9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

Adamın yanından çıkar çıkmaz görümceye yazmak ne pofuduk?
Ben engellemem engelli listemde görünmesinler ne? Durup durup engelli listene mi bakıyosun, bak hala büyü iman var dilimde tüy bitti inandığın buysa bozdur, ama sen sadece inanmak istiyosun buna, aslında beni seviyo ama ah o büyü demek istiyosun, büyü senin tutunacak dalın oldu, aksi halde bu kadar takan insan bozdurayım bari derdi, ama yok ille arabesk diyosun, kavuşamayan aşıklar...

Adamlar zaten sana yazmiyo seni rahatsiz etmiyo ki. Engellemene gerek yok sil iste.
Tee yengesine kadar duruyo hala numaralari.
3 senelik evliyim. Benim esimin sulalesi de dip dibe yasar. Kp kv gorumceler eniste ve dede disinda bir tane akralarinin numarasini alma geregi bile duymadim. Bi de ayrilicam daha telefonumda kayitli duracak

büyü anlamında demedim ki. adamın telefonunu karıştırıp görüştüğümüzü anlayınca baskı yaptılar hep.
feysten yazıyorum zaten. numaralık bi durum değil.

doktora da gitmedim çünkü önceki tecrübelerimden biliyorum kustuysam emadur verip gönderiyorlar. var bende.

Herseye bir cevabin var masallah
Iyi sen hakli biz haksiz
Ölmeye devam ozaman..arada dirilir ailesine iki msj atar sonra ölmeye devam edersin..
Bir yilin böyle gecmis on yil daha devam eder herhalde
Sonuc: evlenmediler

ne alakası var ya? doktor kustuysam bi şey yapmıyor. yapıyor mu? hem evdekilerle aynı şeyleri yedik kimsede bi şey yok.

Engeyebilecegin kadar degerli degiller ama zirt pirt konyrol edecek kadar degerliler.
Ne diyelim bundan sonrası senin bileceğin iş. Söylenecek ne varsa söylendi. Sen yine ne istiyosan onu yapacaksın. Ne yapman gerektiğine bakmaksızın

büyü anlamında demedim ki. adamın telefonunu karıştırıp görüştüğümüzü anlayınca baskı yaptılar hep.
feysten yazıyorum zaten. numaralık bi durum değil.

Allah aşkına 30 yaşında adam yahu ne baskısı, kendimi diyo telefonumu karıştırdılar diye, hem ille de ailem diyip hem de ailesini sana mı şikayet ediyo

ben anlıyorum. birden ağzı değişiyor normal konuşurken görüşmemiz lazım diyor mesela. seninkiler mi anladı yine diyorum hayır diyemiyor.

ben anlıyorum. birden ağzı değişiyor normal konuşurken görüşmemiz lazım diyor mesela. seninkiler mi anladı yine diyorum hayır diyemiyor.

Hep kendi çıkarımların ışte, seviyo gözlerinden anliyosun ailesi tel karıştırıyor onudasen anliyosun büyü yapıldı gibi bir inancın da var

Herşeyi ailesi yaptı diyorum ve ekliyorum benden pes cidden pes arada girer bakarım ama diyecek lafım yok artik size kiydilar yazık oldu çile bülbülüm çile

Ne zamana kadar bu algiyla dolasacaksin ?
O onun agziyla konusmus. O sandigi bu yüzden getirmis. Onun gözünde pirilti gördüm. Onun durusunda özlem var.
Gercek hayata dön ..bunlar hayal ürünü senin kafanda ürettigin anlamlar yüklemeler.

Seni sevmiyorum istemiyorum diyen bir erkege hayir seviyor aslinda hangi kafayla diyebilirsin bunu?
Sevgi ailem istemiyor diye vazgecmek midir?
Sevgi aramamak midir?
Sevgi baskasinin agzina bakmak midir?
Sevgi dügün ivir ziviri mi düsünmektir?
Sevgi düs yakamdan demek midir?
Sevgi seni istemiyorum mudur?
Sevgi engel tanir mi?

Cocuk bence pofuduk kafayi yedi diye aglamistir allah bilir...

babam telefonda numaranı görmüş artık görüşmeyelim evde olay çıkacak dedi. illa açık açık mı yazayım?

Sırf bu bile adamın ensesine bi tane patlatıp git evinin bahçesinde oyna demen için bi sebeptir aslında.
30 yaşına gelmiş adam daha kendi öz iradesiyle kararlarıyla hareket edemiyosa ondan koca olur ne baba. Zaten adam bile olamamış. Karı gibi zırlayacağına ben bu kızı seviyorum deyip çıkarsın karşılarına. Evlat reddetmek kolaymıymış öyle. Bi de bu kadar kıymetli oğullarını 2 güne kalmaz affederler onlar.
donunu bile anadı getirip veriyodur eminim eline değiştirsin diye

evet herseyi bir zahmet acik secik yaz. senin bu herseye iki cümlecik yazmandan sikildim.
bu arada anlamadim tam..onun babasi mi görmüs senin numarani da sehzade korkmus görüsmeyelim demis?
dogru anladiysam artik yuh demek geliyor icimden.. bu ne allah askina neyin kafasini yasiyorsunuz siz?
eee ozaman sevmiyorum düs yakamdan demesi neyin nesi... büyük askindan vaz mi geciyor yani aglaya zirlaya ailesi yüzünden?

öyle demek ki. anlamıyorum artık ben.
ki üstelik annemin numarasıydı. kendi numaram da değildi. pofuduk seni hala niye arıyor demişler cevap verememiş. çok sinirlendim detay sormadım.

Back
X