9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

ankara da degildi hani ne ara konustunuz?

zaten hep ailem demiyormuydu pofuduk yahu.. hem bence de bu saatten sonra olmasin .. aileler karisti cok cirkinlesti olaylar.. zaten isteseniz de olmaz yani.. 1 yil gecmis aradan onca sey yasanmis.. kendi aranizda yasansaydi hadi neyse derdim ama aileler yüz göz oldu..birdaha toparlanmaz cok daha zorluklar cikar karsina..
cocuk mantikli düsünüyor yani.

sende azicik düsün pofuduk. tamam hadi evleniyoruz dese..sen ailesinin yüzüne nasil bakacaksin yahu veya o? nasil dügün yapacaksin? Gelinlik alirken bile aklina yasanan olaylar gelir hevesin kursaginda kalir ? o cocugun sana söyledikleri gelir aklina ? yapamazsin yani. son dakikada kendin kacarsin emin ol..

Valla benim arkadasimin bunlari yapmasina dahi izin vermezdim..bu raddeye gelmesine..gerci sana cok söyledik..
elinde gurur bile kalmadi yahu..ben burdan oturdugum yerden buna yaniyorum suan.
Sen hala umut cubuklarina tutunuyorsun..iyice ucmustun, büyü vs diyorsun.. sirf kendini kandirmak icin.
Bu cocuk ailesinin lafini dinlemis en basindan ilk konu actigin vakit bile..cunku onlarin bakis acisina, söylediklerine HAK veriyor ONAYLIYOR KATILIYOR. Hak vermeseydi seni birakmazdi. Yani bu ailesi ile alakasi da yok.. baskasi gelse senin hakkinda birsey söylese onlara da hak verirmis demekki.
10 yildir seni tanimamis benimsememis ..
Sevenlerin arasina bin kisi girse ayiramazdi.
Zaten düs yakamdan demesinden belliydi. Daha hala konusmak istiyorum demek istedigine sasirmistim zaten.
Gerci iyi oldu belki birseyler anlarsin diyecegim de...sen simdi bu olaylari sindirir sonra kafanda yine birseyler kurar yine yapisirsin cocuga ..büyü dersin beynini yikadilar dersin kendini kandirirsin yine. Iyice kendini yedik bitirdikten sonra anlarsin gercekleri. Gercekler senin onlari görmen icin hala durduklari yerde duruyor ama sen görmemezlikten gelmeye ne zamana kadar devam edeceksin acaba.

Ha birde madem seni ailesinin karsisina cikaramazmis bitmis vs ozaman niye hala iletisim yollarini kapatmiyor seninle konusuyormus ..bunu da sordun mu ona?

başımıza ne geldiyse merasim yüzünden geldi, gel hepsini bırakıp gidelim, iki imza iki göz oda iki çekyata bakar dedim benim düğünümü bekleyen insanlar var ben bu sorumsuzluğu yapamam dedi.

bi de zehirlendim sanırım belirtiler aynı veya bünye çöktü, yazamazsam kusura bakmayın.

haydaa simdi merasim suclu oldu. suc bence kedide kedi :KK70:

suc sadece sende pofudukcugum. suc senin bunlari sana yapilmasini izin vermende.
suc kendini kula köle yapmanda. kendinden vazgecmen ve baskasi icin yasamanda.
ama simdi seviyorumm miy miy deme hic. seninkisi sevgiden cikmis saplantiya yol almis coktan.
ancak kendini seven bir insan baskasini sevebilir. sen kendini sevseydin böyle kendini kücük düsürmezdin sevgi icin yalvarmazdin. sevgi kirintilarina layik görmezdin kendini.
ha öncelik ailen ise ozaman güle güle derdin ona. kendini sevseydin aciya sarilmazdin hayatinin devam ettiginin farkina varir ve mutlulugu secerdin.

hayat sana iyilik yapiyor. sükret. ama sen belani istiyorsun.. bulursun elbet ..bu kisi de bulmazsan baskasinda bulursun.
Kendine gelene kadar böyle olur zaten. Daha agir imtihanlar yasarsin eger simdi anlamak istemiyorsan.

Basimiza gelen kötü seylere bu yüzden üzülmemek lazim. Ders cikarmak lazim..kendini teslim etmek ve kabullenmek.
Cunki kötülük sandigimiz seyler aslinda iyiligimiz icin gelir basimiza.

