böyle istiyoruz diye bildirmistir sadece..izin mi aldi yoksa?
Istemiyorsalar istemesinler. Siz kina gecesinde veya nisanda iki dakikada kirsaydiniz orda ailesi milletin icinde tantana cikaracak halleri yoktu herhalde.. bence sen ve ailen cok pasifsiniz.

Sen dügün istemedim bari bunu yapmayin diyorsun bize de. Ozaman bu demek oluyor benim icim önemli degil dügün mügün sizin icin yapiyorum yani ailesi icin.. ailesi bunu anlar yani..bunu anlayinca istedikleri salonu da tutmalari normal. Nasil olsa bizim gelin dügün istemiyor umrunda da olmaz demislerdir. O yüzden kendi istekleri yönde yapmak istemislerdir. Bu demek degil ki seni istemiyorlar? Istemeseler salon tutmazlar bir kere.
Salonun kac kisilik oldugunu burcu dan degil ailesinden ögrendin mi? Sordun mu bu konuyu onlara?

Sen bu kendi celiskilerini cözmeden neyi konusacaksin ki sehzadeyle.. cocuk da diyordur.. bu kiz dügün istemiyor ama salon tutunca sorun cikariyor.. yüzük veriyorum sorun cikariyor..herseyde sorun cikariyor diyordur..pofuduk evlenmek istemiyor herhalde diye düsünmüstür. Ailesi de demistir oglum bu kiz seni sevdigini söylüyor ama yaptiklariyla celisiyor diyordur..seni sevmiyor demis olabilirler. Yani bana bile öyle geliyor artik cunku.

Back
X