9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

ben artik 700 sayfalik bilgiler icinde boguldum.. neye inansam bilmiyorum bu konuda :KK31:

bu arada bu cocuk sen aramayinca seni ariyor sana yaziyormu?

önceden evet. dün de kendi aradı. bugün yok.
bana sen yazıyorsun diye yazıyorum diyordu ama kontrol ettim o da yazıyormuş.

sessiz kaldigin en uzun süre ne kadar di bu son bir yil icerisinde? yani ne ona yazdigin ne ailesine vsvs..

hiç hatırlamıyorum saymadım ki.
ama şöyle bi şey var bak, akşam kahve içelim mi diyordum, bu akşam işim 9 gibi biter, yarın ankarada değilim şu gün gelicem o gün söz diyordu ve o gün son dakikada başka bi iş çıkmazsa da buluşuyorduk.
geçen gün beni rıfkı'ya götürsene çok merak ediyorum dedim, rıfkı meyhane bu arada, hastasın saçmalama otur evinde iyileşince gideriz dedi.
hani niye buluşuyoruz biz olayı yok vaat var.

iki üc günü gecmez herhalde...
uzun bir süre sessiz kal tepkisine bak diyecegim de..pek birsey degisecegini sanmiyorum..

sen ona ailenin dedigi herseye raziyim istedikleri gibi olsun yeterki biz birlikte olalim dedin mi?

öyle demedim. zamanla hallederiz bi yolunu buluruz dedim. sen benim elimi tut aileler de mutlu olduğumuzu görünce yumuşar dedim. yumuşamazlar dedi.
1 ay deneyelim dedim yok dedi 1 ay iyi gider sonra yine her şey aynı olur dedi. ben de korkaksın dedim. evet korkuyorum ailemi kaybedemem dedi. aileni bi bırak bi ikimizden konuşuyoruz dedim sen zaten ailemi kenara bırakmamı istediğin için ayrıldık dedi.

ailesine kardesine mesaj attigindan haberi varmi? varsa ne diyor bu duruma?

yahu bu soruyu sorarken bile garip oldum..ciddi ciddi mesajlar yagdirmissin cocugun sulalesine pofuduk :KK70:#
bu is olmasin bence bu saatten sonra.. yüzlerine bakabilecek misin?

kardeşini bilemem de annesininkileri biliyor. kötü bi şey demedim ki kadına. ben sizin çocuğunuz yerineydim bana kıydınız dedim. gelsin yüzüne de söylerim. daha önce de söyledim. kendi heveslerin için hep benimkileri benim içimde bıraktın bana kıydın dedim.
hani küfür yok hakaret yok iftira yok. sadece bana bunu yaptınız dedim.
yıllarca anana doğum gününde bayramda kandilde anneler gününde mesaj attım hiçbir şey olmadı da bi kere çok hastayım diye mesaj atınca niye olay oldu dedim sustu.

onca şeyden sonra doktor iyileşme ihtimalin yüzde bir dedi diye iki serzendiysem ben mi suçluyum? o tarihe kadar hiçbir şekilde ailesine bulaşmadım ben. kardeşi bi engelledi bi kaldırdı hiçbir şey söylemedim.

Yaw yazmayım diyorum deliriyorum,büyü işini ortaya ilk attığında biz nerden çıkardın dedik, dedin ki teşhis konulamayan rahatsızlıklarım var, sonra aralarda tasikardi dedin ameliyat dedin ameliyat olsam bile %1 dedin, teşhisin var mı, varsa nedir, yoksa neyin ameliyatını oluyorsun,teşhis yokken doktor neye göre %1 diyo, fiziki teşhis konmamasi psikolojik demek zaten, e tedaviye de yanaşmıyosun

Kardeşinin engelleyip engellemedigini neden sürekli kontrol halindesin, ben birini hesabımdan aratıp bulamıyosam face yok heralde der geçerim başka hesaptan bakıp hesabını bulucam ki haa dice demek beni engelledi,sen sürekli bu işlerle mi uğraşıyosun, başlardaki kızla alaka kalmadı He bildiğin kezbana bağladın, nerde o 2 üniversite okumuş üniversitede ders veren mantıklı kız nerde büyü yaptılar kıydılar ezdiler büzdüler diyen bu kız

öyle demedim. zamanla hallederiz bi yolunu buluruz dedim. sen benim elimi tut aileler de mutlu olduğumuzu görünce yumuşar dedim. yumuşamazlar dedi.
1 ay deneyelim dedim yok dedi 1 ay iyi gider sonra yine her şey aynı olur dedi. ben de korkaksın dedim. evet korkuyorum ailemi kaybedemem dedi. aileni bi bırak bi ikimizden konuşuyoruz dedim sen zaten ailemi kenara bırakmamı istediğin için ayrıldık dedi.

