9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

bi şey söyleyeceğim, bu normal değil.

kurban bayramı bak, babası kıyameti koparır, adam ukrayna'da ya. dedesinin 40ı çıkana kadar evden kimse çıkmadı, bayram gibi zamanda, hele ki erkek gücü lazım olan zamanda, yok mümkün değil. bayramda babasının burda olması ayrıca normak değil.
hadi onu bi geç, bana yazmıyor olması hiç normal değil.

bi şey var anlamadım.

aradan bi 10 sene geçecek. adam evlenip, çoluğa çocuğa karışacak sen hala böyle 'yok, kesin bişi var' diye yazacaksın.
yahu adam ukraynada tatilde. senden ayrılmış. tacizlerin yüzünden sana cevap vermiş. Ailesini darlamaktan artık hepsi seni engellemiş. oturmuşsun, hala normal değil diyorsun.

Adam hayatına devam ediyor pofuduk. Ailesi de hayatlarına devam ediyor. Büyük ihtimalle evlerinde senden bile bahsetmiyorlar. Sen de artık bırak bu konuyu. İnternetten 'bağ kesme' falan bir araştır. Kendini azad et artık bu psikopat sevgiden.

aradan bi 10 sene geçecek. adam evlenip, çoluğa çocuğa karışacak sen hala böyle 'yok, kesin bişi var' diye yazacaksın.
yahu adam ukraynada tatilde. senden ayrılmış. tacizlerin yüzünden sana cevap vermiş. Ailesini darlamaktan artık hepsi seni engellemiş. oturmuşsun, hala normal değil diyorsun.

Adam hayatına devam ediyor pofuduk. Ailesi de hayatlarına devam ediyor. Büyük ihtimalle evlerinde senden bile bahsetmiyorlar. Sen de artık bırak bu konuyu. İnternetten 'bağ kesme' falan bir araştır. Kendini azad et artık bu psikopat sevgiden.

ben de diyorum ki hayatlarına devam ediyor olsalar adam şu an ukrayna'da olmazdı. adamı tanıyorum aile yapısını biliyorum. normal değil bu. ha ukrayna'da olduğunu nerden biliyorum acaba? kendi söylemiş olabilir mi? ben buraya her şeyi yazmıyor olabilir miyim?

bilmiyorum. gerçekten çok yoruldum. ben bile hiçbir şey bilmiyorum şu an. kafamda o kadar şey var ki gelecekle ilgili uzun vadeli hiçbir fikrim yok şu an. başımı ellerimin arasına alıp "istemiyorum" diye ağlamak istiyorum ama neyi istemiyorum onu da bilmiyorum. önce kendimi toplamam lazım dedim ya. 2 hafta tatile gidip gelicem ondan sonra bakıcam. gerçekten herhangi bi şey isteyecek halde değilim şu an. fazla doldum ve bunun direk olarak onunla ilgisi yok. he bu hafta bu kadar öküz olmasa daha kolay atlatırdım belki ona bi şey diyemem ama bunalmış durumdayım. ciddi ciddi intihar falan düşündüm o derece. yetemiyorum yetişemiyorum olduramıyorum. bi şeyler yapmaya karar veriyorum planı uygulayamıyorum başkalarının planlarıyla çakışıyor benimki bozuluyor. ciddi ciddi geldiler bana.

Tatilde bari iletişime geçme

valla kendi bilir ben bu tatil için yıllardır yalvarıyorum 90da mı 91de mi ne gitmiştim en son oraya, yiyip içip kusup yatıcam. bilin bakalım ta nisanda yaptırdığı tatil rezervasyonunda kim regl oluyor? birkaç gün artık şezlongda entel entel kitap okurum veya barda takılırım.

Mrb pofuduk konunu takip ediyorum ama hiç yazmamıştım
Yani herkes demiş ama bende söyleyeyim adam bariz seni istemiyor sen neden bu kadar ısrar ediyorsun onun için
Onun adını da onunla ilgili bütün anıları da silip kendine yeni bi sayfa açsana
Eminim daha çok mutlu olursun
Önce kendinin değerini bil boşver adam gitmiş aramış konuşmuş falan belliki senin ısrarınla senle olan iletişimini kesmiyor

Mrb pofuduk konunu takip ediyorum ama hiç yazmamıştım
Yani herkes demiş ama bende söyleyeyim adam bariz seni istemiyor sen neden bu kadar ısrar ediyorsun onun için
Onun adını da onunla ilgili bütün anıları da silip kendine yeni bi sayfa açsana
Eminim daha çok mutlu olursun
Önce kendinin değerini bil boşver adam gitmiş aramış konuşmuş falan belliki senin ısrarınla senle olan iletişimini kesmiyor

keskin yorumlardan hoşlanmıyorum teşekkürler. belki de yetişkin eğitimi verdiğim içindir bilmiyorum, soyut şeylerle ilgili kesinlik belirten yargılar bana çok olumlu yapıcı gelmiyor. kendim kullanmaktan kaçınırım, bana kullanılmasından da hoşlanmam.

keskin yorumlardan hoşlanmıyorum teşekkürler. belki de yetişkin eğitimi verdiğim içindir bilmiyorum, soyut şeylerle ilgili kesinlik belirten yargılar bana çok olumlu yapıcı gelmiyor. kendim kullanmaktan kaçınırım, bana kullanılmasından da hoşlanmam.
Oysa kötü bişey söylememiştim ama belliki siz rahatsız oldunuz peki ii günler

Oysa kötü bişey söylememiştim ama belliki siz rahatsız oldunuz peki ii günler

kötü bi şey söylediniz demedim zaten, başkalarının ne hissettiği ve hangi durumlarda nasıl hissedeceği konusunda kesin yargıda bulunulmasını doğru bulmadığımı belirttim.

Bi biz -eski yoeumcular- ayar verebiliyoryz nazımız geçiyo heralde pofuduk :)

Arkadaşın söylediklerinin 10 mislini yazdığım oldu hem de sık sık...bize alıştın sanırım

tarz önemli. şurda 2 yıldır yazışıyoruz iyi kötü birbirimizi tanıyoruz, ben sana "annenle aynı binada oturmasan eminim ki evliliğin için daha iyi olurdu" desem hoş mu?

pigme pofuduk pigme pofuduk yeni mi regl oldun? Tatilin iki hafta değil mi yanlış mı anladım? Tüm tatil regl olmazsın canım suya girecek imkanın olur yine. Benim yerime de tatil yap ben bu sene gidemedim halbuki çok da ihtiyacım var :silah:

Sabahları bi kahve höpürdet, müzik dinle, yemek ye, yüz, bakışlarla da olsa flört et birileriyle. Bunları benim yerime yapmadan dönme tatilden olur mu :KK51:

4 senedir biz de tatil yapmıyoruz ki bu evlendim evleneli demek oluyor, Batmandayken tüm yıllık izinlerde ankaraya geldik ailelerin yanına, bu senede tayin geç açıklandı akabinde darbe oldu taşınma yerleşme derken yaz bitti, perdelerim de geldi mi yerleştim diyebilirim

Bu arada pofuduk evet annemle aynı apartmanda olmak sevimli bir karar değil esasen,yani şöyle diyim babam sağ olsa bırak aynı apartmanı aynı şehirde dahi olmazdık ama şu şartlarda annemi bırakamam benim kardeşim de ayrı zirzop çünkü

Back
X