Sen hala direnmek istiyorsan ..buyur diren. Hayat senin hayatin..secim de senin. Acilar icinde olmaktan ve hastaliktan zevk aliyorsan direnmeye devam et.

bu arada görümceme "bize ne yaptığınızı biliyorum, allahınızdan bulun" yazdım, kız bunu görünce interneti kapattı açamıyor.

beni engellesin istiyorum sadece. engelli listemde onlardan birinin olmasını istemiyorum. ben engellemeyeceğim. vicdan azabı gibi gözlerinin önünde durayım işte. yani onlar kim ki ben onları engelleyeyim?

onca şey söyledim engellemedi, "sen benim engelimi niye kaldırdın ki" dedim engelledi 5 dakika sonra kaldırdı, "ne yaptığınızı biliyorum" dedim interneti kapattı açamıyor.

şehzadenin "ailem beni reddeder" diye ağlaya ağlaya bana veda edişi gözümün önünden gitmiyor. gözleri dolu dolu "sevmiyorum, istemiyorum, sonumuz yok, yapamam" deyişi. ben onu ailesinden daha çok sevdim. ben onun için ailesini kabullendim, onun ailesi oğlum mutlu olsun deyip beni kabullenemedi.

en çok da buna kızgınım galiba. insan nasıl çocuğunun mutluluğuyla mutlu olmaz?

bitti işte. ikimiz de mutsuzuz yine ağlayarak vedalaştık. başlarına çalsınlar.

zehirlendigini düsünüyorsan doktora görün!
görümcenin gözünde deli gibi gözüküyorsun kesin..ona da yapma yazma artik.

sehzade de ne sehzadeymis..seviyor mu sevmiyor mu belli degil..aklini bulandiriyor senin..neyin kafasi bu allah askina yaa..birak sunu pofuduk..ne sevmesi yaa..kimi kandiriyor

adam gibi sevseydi kolundan tutar evlenirdi.
birde ailem beni reddeder diyor aglasiyor sanki seviyormus gibi..ailesinin sucuymus gibi algi yaratiyor sende..
sonra da sevmiyorum istemiyorum diyor
bence bu son sözcüklerine odaklan..aciga vurmus sonunda kendini

sinirlerim bozuldu birde agliyormus... sevmiyor iste ..ailesine atti sucu senden ayrilmak icin..malum erkekler sevmiyor ayrilmayir ve bu sorumlulugu yüklenmeyi vicdan azabi cekmemek icin

yahu benim bildigim asik erkek versiyonlari cok farkli. seviyorsa ailesini gecer daglari deler ..adam olacak kizin dedigi gibi ordan burdan pislikten ceker sevdigini ve evlenir esi yapar bas taci eder

Sende hala büyü kafasindasin galiba? Yeni anladim o görümcene yazdiginin mesajinin anlamini..büyü yaptiniz demek istedin sanirim?
Allahimmm sana geliyorum :KK70:

Canim bak bu cocuk ayni söyledigi gibi seni sevmiyor ve istemiyor. Vicdan yapmis ve ailesine atmis ayrilik sorumlugunu.. olay bundan ibaret sadece.
Aniden degisti diyorsan da ..olabilir..askerde düsünme firsati dogmus olabilir..bu ailelerin tanisma sürecinde sogumus olabilir veya sevgi degil aliskanlik oldugunu anlamis olabilir yumurta kapiya dayaninca vsvs.

Yahu sende cok safsin ya hic tanimamissin erkekleri ya hic insan iliskilerini bilmiyorsun yada dümdüz beyaz yalan bile bilmeyen bir insansin vsvs..ama kafanda biraz olaylari basitlestirmezsen böyle sacma sapan seyler kazinacak aklina. Büyü vs yok..paranoya yapiyorsun. En iyisi psikologa gitmen olur artik..

Gözyaslari gercek olabilir..ama nedeni senden ayrilmak zorunda oldugu icin degildir.
Cunku öyle bir zorunluluk yok.
Aglamistir cunku üzülmüs olabilir cidden..vicdanen veya yillarin verdigi aliskanlik sana acidigi icin vs.. yani mesela insan düsmanin basina cok kötü birsey gelse de aglayabilir..sevdiginden degil insanlik adina vicdan olarak.. öyle.

Back
X