- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #7.281
geçmiş olsun özlem sıkıntı neymiş ?
Korneamda bombeleşme varmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun özlem sıkıntı neymiş ?
ben varım anadolu yaksının en ücrasından .
Pofuduk lütfen toplayacaksan kendi g.tünü başını topla niye o adamınkiyle uğraşıyorsun hala.oha herkes aynı anda yazmış.
bozdurunca düğün dernek falan olmayacak. özür diliyorum da götü başı toplayabileceğiz.
evet teyzesinin kızı var. kocası yurt dışında. ayak işlerini yaptırabileceği birine ihtiyacı var. belki de sadece ablası istedi o yaptı. bilmiyorum.
kim söylüyor iletişim bilgisi verin ben söyleyen duymamıştım hiç.
bize yedirmişler valla öyle yazılı bi şey olsa kanıt olurdu diye yapmadılar galiba bilmiyorum.
çok bilgim yok maalesef 1 yıldır burdayım çünkü. tekrar geçmiş olsunDünya göze ve İstanbul cerrahi merkezine gelicem kısmetse,ankaradan daha iyi diyolar istanbul dünya göze
Cok dogru. Bir de olayin su tarafi var,diyelim ki buyu bozduruldu. Tekrar eskisi gibi oldu her sey. Peki büyü gibi pis islerle uğraşan aile seni rahat birakir mi?Tamam madem yapılmış bu şey gıyabında da bızuluyorsa bozdurun madem kimin üstünde ne varsa.
Sonrasında her şey düzelecek ve süt liman mı olacak peki, yani tüm o yaşananlar söylenenler unutulacak mı ya da büyüden diye hoş mu görülecek? Gerçekten meraktan soruyorum bunu. Ben mesela unutmam aklıma gelir gelir durur şunu da dediydi bu da olmuştu diye kurarım. Kimi insan da çabuk unutur takılmaz umursamaz pek. Sen nasıl davranırsın?
burcu yoklamadan ben yazayım.
iyi sayılırım. süreç devam ediyor, henüz tamamen bitmedi. bazen kötü hissedebiliyorum ama genel olarak toparlıyorum.
neyin ne olduğunu bilince bazı şeyler daha da anlamlanıyor. hediyelerimi o yüzden geri gönderttiler mesela. onların evine yemek yiyip gidince o yüzden o kadar olay çıkardılar. öğrendim sandılar.
başımıza gelenler de o yüzden. ikimizin başına da sadaka vermelik olaylar geldi. hala geliyor. genel olarak üzerimizde bi uğursuzluk var elimizi neye atsak kuruyor. daha hafta sonu bi araba daha gitti.
evden ayrılmaya karar verdim. gidiyorum. yeterince zarar verdim. maddi manevi yeterince tükettim. bensiz daha iyi olacaklar.
şehzadeyle karşı karşıya konuşmadım hiç. annemin kadınla konuştuğu ve bana söylemediği bazı şeyleri öğrendim. 5 yıldır o kız ailemize uymaz ayrıl diyorlarmış şehzade vazgeçmemiş. başka çareleri kalmamış. şehzadeye ailesinin bunu gerçekten söyleyip söylemediğini sordum ondan beri cevap yazmıyor. bi de il dışında yine bu hafta.
onunla ilgili ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. karar veremiyorum. kafam karışık. söylemeye çalışarak çok mu acımasız davrandım bilmiyorum. evet bütün kanıtlar ortada ama ailesine nasıl kondurur ki insan bunu? ben bile kayınvalidem değildir ona da yapmışlardır ondan öyle olmuştur diye kendimi kandırmaya çalışıyorum. o nasıl kabullenebilir ki?