- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #6.821
nerde olduğunu kendisinden biliyorum evet.
düşünüyorum hala. dertten alev alıcam az kaldı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafta sonu için de mi gelmiyor Pofuduk ya?nerde olduğunu kendisinden biliyorum evet.
Bildiğimiz minnoş dodex mi yaptı bunubugün yarın olmaz zaten ben de uygun değilim.
ben penisiline gık dememiş çocuktum. vitamin iğnesinde ortalığı yıktım. iğne yamulmuş. çok yaktı topallıyorum merdiven inip çıkamıyorum.
dodexe ek olarak biraz daha vitamini fazla. ama çok yakmıyor o kolunu kullanamadığın için mi verildinorogrizovim?
B12 125 benim d vitamini de 6.5 hemoglobin 9 senin değerlerin öyle düşük değilb12 230 civarydı kardiyologum memnun kalmadı. d de 10 ona da devit verdi. bilmiyorum ki ben hiç iğneden şikayet etmedim şimdiye kadar ama bu çok acıdı.
Sebebi bulunamayan bir anda ortaya çıkan aritminin sebebi tamamen psikolojik sende biliyorsun bunu. Neden hala iyi bir doktora gitmiyorsun?ama sebebi bulunamayan aritmim var. deniyoruz. hemoglobin 13 galiba.
Psikiyatri doktoru diyorum gidiyor musun ben o tanıdıktan başkasına gitmedin diye biliyordumama doktorum iyi? reklam gibi olmasın adlarını vermeyeyim.