Hayır ne desin adam daha?
Ne desin cidden,onca yılın hatrına sakince söylüyo ya kızım bi s.tir git noktasına getirme işte

Yasın kac canım? Bastakı mesajını ve arada bir iki yorumla son bı ıkı sayfayı okudum. Sana tek diyeceğim. 9 yılına acıyıp bu işi bitirmemekse butun çaban, bence kıy 9 yılına. Yasananlara, guzel hatıralara ve yenı yol cizmeye bak. Zira suan senın , erkek arkadasının ve aılesınınoldugu bu resim umut vadetmiyor. Daga cok uzulmenek ıcın hıc ugrasms bitanem.

bitti zaten. görüşmüyoruz. yaş 28.

özlem sana cevap veremedim işim vardı kusura bakma.

önce psikiyatriye gittim titremem var ellerimi kullanamıyorum diye, dideral verdi. çarpıntım geçmedi ama.

ben sonra kendi kardiyologuma gittim. muayenede nabız 130 çıkınca bana taşınabilir ekg taktılar 24 saat. eko temizdi.
ekg sonucuna göre en yüksek nabız 180 en düşük 25. gece 16 kere kalbim durmuş. 45 dakika aralıksız taşikardi var.

doktorum bi arkadaşını aradı konuştu, beni ona gönderdi. eps yapılması gerekiyormuş. o daha iyi o konuda dedi.

adam sonuçlara baktı kan tahlili istedi hemoglobin düşük olabilir diye. o da normal çıkarsa eps yapalım dedi.

eps teşhis için yapılıyor. kasıktan giriliyor. anjiyo tek boru, eps 4e kadar çıkabiliyor duruma göre. benim 2 deliğim vardı. kalbe kadar giriyorlar, ilaç veriyorlar atropindi sanırım adı, aritmiye sebep olan bi şey görürlerse elektrikle yakıyorlar. hiçbir şey göremediler. ilacı değiştirdi.

mart sonu fenalaşınca tekrar gittim. eko ekg temiz.

teşhis için tekrar eps yapılması gerekiyor, ilaçlı. normal epsde görünmeyenler yüzde bir ihtimal ilaçlıda görünebiliyor. ama orda da görünmezse yapacak başka bi şey yok dedi. tekrar tahlil istedi. çok düşük değil ama vitamin takviyesine başladık.

teşhis konamadığı için zaten bunlar yani.

ben de diyorum ki antidepresan da kullanıyorum. hani böyle uyuşmuş yatarken falan niye birdenbire oluyor? sadece sinirlenince üzülünce olsa anlarım. ama değil. psikiyatr öfkeden kaynaklı demişti. sakinken de oluyor. bilmiyorum.

okurken çok sinirlendim değer mi dicem değer buluyorsun ki yapıyorsun.
yahu elin adamı için yılların gitmiş, sağlığın gitmiş, silkelen kendine gel. kendine eziyet etmekten zevk alır hale gelmişsin. keşke bu adam sana sert davransa ama "bence" hatır gönül için terslemiyor. burada aşık olan tek kişi var o da sen.

disaridan cok komik gözüküyorsun ara sira gülme tutuyor beni :KK51:
bir insan kendi kendine nasil eziyet ediyor hicbirsey olmadigi halde cok garip
bakis acini degistirsen biraz farkli pencereden baksan hersey cözülecek aslinda

iyi bir psikolog bu isi cözer ama sen düzelmek istemiyorsan böyle olmayi seciyorsan yapacak birsey yok

bizim dediklerimizi bile kaale almayan insani psikolog bile kurtamaraz sanirim
herkes haksiz bir sen hakli
kendi düsüncelerine simsiki tutunmussun direniyorsun baska düsüncelere karsi
her ihtimal olabilir..büyü dahi ama sehzadenin seni sevmemesi istememesi aklinin ucundan dahi gecmiyor

bir erkek seni sevmiyorum istemiyorum düs yakamdan demisse o olay bitmisdir gecmis olsun
ama hala seninle görüsüyor öpüsüyor koklasiyorsa ozaman kullaniyordur
sonuc olarak seni gelecegimde görmüyorum diyor daha neyi bekliyorsun
belani mi?
aile konusunda cok cirkinlestin mesajkar vs ..artik olmaz diyor
ama fazla yüz göz olmadan öncede olmaz diyordu ailesini bahane ederek
yani her türlü bahanesi hazir..ne yapsan istemiyor
sonunda yüzüne yüzüne söylemis artik sevmiyorum diye ama sen hala aile diyorsun

Back
X